Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Lyckliga familjen

Publicerad 2012-07-09 22:07:28 i Allmänt,

Vi var på köpis i helgen och handlade myggnät, så tog vi en fika. När vi satt där och fikade och gosade med vår lilla tös kom en go vän förbi. Nämän sa hon, här sitter ju lilla lyckliga familjen!! Jag funderade på det en stund senare, det känns verkligen så, lyckan är total!


Sömntuta.

Publicerad 2012-07-05 10:13:57 i Allmänt,

Liten tjej sover fortfarande, så jag har fått lite egentid nu såhär på morgonen. Känns lite konstigt att inte ha någon att ta hänsyn till.

Jag tappar så fasligt mycket hår, de är värdelöst... de är verkligen hårstrån överallt och ingenstans.. men man gör tydligen det när man fått en guldklimp.

Snart har Tobbe semester, ser verkligen fram mot 4 veckor tillsammans med hela familjen!

Ha en bra dag!

/M

En liten bild på vår gobit...

Doften av pioner...

Publicerad 2012-07-02 20:15:21 i Allmänt,

sprider sig i hemmet. Fick en bukett av Mys polare Gurkan förra veckan, med pioner. Nu har de slagit ut, de doftar fantastiskt. De slog mig hur mycket jag uppskattar en egen plockad bukett. Blir så personligt. My fick även en badanka från polaren Åke, den blinkar i vattet, uppskattades mycket idag vid badet av både dotter och mamman.

För övrigt rullar dagarna på. Vardagarna är rätt lika varandra.  My har börjat smaka på vår mat. Om ca 1.5 månad är det dags för smakprov, de ser jag verkligen fram mot.

Snart har T semester de blir roligt. Då får vi umgås hela lilla familjen.

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela