Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Jag är törstig...

Publicerad 2009-02-28 16:15:14 i Allmänt,

... jag vill ha öl! :)

De är så underbart med helg.. jag har precis landat i Tierp sitter och dricker en öl med bästa tjejen... ikväll är de tjejkväll här i norduppland! Har verkligen sett fram mot det länge nu...  Jag lovar att uppdateringar kommer.... om jag får spå så tror jag kvällen kommer innehålla vin, öl, god mat, kramar, skrattar, goda minnen och självfallet massor av sexprat.. :)

Igår var jag ute och käkade var på churts street... gott var de.. trevlig liten tös som passade upp på oss.. men grymt mycket folk så vi vart inte så långvariga... lite salongsberusad( eller kanske saloons berusad) knallade vi och hyrde en vänstern film (helt i kvällens tema) och knallade hem till mig för mys i soffan till dålig film... inga rekomenadationer där inte!! av filmen iaf... mys rekomenderar jag till alla ... haha

Med hopp om kvällens bravader...

Trevlig lördag..

Kramar
Maria

Jag hatar...

Publicerad 2009-02-26 18:07:43 i Allmänt,

... att betala räkningarna... vilket jag gjort idag.. suck! Först blir man så himla glad för de rasslar till på  kontot för att senare dras ifrån, poff... så är det borta... min största utgift är mitt boende... Jag har rätt hög hyra.. Men jag måste säga att det är det värt.. jag gillar min lägenhet! Även om jag nån gång förhoppningsvis kommer bo i hus med en egen gräsmatta!

Veckan har som vanligt sprungit förbi, massor att göra på jobbet just nu, men det är bara att bita ihop. Dagarna har förgyllts av dans, dans, mjukglass och så lite mys..


I morgon är de fredag igen, då blir det ut och käka lite. Sen på lördag blir det tjejmiddag i Norduppland. De ska bli så fantastiskt kul! Träffa alla tjejerna vi har säkert inte setts på ett år... om inte mer!! Hua.. det är verkligen på tiden!!

Största händelsen den här veckan är väl att texten singel har försvunnit från min facebook sida... Plötsligt händer det!

Men en underlig tanke slog mig nu. Är det så att det är den nya grejen... När man var liten så frågade man chans, nu ändrar man status på facebook... Men mystiken tätnar då det inte står något alls på relationsstaus... Är de så att jag är ihop, eller hur är det?? hehe... tänk att jag älskar att hålla alla på steckbänken! Men jag  kan väl säga så mycket att jag känner mig iallafall inte som singel... ;)

Ikväll är det årsmöte på  klubben...  SÅ jag lär ge mig av snart och lyssna på om någon har något bra att säga.. Nytt dansgolv kommer med säkerhet att nämnas!

Godkväll
Kram
Maria

Huvudbrus..

Publicerad 2009-02-23 17:12:05 i Allmänt,

Om fredagen är min favorit dag så är nog måndagen min värsta dag... eller nu när jag tänker efter så är det nog tisdag som är den värsta..

Idag stängde min hjärna av runt fyra... det bara brusade...  kunde inte tänka nåt mer.. Men dagen har gått i rasande fart jag fattar inte vad den tog vägen.. eller jo jag vet ju att jag har suttit på min rumpa på jobbet och rita streck, skickat mail och knepat och knåpat... Sen har jag åkt hem ätit upp resterna sen fredagens nacosgratäng och nu sitter jag här och laddar för ännu en danskväll...

Helgen då? Jaa jorå så att.. det har varit en bra helg... väldigt lugn (som vanligt) haha eller så är det kanske inte men det har bara blivit fredags whiskey inget annat. ;) En ovanlig grej är väl en extra dansträning i lördags som var fruktansvärd skoj.. alltid roligt att lära sig nya saker!

Söndagen hände det dock något riktigt ovanligt... Begav mig till filmstaden halv elva på förmiddagen.. där var det full fart för ett privat sällskap, förhandsvisning av "män som hatar kvinnor" snittar, dryck, godis och popcorn i massor... Det var min kära kollega som hade bjudit in en massa vänner efter en vinst på Guldbaggegalan för några månader sen.. Mycket trevligt tycker jag att det var! Filmen var väldigt bra, rätt grym för att vara en svensk film... Men bra.. dock ingen jag kommer se igen.. jobbigt att förstå hur många idioter det finns bara runt hörnet... hua.. men åter igen.. film tips:



Sen var det danssöndag (som vanligt) och becksöndag (som vanligt de senaste veckorna).

Näe nu ska jag göra något vettigt innan de är dags att svettas ut lite..

Skaffa er en trevlig kväll!
Kram
Maria

I ett av världens hörn...

Publicerad 2009-02-20 18:28:12 i Allmänt,

sitter jag och njuter av fredagen... De är väl underbart!

Humör har jag, väldigt ofta är det glatt.. Men blir jag arg på riktigt så då jäklar tar det hus i helvet... sen har jag ont i huvudet i flera dagar efteråt...

Dock kan jag svära och låta lilla när dödating muckar med mig... Som tex när jag slår i tån i tröskeln, displayen inte blir som jag vill eller om jag förlorar i spel. Detta räknar jag dock inte till arg på riktigt.... Tror inte det är bra för kropp och knopp att vara arg... Förstår mig inte på alla dessa människor som orkar gå omkring och vara förbannade hela tiden, varför?

Fast precis nu när jag har pratat med mamma i telefonen blev jag lite arg.. Är det något jag verkligen blir arg och ledsen över så är det när någon är dum mot mina nära och kära, då är jag inte god att tas med! Jag skulle nog kunna göra vad som helst för min familj så de så!

"Lyckan kommer till den som skrattar"

Trevlig glad helg önskar jag er!
Kramar
Maria

Hemmakväll!

Publicerad 2009-02-19 17:49:34 i Allmänt,

Torsdagar är en underskattad dag tror jag... det är liksom dagen före fredagen som alla längtar så mycket till så det glöms bort en aning.. Jag gillar torsdagar.. Då brukar det vara dans på mitt schema med idag kände jag att jag inte orkade, så jag bestämde mig för hemmakväll, ladda lite batterier plocka, diska och tvätta lite... skönt det också ibland!

För att hoppa över torsdagen och se framåt så är det min favorit dag i morgon.. äntligen fredag! Jag ska börja med att stanna ett par timmar på jobbet då vi har rätt mycket att stå i nu på konstruktions avdelningen...

Sen blir det hem och vila lite. Håller tummarna för att allt går min väg så jag kan spendera resten av fredagskvällen där jag vill!

Resten av helgen blir lugn extra kurser i dans på lördag och så bio samt dans på söndag..

Jag ska gå på förhandsvisningen av Män som hatar kvinnor... Min kollega Carina vann på guldbaggegalan en hel biosalong för 61 personer med förhandsvisning på en film och jag ska få följa med!

Idag när jag gick hem från jobbet bet kylan i mina kinder så pass så jag såg ut som jag stoppat huvudet i ketchup när jag klev innanför dörren... Rödblommig? nää inte jag inte.. :)
såg inte klok ut..

Vidare så kan jag ju fortsättar roa er med uppdateringar om min klumpighet.. idag klämde jag tummen mellan skrivbordet och min stol... igen.. de har hänt ett par gånger om jag säger så.. jag fattar inte hur jag lyckas med allt hela tiden!

Skulle vilja åka upp till Jämtland och fiska lite... Underbart på sommarn, fjäll-luft, fiske och natur.. det är grejor det! Kortet är från i somras vid stensjön i Jämtland!

Nä nu ska jag krypa ner i soffan!
Skaffa dig en trevlig kväll!
Kram
Maria

Tidsbrist...

Publicerad 2009-02-18 21:08:10 i Allmänt,

Idag är det onsdag..  alltså har början av veckan sprungit förbi... blir lätt så när man är uppbokad dygnet runt.. nästan... jo, jag sover lite också!


Men måndag och tisdag har bestått av jobb och dans... Dansen har varit väldigt skoj och väldigt givande.. har lärt mig massor av nya steg och massa annat tok. Fick kommentaren igår att jag inte har några hämningar alls när jag dansar, du är inte klok kvinna, haha jag väljer att ta det som en komplimang!... Många skratt och svettdroppar senare rullar veckan framåt..


Idag är de som sagt onsdag.. och vad har jag gjort idag? Helt otippat har jag jobbat och dansat... hjälpledare i en nybörjarkurs... Fick en super fin bukett tulpaner idag på kursen.. bara för att jag var jag.. de tackar jag för! Go människa som tyckte jag skulle ha dem (ja, lite mallig är jag allt)

Jag har vant mig vid frippan nu också.. de är bara den lilla detaljen att jag ser ut som ett troll när jag vaknar.. haha.. håret står verkligen åt alla håll, jag ser hel vild ut... morrr.. ;)

En liten annorlunda uppdatering är att det är mycket som rör sig i min kropp nu... tankar, känslor och drifter i omlopp... synd om gun just nu...Mysigt måste jag väl erkänna dock en aning svårhanterligt är inte riktig van vid det som händer... Lite rädd blir jag också... fast de är ju jag i ett nötskal... Följ med Maria, följ bara med! Se vad som händer :)

Jag vill ut och åka också, resa lite vore trevligt... ska åka till London med ett gäng på jobbet i höst det ska bli riktigt roligt, jag var dit för ett år sen ungefär... gillar London...  Fin jag är med Mr ben va?



God natt god vänner... nu ska jag krypa ner under täcket!
Kramar
Maria


Helgen rusar alltid iväg...

Publicerad 2009-02-15 10:59:09 i Allmänt,

... söndag idag, de betyder att fredag och lördagen redan sprungit förbi... POFF så var de borta.... otroligt

Dansen i torsdags var fantastikt rolig, kondisen är dock inte på topp måste jag erkänna. Förkylningen i kroppen gör sig fortfarande påminnd tyvärr, men de är bara att bita ihop.. snart är jag frisk. (så frisk jag kan bli) På måndag måste jag vara frisk för då kommer specialtränaren igen.. de ska bli kul!
 
Helgen då? Vad har hänt denna kärleks helg? Det har bland annat varit alla hjäratans dag... om ni frågar mig så tycker jag nog det är en skit dag.. och det är inte för att jag är ensam och bitter, utan för att de stör mig att det är just denna dag som  man ska vara tok puttignuttiga, varför inte vara det året om eller någon neutral dag? Men grattis på alla hjäratns dag på er alla i efterskott! (eller vad man nu säger) ;)

Fredagen gick i mysighets tecken... god middag och nån fredags öl. Trevligt sällskap i soffan och film.

Alla hjärtans dag då? Firade jag med att köra till Tobo, precis när jag satte mig i bilen fick jag migrän anfall. Men envis som jag är fortsatte min färd till härliga tobo... Dock njöt jag inte av solen som alla andra.. utan svor mest över att de var så ljust  När  jag sladdat in på skolvägen och tabletten börjat verka började jag bli mer människa igen... myste med familjen ström för att sedan ta Puman till Tierp för en alla hjärtans middag med bästa tjejen Lojsan... Mycket trevlig kväll!

Idag är det dans som vanligt!

Jag skriver det här inlägget på Lojsans dator.. vi är inte riktigt överens, minst sagt.. så om det är några konsigheter i detta inlägg skyller jag helt på datorn :P

Nu blir de fin lir...

Ha en underbar söndag..
Kram
Maria




Klumpighet..

Publicerad 2009-02-12 17:14:41 i Allmänt,

.. Jag är nog en av de klumpigaste människorna på jorden är jag rädd... Alltså de är ofta jag snubbar, tappar saker, går in i saker och slår i saker.. för att nämna några.. Vad är de då för fel på mig? Är detta ärftligt? Pappa är nämligen exakt likadan...


Ni som tittar på film då och då har kanske sett att de ibland är någon tjej med som står och ser sexig ut och kanske lutar sig mot något... Förstå vilken parodi det skulle bli om jag skulle göra något dyligt.. tex om jag skulle försöka ställa mig och luta mig lite sexigt mot en dörrkarm... De som skulle hända var följande... Jag skulle missa dörrkarmen, ramla framåt, slå i näsan, börja blöda hejdlöst näsblod medans jag slår i stortån i tröskeln.. För er som aldrig slagit i stortån i trösken så säger jag bara... Var glada! För satan vad ont de gör.. När man slår i den då blir de VM i svordomar!


Då var det torsdag idag då... Dagarna rullar på fort måste jag säga! Sist jag skrev var jag på väg till Kungsgården för att dansa lite, det var grymt kul.. Jag kan föra riktigt bra nu, eller jag kan föra iaf... Kul är det likförbannat.. fast jag måste nog säga att jag tycker det är roligare att dansa tjejstegen i Bugg då!


Igår var jag på ett möte och senare tittade jag på sömnpillret till fotbollsmatch... Träningsmatch Österrike- Sverige, snygga mål men det var väl allt.. Vad  är det för fel på Eurosports produktion? Galet dåliga var de igår iaf... Fick de till något rätt under kvällen blir jag förvånad. Tur att man hade trevligt sällskap!


Idag har dagen rullat på bra, sitter nu och laddar för att städa lite här hemma, tvätta och dammsuga står på schemat! Om jag hinner tänkte jag knalla upp på klubben och dansa lite också.. men de blir om jag hinner!


I morgon vet jag inte om jag törs gå utanför dörren, det är fredag den trettonde... hua.. jag är nog lite för skrockfull för att vara normal.. Men med min vardagliga klumpighet kanske de rent av är min tur dag.. Den som lever får se..


Mina tankar snurrar runt ganska mycket just nu... men som min goda vän Lojsan sa, jag ska ge fan i att tänka så mycket och kanske bara följa med se vad som händer.. ja så får de bli...även om det är ovanligt för mig, inte att jag tänker mycket utan att jag tänker mycket.. ;P


Jaa om man ska göra de man har sagt till sig själv att göra då?


Ha de!

På återskrivelse!

Kram

Maria


Lat, latare och latast

Publicerad 2009-02-10 17:31:18 i Allmänt,

... känner jag mig.. blev bil till jobbet idag IGEN... va fan.. mitt nya liv började inte super lysande direkt! Men jag dansade ju igår kväll och ikväll blir de samma sak igen......Men i morgon är det en ny dag nya möjligheter, då ska här promeneras.. då blir de varma kläder på så jag kan gå.. i morse höll jag på att frysa rumpan av mig!!

Det är verkligen vackert när det är som det är ute nu, dock en aning kallt... eller det finns inte dåligt väder de finns bara dåliga kläder!

Jag börjar vänja mig med frisyren också nu.. en aning kort kanske men vaddå.. de växer ju ut.. :)

Nu ska jag till Kungsgården och rocka loss...

Kramar
Maria

Måndag!

Publicerad 2009-02-09 17:41:20 i Allmänt,

Jag vet inte vad det är med måndagar, men jag gillar dem inte... Kan vara så att det är för att den underbara helgen tagit slut och den tröga arbetsveckan tar fart... det kan vara så men jag är inte säker.. ;)

Helgen har varit bra tycker jag... började med en rivstart med klippning och krogslarv, fortsatte i pannknack godsaker och filmkväll med trevligtsällskap x 2 kvällar... Så vips så var det måndag igen!

Nu ska jag strax gå och byta om för ikväll är det dansträning igen.. skoj skoj!

God kväll
Sköt er!
Maria

Före & Efter..

Publicerad 2009-02-07 19:27:51 i Allmänt,

... klippningen!


FÖRE                                                         EFTER

Ja vad säger man jag är numer befriad från f-luggen men nu har jag något av en svamp frisyr... haha... nää men kort är den.. Dock lika lång på båda sidor men jag har en förkärlek till att dra den åt sidan som på bilden. Bättre än förra gången men ja... vad säger ni? Jag ska nu spara ut nästa gång de är dax för klippning.. Tänk att jag aldrig blir riktigt nöjd, är de nåt kvinnligt... Jag kanske vänjer mig... :P

Igår var de utgång på HB... Lite folk men vi hade kul som attans! Tiden gick otroligt fort plötsligt var de dax att gå hem...

Idag är jag trött i huvudet.. men de är självförvållat! :)

Nu blir de tvkväll med god saker!

Trevlig kväll!
Kramar
Maria

I hatten på jobbet!

Publicerad 2009-02-04 21:56:14 i Allmänt,

Idag var de bad hair day på jobbet... Vilket innebar hatt... Jag är lite förtjust i huvudbonader, gillar hatt skarpt. Mer hattar åt folket!

Jobbet har rullat på bra. Kvällen likaså, dansade kille på nybörjar kursen på klubben. Kul.. Men väldigt mycket grunder fortfarande. Mer dans åt folket!

Mycket hår nu... På fredag ska jag nämligen klippa mig och färga också tänkte jag! Undra hur?? Någon som har något bra förslag vad jag skulle passa i? Ska bli skönt iaf och få en genomklippning av håret! Mer egenvård åt folket!

På fredag är det även festligheter på schemat.. Direkt efter klippningen är det hem och svida om så är de utgång jag och Lojsan laddar!  Ska bli kanon roligt! Mer sprit åt folket!

Nää nu ska jag faktiskt gå och lägga mig... Mer sömn åt folket.

Kram
Maria


Back in the Vardag!

Publicerad 2009-02-03 17:14:25 i Allmänt,

Jaha ja.. då var man igång igen då.. Jag dog inte! Tack alla för alla fina krya på mig ord, de har verkligen värmt!

Igår var det tävlingsträning på klubben med specialtränare, han   är en mycket grym dansare från landslaget. Jag var ju dock inte med då eftersom mina krafter är ytterst få i min kropp. Men nu jävlar är man på framåtströvande igen... Man uppskattar att vara frisk så mycket mer när man precis har varit sjuk.

Varit på jobbet idag, tog alla mina krafter för denna dag. Så ikväll blir det inte så mycket mer än att se på tv som gäller!

Hm.. undrar när man kan komma igång ordenligt?.. De var ju den här veckan mitt nya liv  skulle börja.. Ja, ni hörde rätt nu är det snart dax för att skärpa sig efter jul.. haha.. ja jag vet att de gått lite längre tid och jag har unnat mig lite väl mycket den senaste tiden så från Måndag... Nästa vecka startar nya livet! Då ska jag sätta upp alla mål... Bara man kommer igång så..

Vad dålig jag är på att tajma saker och ting föresten, idag när jag hade min första dag då började ju VM... så dumt! Hade ju varit kalas och varit lite halvrasslig men ändå kunnat motionera skidmässigt framför tven om dagarna.. men nää... då börjar man jobba igen :)

Mycket sjukdomar som rör sig bland oss nu... inte konstigt att man trillade dit till slut många som går och hostar på jobbet, på dansen och överallt annars också för den delen... Förstå vad mycket baciller de flyger runt och vad mycket sjukdomar man slipper få! De gäller att tänka positivt.. hehe..

Nä nu är jag hungrig blir inget med ketchup, mina smaklökar är inte var de brukar vara. När jag äter ketchup (vilket jag älskar annars) smakar det bara illa, samma med såsen jag hade till min mat idag.. smakade illa.. jag menar Bea sås? Sen när brukar den smaka illa.. hm... jaja får väl hoppas att allt kommer smaka som det brukar snart..

Uppdatering ang F-luggen så har den nu växt en bit till som ni ser på bilden nedan.. så mycket har den växt sen den 7 nov. HELT sjukt vad kort den var då....

Ha en trevlig kväll.
Kram
Maria - återuppstånden!


Danssöndag....

Publicerad 2009-02-01 13:13:50 i Allmänt,

MEN... ingen dans för mig... buhu.... fan va tråkigt de är att vara sjuk... Jag får sitta här i min vrå... och tycka synd om mig själv.. mycket piggare idag dock! idag har jag till och med diskat.. (ja jag har diskmaskin) Dock är man vi inte i dansform måste jag väl erkänna men ändå, klaga går ju!

SÅ jag jag äntligen skrivit in utmaningen också.. var på tiden.. var ett tag sen jag fick den. (förra inlägget) 

Gud vad jag har härliga människor omkring mig som har ringt och hört av sig och kollat hur jag mår och så... känns mycket bättre att tycka synd om sig själv när fler gör det :D hehe..

Nä om man ska göra sig en kopp te till och kanske förflytta sig till soffan.. nån som vill byta liv med mig just nu... händer inte sådär extremt mycket faktiskt! :/


Kramar
Maria


Utmaningen!

Publicerad 2009-02-01 13:03:02 i Allmänt,



Jag har blivit utmanad av min goda vän Emelie Ekh!  Jag lär väl anta den....Utmaningen går ut på att man ska skriva upp tre saker som man är särskilt nöjd med på sin kropp.. så ja.. här kommer det:

Mina ögon: Även om jag inte vet vad jag har för färg på dem, så gillar jag dem! :)


Min näsa:  Dock inte när den avslöjar mig när jag är arg.. då brukar näsborrarna vifta, ja de är sant.


Mina bröst: Små men vilda :D

Nu är de min tur att utmana, så jag utmanar:

Louise Knutsson

Jenny Nokbin

Malin Wibron

Reglerna är enkla
1. Placera ovanstående banner på din blogg.
2. Lista tre saker med din kropp du är särskild nöjd med
3. Länka till den du fick utmaningen av
4. ...och skicka vidare utmaningen till tre personer du tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

Då har jag gjort min del... :)

Kram på er...

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela