Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Porr?

Publicerad 2009-08-31 17:45:57 i Allmänt,

Jag skulle svara JA på denna fråga...

Jag är inte emot porr.. inte alls... jag tycker att alla ska få göra som de vill vad det gäller denna fråga. Det är väl bra att man kan få (om man nu får de) utlopp för sina fantasier genom att se på någonting man kanske inte skulle våga/vilja testa "på riktigt" eller få mod till att testa det...

Förra veckan ramlade mina öron över ett radioprogram där det pratades om en tjej som skulle göra kvinnig porr.. Det tycker jag låter som en bra idé... visst de finns säkert redan, alla möjliga varianter verkar de ju finnas.. hårt, mjukt, flera personer och andra varianter....Men de är väl alltid bra med fler synvinklar...

I denna film ska tydligen vara mer fokus på mannen också.. hon upplevde det.. (och jag håller med) att i "vanlig porr" är det väldigt stor fokus på kvinnan.. Mannen ser man inte så mycket av.. Detta tycker jag vore bra om de blev mer jämställt.. Även för de stackars "skådespelarnas" tid i rutan.. Mannen vill väl säkert också synas..

Sen kan man diskutera porr i all oändlighet... Att de är kvinnoförnedrade, att folk skadas, att de är orealistiskt,  att de är si att de är så... Visst händer säkert och det är för djävligt!! Men de borde även finnas andra sidor i denna bransch eftersom den hela tiden finns där.. "vanligt" folk gör även filmer och nu tar den ytligare en form som ska rikta sig mer mot oss kvinnor..

Jag har inte sett så många olika genrer av porr... Djur, hårda och brutala, kiss, bajs och annat sådant som jag tycker inte riktigt hör till vanligheterna är gärna sådant jag missar.. och inte lägger min fokus på.. Jag skulle inte uppskatta sånna filmer.

Är det bara män som vill se på porr? Är det förbjudet för kvinnor? Får kvinnor onanera eller anses de fortfarande vara fel?

Denna fråga väcker många andra frågor...

Jag säger JA till porr... JA, till porr som är bra för människan...

/M

Träningsläger...

Publicerad 2009-08-31 17:16:01 i Allmänt,

Intressant sätt att pina kroppen! Jag som har varit ganska dålig på att träna på dansen i sommar började höstens dans med flera timmars träningspass i helgen. Riktigt jobbigt men OJ va roligt!!

Karl och Sofie från Rocksulan i Karlstad var och tränade oss i helgen riktigt grymma dansare! Helgen gav riktigt mycket. Nu blir de nya tag... Tävlingarna närmar sig!

För er som undrar hur det går för mig med nya livet så ska jag meddela att de går bra.. tror jag.. dags att väga fläsket igen på söndag då har jag försökt skärpa mig i en månad.. Håller tummarna för att de går åt rätt håll då..

/M

Lila var temat i Halmstad!

Publicerad 2009-08-25 20:49:08 i Allmänt,

Helgen spenderades i Halmstad. Smurfit kappa cup jag spelade i smurfit kappa girls, ett tjejlag helt enkelt som bara mötte renodlade herrlag.. vi kom femma.. av sex lag iof men inte sist iaf..  vi vann en match.. Siffrorna i de andra matcherna talar vi tyst om ;)

Det är dock första gången jag spelat fotboll med lila naglar och kjol... haha Är de tjejlag så är de, så vi spökade ut oss hur mycket som helst..

En insamling till mina naglar pågick även denna resa, i fall jag skulle bryta några när jag stod i målet.. Detta var mest för att reta mig för att jag försökte skylla på naglarna så jag skulle slippa följa med och stå i mål... men en slant på 224.50 kr kom de in, de tackar jag för .. Betald spelare kanske de kallas, Proffs???


Bussresan gick faktiskt väldigt smärtfritt underbart sällskap så kan de inte annat än bara vara trevligt.. vägen hem var det något tystare i bussen, dock fortfarande glatt humör.. fast jag var aningen stel och trött när jag kom hem på söndagen.

Måste också tipsa om partybandet Lycky Lips.. sååå bra!

Var vi inte vackra??
/M


 

Ät en glass -bli kåt

Publicerad 2009-08-20 19:30:23 i Allmänt,

Ramlade på med en artikel idag om en glass som kommer börja säljas i höst i London (jag lovar de är INTE därför jag ska dit i höst, jag ska gå på musikal).

"The sex pistol" som den kommer heta har en viagra liknade effekt OM man tar en shot absint i anslutning.

Detta måste vara en glass man INTE köper till sina barn...

Snacka om att bjuda på en drink till okända människor av andra könet på krogen får en helt annan betydelse, man har en baktanke helt enkelt.. eller egentligen så är det nog samma betydelse bara det att man nu har större chans att få en lyckad effekt!

Undra om de tänker utforma denna glass i form av en Calippo?

Läs artikeln här: The sex pistol

De var bara de!

Halmstad nästa...

/m


Kan låren hoppa ur led?

Publicerad 2009-08-20 18:23:05 i Allmänt,

... De känns onekligen så när jag tar ett litet för långt steg... Jag har sån jäkla träningsvärk i framsidan av låren så de är nästan lite obehagligt.. När jag promenerar så viker sig låren när jag tar ett  lite för stort steg... Nu när jag beskrivit  den här träningsvärken så tror ni att jag gjort ett mastodont styrketräningspass... NÄÄ, så var då tyvärr inte fallet.. Fröken ström har styrketränat med sin egen kroppstyngd på vardagsrumsgolvet... Slutsatsen är nog att jag är lite för otränad i kroppen just nu.


De värsta med att ha träningsvärk såhär är den lilla lilla  biten innan man sätter sig på toan... Dessa små små cm som är kvar...

För övrigt så blir det till att spendera helgen i Halmstad. Eller vid närmare eftertanke så kommer större delen av helgen spenderas på en buss till och från Halmstad. Idag bestämdes det nämligen rätt så spontant att jag ska åka med Smurfit Kappa Girls och spela fotboll i Smurfit Kappa Cup i Helgen.. Ska bli skoj... förutom att jag säkert kommer vara tok less på allt vad buss heter när jag kommer hem igen!

Dessa busspass gör att jag akut måste byta ut min musik på mp3-spelaren... De är inge fel på Cornelius, Brolle, Winnerbäck och dansband... men just dessa låtar har jag hört lite för många gånger blir kul med lite fräscha bitar att tralla på!

SÅ nu vet ni ingen uppdatering nu på ett tag..  Jag och mina onda lår ska försöka oss på att spela fotboll, hur man nu gjorde detta?


Nu ska jag hoppa höjd, springa final 200 m och mycket annat..(från soffan då förståss)  hoppas ni också får en trevlig friidrottskväll!

/M

Blött poolparty, Mintu är djävulens påhitt...

Publicerad 2009-08-17 22:13:10 i Allmänt,

Helgens bravader har sprungit förbi..

I fredags blev de spontant ut och käka och ta nån öl på  Lam´s terass för att sedan hamna en sväng på Interpool.. De var mycket trevligt... många intima samtalsämnen kom på tal... utfrågningar och allmänna upplysningar stod i fokus. Mycket trevligt dock!

I Lördags var de då dags för poolparty i Bomhus. Trevligt var de, lite bad...väldigt god mat.. rätt mycket alkohol Cocosdrinkar, öl, kapten, whiskey.... höll mig i prima form tills mintun kom fram denna djävulska dryck.. men god fördjävligt god... så de var ingen som tvinga mig att ta dessa goa droppar men efter ett tag....så smet jag iväg för att få koll på vinglet i huvudet...(kolla en grej var min briljanta förklaring, som jag då tyckte var helt glasklar) kalabalik uppstod på både de ena och de andra hållet... Säg vad denna kväll inte innehöll?? Blöt kväll i goda vänners lag dock...

Söndagen var de upp tidigt för jag skulle göra min kära sällskap och titta på ett hus han är intresserad av. Men eftersom vi båda var lite halvt okördugliga hade vi privatchaffis... inte illa.... Mycket fint var de, huset alltså.. håller tummar och tår för att de går bra! Super mysigt!

Hade sedan en slapp men helt underbar dag i soffan... tills vi for till bomhus för tacos och film... och inte att förglömma människan från Mars på 100 m... man kan inte göra så? man kan inte springa så fort och ändå se oberörd du... häftigt att se.... Grattis Bolt!

För övrligt vill jag bara tillägga att hoppa i vattenpussar... ÄR kul även om man är 26 år!!

/m

Kontaktannons och övningsmamma

Publicerad 2009-08-12 18:55:10 i Allmänt,

Igår när jag skulle sussa hade jag lite svårt att sova så jag lusläste GD (Gävledagblad) hamnade på kontaktannonser och fick syn på denna. (De finns tydligen alla sorts människor i vår herres hage ) Såhär stod de:

"Jag söker den rätta
Du tjej/kvinna som gillar resor, shopping och mycket av det goda. Så finns jag här för dig. Ekonomiskt oberoende 31-årig kille. Sitter för närvarande av ett längre fängelsestraff på Gävle anstalten. Söker dig som vill besöka mig och dela livet med mig efter detta. Svar till Miljonären."

Jaha?? Ja, om jag nu gillar resor så blir de lite knivigt och resa med en man som sitter av ett länge fängelsestraff... Helt otroligt.. De är nästan så att man tror att de är någon som skämtar... Undra om han får något svar.. Ja, möjligen av någon pucko brud som gillar pengar... och var kommer dessa pengar ifrån?? Nästan så man blir lite nyfiken....

Tur att jag har mitt på de torra vad de gäller kärleken!

Apropå honom..(Kärleken alltså.) I söndags fick jag prova på hur det är att ha små barn... Hur man klär på, hur man klär av (alltså inte av den sexuella typen), hur man sätter på bältet i bilen osv..


De var nämligen såhär att i Lördagsnatt på poolpartyt så kom min något förfriskade karl dit och tyckte de var en utmärkt idé att slänga sig i poolen... Bara de att de var en rätt grund pool så han landade på axeln... Ont gjorde det trots rätt mycket bedövning i kroppen i form av alkohol.

Söndag morgon kunde han inte lyfta armen. Så de blev en tur till hälsocentralen vidare till Gävle sjukhus för röntgen. Inga skelettskador bara hem och röra på armen och axeln så mycket som möjligt.. Efter läkarbesöket så frågade jag om han ville ha glass, nu när han hade varit så duktig hos farbror doktorn...... (tror nog jag skulle kunna bli en bra mamma någon gång i framtiden, har ju redan förstått att glass funkar alltid) Nu är han mycket bättre.. De är bra.., var nog bara någon riktig muskelsmäll..

Dock ledsnade han nog ur lite när jag spårade ur med min ompyssling...  Fixade mat till oss.. undrade om han ville ha puré eller kanske mosad banan... om jag skulle mata honom? haha... de blev dock inget av följande utan de blev pizza... men eftersom han äter banan på pizza.. (fråga mig inte varför) frågade jag om jag inte skulle mosa dessa? Så de blir lättare och äta nu när han var skadad och allt....

haha... jag kanske är en elak människa... till saken hör faktiskt att jag tyckte väldigt synd om honom också... samt att jag pysslade faktiskt om honom...

På lördag är de dags för poolparty hos Masken och Marie... då ska jag nog köpa armpuffar och badring åt honom för att undvika fler olyckor! :)Måste även säga att jag älskar min nya parfym, den kan jag verkligen rekomendera... nu ligger han på plus karln.. shoppade parfym åt mig när han var på kryssning med jobbet.. inte illa.... Hugo Boss!/M

Mystiska ljud del två....

Publicerad 2009-08-11 19:11:41 i Allmänt,

Den förra historien om mystiska ljud var av den lite mer sexuella karaktären, de som kommer uppdateras nu har inget med sex att göra.. (iof har det säkert nån konstig människa som gillar sånt här också) För er som missat den första historien om mystiska ljud så finns det inlägget här.

Nu till historien....Jag varnar känsliga läsare för lite skitprat..... Igår när jag träffade karln min så sa han:
-HAHA... i natt har du pruttat i sömnen!!
- Va, ???! sa jag lite smått generad och undrande hur jag kunde vara helt ovetandes om denna ljudeffekt.
Tobbe fortsatte sin historia lite mer detaljerad... medan jag hoppades på att min röda färg i ansiktet doldes av den knappa men ändå befintliga solbrännan i ansiktet...
-Första gången när jag vaknade till trodde jag du välte kattställningen (en stor klätterställning för katter) men när jag tittade upp så förstod jag att du inte vält den utan vad det var.... (skapligt man släpper väder så de låter som om man river hela sovrummet, hu va kvinnligt)

Tro nu inte att jag tycker det är jätte äckligt och att jag inte tycker kvinnor ska prutta...alla pruttar.. vissa mer än andra... MEN de var ändå pinsamt att jag var helt ovetandes om denna händelse och stackars Tobbe hade vaknat flera gånger...  tur att han sover djupt i vanliga fall.. vem vet jag kanske är som ett smatterband nattetid?? Låt oss hoppas att så inte är fallet och att detta var ett undantag. :)

Vad har hänt mer för viktig information i mitt liv? För den här historien var ju otroligt spännande händelse för er att läsa om...

I fredags var jag på besök i Tobo, ompysslad och otur i bilbingo :)

I lördags var det Poolparty hos Danne och Linda som stod på schemat, de var riktigt roligt! Drinkar, skratt., bad i både pool och badtunna och i goda vänners lag... kan de bli bättre?

Sen har vardagen dragit igång igen.... om fredagen innan semestern är den bästa på året så är söndagen innan man börjar jobba igen, en av de värsta.. Sen när det väl är måndag så är man ju igång... allt rullar på... skönt nästan att få tillbaka rutiner och sådant.. även om de såklart är underbart med semester. Jag tycker  jag haft en fantastisk semester!

/M


Minisemester i Mörtebo och en massa svammel

Publicerad 2009-08-04 20:27:59 i Allmänt,

Igår åkte jag, Tobbe och Lojsan till Offas stuga i Mörtebo utanför Ockelbo... de blev sol, bad, god mat och öl. Spontanbesök från Hellman och spontanbesök som blev kvar i form av Danne och Linda.. Mycket trevligt!

Alla som kommer träffa på mig efter semestern som inte sett mig på ett tag kommer nog antagligen tycka att jag blivit en liten tjockis.. de kan ju faktiskt bero på att jag har det... har tyvärr verkligen tillåtit mig själv att ha semester den här sommaren.. men MASSOR av onyttigheter... ölen är väl den största boven... MEN jag vet vad jag ska göra åt de hela.. och de kommer gå såklart.. de är bara skit jobbigt att känna sig såhär i kroppen.. blir lite irriterad på mig själv också att jag släppt tyglarna över kalorierna såhär... jaja.. de är bara att bita i de sura och bita ihop :) Tur att jag är en sån charmig tjej så jag är söt ändå... haha

Men snart kan ni följa kampen mot kg här på bloggen.. jag ska nämligen väga mig.. och då kommer jag skrika rakt ut sen...(har inte vägt mig på väldigt länge)  men sen blir de tävling..  jag och min kära ska skriva kontrakt.. vi ska tävla om vem som klarar sina mål inom en viss tid... vad som står på spel har vi inte riktigt kommit överens om än!

Apropå min kära... jag måste bara skriva ett par rader om honom! Han är och förblir en fantastisk människa... Allt är så enkelt.. inget krångel... Precis som det ska vara.... De är nästan lite läskigt ibland hur lika vi är... Så, nu får det vara nog med gulli gull och pluttinuttandet för den här gången...

Åter till min SISTA semester dagar... suck, jobbångesten gör sig påmind.. konstigt dock att inte mina rara söta arbetskamrater påmint mig än om att de snart är dags.. De kanske har gått och blivit snälla?! :)

/M

Herr och Fru Lerviken

Publicerad 2009-08-02 21:01:54 i Allmänt,

Sååå vackra! Vilken härlig dag det var igår... Vi hade lånat mamma och pappas husbil. Så det blev vårat åk till Bröllopet, mycket smart gjort av oss tyckte vi, rådde inga tvivel om vilka som hade närmast hem efter festligheterna var över.

Kyrkoklockorna börjar slå, kantorn börjar spela, in kommer ett av de vackraste brudparen i historien Man blir rörd! De strålar om både Emma och Fredrik. Deras son Melvin bär ringarna.. Dottern Meja sitter längre fram i kyrkan med sin brudnäbbsbukett... Vigseln var vacker... När Louise sjunger Sonja Alldéns "du är allt" är det inte många som kan hålla tårarna tillbaka.. Håret reser sig på hela kroppen. De är underbart vackert!

Efter vigseln kastas ris och massor av foton knäpps. Vi skålar för brudparet och avnjuter sedan en god middag. Jag läste tal för brudparet, de träffades trots allt genom mig för ett par år sen. ;)

Sen blev de tårta, god saker och dans. Riktigt trevligt.. Ett helt underbart bröllop!

Efterfest i husbilen och så sov vi där tills vi var kördugliga idag, då vi sladdade vidare.

TACK, För att vi fick vara med och dela denna dagen mer er Emma och Fredrik ni är underbara människor!!


Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela