Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Regn regn regn

Publicerad 2010-07-30 08:24:02 i Allmänt,

Jag är trött.. och lat... motion vad är de förnågot? Varför blir jag så lat på sommaren för?

De regnar ute, håller tummarna för att slippa regnväder i morgon, vill inte.. iof gör de inget om de regnar då vi hyrt festlokalen i byn.. de finns verkligen allt i Kjessmansbo (nästan)


Här kommer lite bilder från huset och badet som gjorts i ordning av ett gäng härliga människor från byarna.


Midsommartårtor
Före
Efter
Före
Efter

Bullar

Publicerad 2010-07-29 15:11:27 i Allmänt,

Huslighet, kommer det med att man flyttar in i hus? Eller är de åldern som gör att jag plötsligt ÄLSKAR att greja i trädgården i förrgår bakade jag till och med bullar... Finns de något godare är nybakade varma bullar och mjölk?

Älskar att bo på landet! 


Tänker inte göra ett super duper långt inlägg bara för jag varit kass att blogga på HELA juli och lite till.. men midsommar firades i Kjessmansbo med goda vänner och camping. Birka har tagit oss till och från Visby och


Semester har jag bara haft i en vecka än så länge.. i Malung... De var riktigt kul.. nu jobbar jag två veckor för att sedan ha tre veckor semester när finvädret kommer tillbaka, de ska bli så skönt!


Nä, jag har inte cyklat fler gånger.. de blev en gång.. jag har dock varit duktig och promenerat 1 timme på morgonen innan jobbet.. de tycker jag är lagom hurtigt..
På lördag har vi inflyttningsfest i Kjessmansbo, ni kommer väl?
Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela