Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Sjukstuga!

Publicerad 2013-04-26 19:31:45 i Allmänt,

Det har varit sjukstuga här hemma i ca en vecka. Liten tjej började snörvla i fredags. Lördagkväll spenderade vi på akuten My hade andningsbekymmer vilket var bland de jobbigaste jag varit med om. Men efter 4 timmars väntan och medicin blev hon piggare. Även om hon fortfarande är snuvig är andningen mycket bättre vilket är skönt! Förkylningsastma tror läkaren, framtiden får utvisa om det kommer tillbaka.

Jag har än så länge klarat mig från förkylningen (peppar peppar) men Tobbe har varit hemma sen tisdags så jag har varit ompysslerska i några dagar till mina älskade sjuklingar.

Nu är de som sagt piggare så vi har inlett helgen med grillat och en lite kall! Trevlig helg!

/M

Dagarna går undan!

Publicerad 2013-04-16 20:03:00 i Allmänt,

Swisch säger det... Nu har jag snart varit förlovad i 3 i tre dagar. Tiden bara springer fram. Dagarna går speciellt fort när vi varit på nåt äventyr som mys med mormor och morfar igår och plask på fjärran idag.

I morgon ska vi vara hemma och hoppa i smälta snön! Vattenpussar here we come! :)

/M

13 april 2013!

Publicerad 2013-04-14 08:43:00 i Allmänt,

Igår fick jag en av mitt livs största överraskning! Vi firade fyra år tillsammans. (ja, det var inte överraskningen, årsdagen hade jag koll på)

På morgonen när vi vaknade bytte vi presenter jag fick ett par underbara örhängen och Tobbe fick en parfym. (Känns lite futtig såhär i efterhand) Sen när vi ätit frukost hela familjen for vi dit där allt började, till dansklubben. Mysan diggade loss en stund till danslägersmusiken. Efter en storhandling for vi hem, städade skafferiet och familjemyste!

Sen kom farmor och farfar och var barnvakt. Vi for in till stan för vi hade bestämt oss för att gå ut och äta. Vi hamnade på Kalles, galet god mat!! Bland det bästa jag har ätit. Sedan sa vi att vi skulle gå vidare och ta en öl eller två. Klev utanför dörrarna så började Tobbe babbla om att han glömt biljetter och att vi var tvungna att åka till hans jobb för att hämta dem. Kändes lite konstigt men jag blev riktigt nyfiken! Jag passade på att låna toaletten (googlade samtidigt om evenemang i stan nyfiken som jag är). Kom här sa Tobbe sedan vi kan gå in till relaxen och vänta. Kliver in det står ljuslyktor och brinner och rosblad utspridda. Öppnar dörren till relaxen hela golvet är täckt med rosblad och ljus. på bordet står vackra rosor, champagne,kex och ost. sedan fick jag syn på en massagebänk med morgonrockar på! Det var som att kliva in i en film! Det var så fint! Jag fick en underbar massage av Tobbe. Sen satt vi oss ned och bara Myste! Kändes overkligt och så romantiskt! Min man kan han!! Efter vi suttit där en stund reser han på sig byter skiva kommer tillbaka ställer sig framför mig. Så var det en sak till... Och ställer sig på knä! Jag vet att du frågat en gång, men nu frågar jag dig med ringar.. Vill du gifta dig med mig!!! Resten känns lite suddigt då jag började stor gråta! Men jag fick nog fram ett JA! Vilken fantastiskt kväll han fixat! Helt underbart! Vi myste vidare och Tobbe fick även han en massage. Jag älskar min fästman galet Mycket!! Jag kommer ALDRIG att glömma 13 april 2013! Jag är förlovad, jag har inte riktigt fattat det än..

Jag vill tala om för HELA världen vilken underbar karl jag har!!

Statsbesök

Publicerad 2013-04-12 18:19:02 i

Efter många dagar hemma drog jag på mig skinnpajen och for med My in till stan Idag. Köpte kläder för utomhuslek till My, så nu är hon redo att hoppa och kladda i alla vattenpussar. Vi våldgästade även världensbästa mormor på hennes jobb och åt lunch. Mycket lyxigt! 
 
När vi kom hem satt jag i soffan och tänkte.. Snart kommer Tobbe hem, fredagsmystime. När mobilen ringde. Vattenläckage i Sandviken han blir sen hem. Han har fortfarande inte kommit. Men jag hoppas han kommer hem nån gång iaf så jäklar ska det fredagsmysas!! :) I morgon ska vi mysa ännu mer då firar vi 4 år tillsammans! Trevlig helg!
 
/M

Full fart!

Publicerad 2013-04-11 20:36:19 i Liten,

Det märks att lill tjejen är hel ok nu! Jag har ju skrivit att hon varit pigg hela tiden men nu har hon lagt in en växel till så att säga. Det är verkligen härligt att spendera dagarna med det här glada lilla yrvädret!

/M

Sååå sakta!

Publicerad 2013-04-10 14:41:14 i Viktkampen,

Det går neråt med galet sakta till och med långsammare än det tar för våren att komma.. Jaja bita ihop och lägga i ännu en växel! Får satsa på sommar 2014.. Jobbar på!

Luftat efter bajsattack!

Publicerad 2013-04-09 16:06:06 i Liten,

Satt ena benet framför varann upprepade gånger på förmiddagen var riktigt skönt att lufta lite. Speciellt efter morgonens bajsattack! Lilla Fröken sköt nämligen en stråle från skötbordet jag hann inte ens reagera. Rinnande bajs över hela min vänstra sida och hela golvet fullt. Härlig tisdagsmorgon. Med andra ord så är hon fortfarande dålig i magen. Stackarn. Hoppas verkligen det ger sig snart som slipper må risigt i kistan. så vi kan hitta på nåt har varit hemma mycket nu. Iof inte så tokigt men det kan väl vara skoj med variation ibland missade ju till och med badningen idag :(

/M

Fredagsmys!

Publicerad 2013-04-05 17:52:46 i Allmänt,

Skönt med fredag. Det blir en lugn helg har en liten tjej med dålig mage, diarré i stugan. Men det verkar inte vara smittsamt varken jag eller Tobbe är dåliga. Hon är lika pigg som vanligt bara lite mer blöjbyten än vanligt. Just nu vilar hon i min famn inför kvällsbuset, då blir det full rulle igen!

Pappan är på jourutryckning förhoppningsvis gör han oss sällskap om en stund.

Trevlig helg till er alla!

/M



Våren jobbar på!

Publicerad 2013-04-04 21:57:31 i Allmänt,

Ännu en strålande dag till enda. Solen jobbar hårt för att få bort snön men minusgraderna på nätterna gör att det går långsamt!

Det är underbart att ha städat på altanen så vi kan börja använda den. Känns dock lite konstigt att sitta där när det är fullt med snö utanför.

/M

Vilken härlig helg

Publicerad 2013-04-02 14:30:56 i Allmänt,

Jag vågar inte väga mig, kaloriintaget har varit under all kritik den här helgen. Lite träning har det blivit men inte mycket. Men vi har haft det underbart! Strålande sol och ta dagen som den kommer tid. Underbart härligt! Och äta, äta, äta! Gott,gott, gott!

Vi har börjat vårstäda på altanen så vi kan sitta där. Detta trots att det fortfarande är massor med snö kvar. Sen är det så härligt att bolla hur man vill göra i framtiden med huset och trädgården. Till och börja med i vår... Vedklyvnig, grusgång, trädäck! Älska att bo i hus!

/M


Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela