Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Snö-änka

Publicerad 2010-01-31 11:13:04 i Allmänt,

Näää som många andra tycker jag faktiskt att de räcker med snö nu!! Även om jag är kluven i den frågan.. Jag gillar att de är mycket snö, jag tycker de är mysigt när de snöar...

MEN....Min karl försvinner nattetid, kommer hem trött, har dåligt med fritid.. Allt pga. snön... Han har nämligen snöjour och är ute och tar bort snön från stans trottoarer.. så faller de ny och han måste ut igen... Även om han själv absolut inte klagar då han tycker de är rätt bra att få in tid... Så gör jag de nu... lite iaf... Snö-änka är väl ingen hit direkt... även om de bara är och gilla läget :D

Annars är de en hel del saker som  händer nu... saker som jag aldrig trodde för ett år sen vid den  här tiden.. tänk vad livet är underbart! Jag är LYCKLIG!
Morgonvacker?

Publicerad 2010-01-24 22:58:44 i Allmänt,

När man vaknar tidigt en vardagsmorgon... ögonen vill inte riktigt öppna sig andedräkten är under all kritik, håret står åt alla håll... de finns inget man hellre skulle vilja göra än att ligga kvar under täcket... då är man inte den vackraste människan på jorden direkt!

Dock inträffande följande händelse lite senare på morgonen. De var vardagsmorgon.. jag hade gått igenom denna pärs att kliva ur sängen.. gått upp, ätit fukost, piffat till mig och var redo att åka... Dock skulle min kära först packa väskan. Så medans han var i tvättstugan. Passade jag på att krypa ner i sängen igen i några min..

När han sedan kommer tillbaka in i sovrummet, ställer han väskan på sängen vänder sig mot mitt håll... skriker till och hoppas en meter upp i luften!

Jaha, ja här skärmmer man livet ur honom trots att jag redan var piffad för dagens aktiviteter! Snacka om att jag kände mig morgonvacker och redo för en ny dag....;)

/M

Huvudvärken

Publicerad 2010-01-20 17:56:01 i Allmänt,

Förföljer mig!!! fy attans... var hos napprapaten idag tydligen går jag och spänner mig... utan att veta om de! Hon tryckte på en punkt bakom vänster öra och så i ansiktet.. jag säger satan! De blev mycket bättre men de är ännu inte helt bra... Ska väl sluta vara en sån spännis kanske.. svårt dock när man inte riktigt har koll på att man spänner sig!

Annars har livet tagit fart.. galet att julen är slut slut slut.. julegranen är avklädd men har inte kastats ut ut ut.. men snart så. ;)

Dansen är i full gång, har aldrig haft så fulla kurser på dansklubben! Lekrum är ordnat också om man inte skulle kunna få tag i barnvakt! Bilder på dessa målningar kommer..

/M

Gott nytt år...2009

Publicerad 2010-01-18 22:40:16 i Allmänt,

De flesta aktiva bloggare har för länge, länge sen uppdaterat året som gått... men jag tyckte att den 18 jan 2010 var ett bra datum att sammanfatta 2009! Tänkte använda mig av samma upplägg (ungefär) som 2008 som ni kan läsa här:http://mariastrom.blogg.se/2008/december/

 


Dansåret 2009
Börjat tävlat med en ny danspartner som de har gått riktigt bra med. Vi har vunnit två tävlignar i buggvuxenD vilket har gjort att vi gått upp en klass och tävlar nu i BuggvuxenC. Jack och Jill har även detta gått av stapeln i år. Förra året vann jag som tjej. I år saknades det killar i anmälningen så jag anmälde mig och dansade kille... och gick och vann!! Så nu har jag vunnit och blivit BÅDE Jack och Jill... lite kul! Jag har även hjälpt till på klubben som assistent. Vi har grymt fina danslokaler på brynäs!


Vänner och familj 2009
Många nära och kära både gamla och nya bekantskaper! De är härligt! Mamma har bytt jobb från Tierp, hon jobbar nu i Gävle... Nära mig! Mina kära föräldrar är något av de bästa jag har, de är bara så! Vännerna lika så...


Jag och Louise 2009
En hel del har förändrats i våra liv... 2008 var vi singel pingel och levde loppan men detta har varit kärlekens år får oss båda! Dock lever vi fortfarande loppan... men inte på singel-pingel vis!


Midsommar 2009
Firades även detta år i Östhammar! Gitarr spel och härligt sällsakap gjorde midsommaren till en härlig tid!


Semestern 2009
Dansbandsveckan i Malung för första gången! Riktigt roligt, härligt att träffa nya underbara människor. Kanske den bästa mottagningen någonsin!Evenmang 2009
Jerry Williams på parken, My fair Lady i stockholm...Två härliga möhippor följda av två super vackra bröllop!. Är lite av vad som har hänt!Kärleken 2009
13 april 2009 kom vi på att de kanske var så att vi kanske tyckte rätt bra om varandra.. de tog oss bara ca 3 år att inse detta.. men bättre sent än aldrig som jag brukar säga! Jag kan väl sammanfatta de så enkelt som:

....äntligen har jag funnit honom, mannen i mitt liv!
 


Sådär ja... de var en snabb sammanfattning... de har säkert hänt massor med mer roliga saker som jag missade nu men de här är väl i stora drag de som har  hänt.. de mesta av de andra finns ju här på bloggen!

SÅ gott nytt år och 18 dagar på er!!!

Jag ser verkligen fram mot året som kommer! Kommer med all säkerhet innehålla mycket ståhej.. som tex kursledarutbildning... flytt?! ja som sagt nytt år nya möjligheter! Livet ÄR härligt!

/MFÖR stor i käften...

Publicerad 2010-01-14 22:11:25 i Allmänt,

Jag har ännu en gång varit ett uns lite för kaxig... Har slagit vad, och förlorat..

Saken gällde ett ord, Basebollsträ eller Basebollträ... Jag tänkte som så att eftersom man säger brännbollsträ och fotbollsmål så måste de självklart heta Basebollsträ. Så jag stod på mig! Vi slog vad att förloraren skulle springa i kalsonger eller trosor och BH runt huset detta vecka...

Igår sprang jag...

Kanske ska tänka efter före nästa gång... dock är jag rätt säker på att de inte kommer vara så.. De ligger i min natur att strida trots att jag uppenbarligen inte har rätt :P

/M

Fryser stjärten av mig...

Publicerad 2010-01-08 22:31:32 i Allmänt,

Får iof skylla mig själv när jag ger mig ut utan långkallingar...

Lite snabb info....

nyår har varit... vilket gör att de nu är 2010... sammanfattning om 2009 kommer... jag har bara haft lite fullt upp de senaste dagarna så bloggen har som legat nerfryst.. Men de kommer en bättre uppdatering.. Jag lovar!

/m

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela