Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Måndag, en dag för ett viktigt beslut!

Publicerad 2008-09-29 22:21:09 i Allmänt,

Idag var det en underlig dag på jobbet.. men bra dag.. Anders min kära arbetskamrat hade gått och gift sig i helgen.. Kul för dem.. men jag hade velat varit med.. Men det var bara för släkten, kan man inte lossas att jag tillhör familjen.. bara ibland... ;) GRATTIS  till Anders och Sofie Lindroth!!

Knalla hem från jobbet i duggregn och så hem och kokade potatis och laddade lite inför den kommande tävlingsträningen...De var riktigt skoj!! Dansade med Tobbe idag mycket skratt och en hel del räkningar till åtta.. ska försöka hitta ettorna i låtarna så man kan göra nå snyggt då...  Vi övade också på dansanta inbromsningar.. Skoj!

Sen har jag tagit ett viktigt beslut idag också, jag har slutat spelat fotboll! Jag har bestämt nu att det är varken bra för Töff eller för mig att jag fortsätter jag har inte den tiden som jag skulle vilja lägga ner i så fall! Så idag lag jag handskarna på hyllan. Kommer sakna tjejerna och ledarna de kan jag lova men jag kommer och hejar när tid finns!!



Sen undrar jag en sak till? Varför sitter jag här me ett fånigt leende på läpparna, trots att jag betalat räkningarna idag? Jaja.. De är kanske bra de för att,.. Lyckan kommer ju till den som skrattar!

Klart slut!
Kram!

Söndagkväll... uppdatering om helgen...

Publicerad 2008-09-28 22:28:45 i Allmänt,

Nu sitter jag här på söndagskvällen och har lite tråkigt... har haft så mycket att göra nu i några dagar så nu när jag fick lite tid över så vet jag inte vad jag ska göra.. kryper lite i kroppen.. hm.. de är nog något som behöver komma ut.. Gun sitter och irriterar på  höger axel.. eller var de nu var.... :)

Fredag
Gick upp gristidigt... åkte till Arlanda och så åkte jag plåtfågel till Helsingborg.. Kick off dax.. när vi kom ner fick vi vänta ett tag för att få lunch så jag gjorde allt för att störa min konstruktörskollega där nere..  tillslut satte de mig vid ett datorspel.. barnbordet kallades de visst.. hm? undra om jag ska fatta den piken? ;) Sen blev de lunch och så iväg till Fredriksdal... på tryckmuseum och så lite lekar.. vi kom trea.. (Sen att de bara vara fyra lag säger jag inte) Efter de  blev de middagsdax och så gott de va o vilket gott rödvin.. Tyvärr var vi tvungna att åka hem rätt tidigt vilket var mycket synd.. jag måste säga att jag tycker det är  tråkigt att Helsingborg ligger så avsides.. Jag har verkligen roliga och mycket trevliga arbetskamrater där!! :D Tack för en mycket trevlig fredag!



Lördag
Vaknade före klockan, idag var de dax.. dax för tävling. Packade och kammade håret och grejade och donade... Sen åkte jag och hämtade lite dansare och så efter lite bilbyte och dyligt var vi på väg mot Ludvika... Jag var väldigt nervös.. men så fort vi gjorde presentationsdansen gick de över.. Vi kom tillslut sjua.. de är jag nöjd med. Med tanke på att de var min första tävling och att jag och Janne bara har gjort en träning före. De gick bra för många par från klubben, många pallplatser de var riktigt skoj!! :) GRATTIS till er...

När jag kom hem var bästa tjejen här redan och med ett glas rött i ena handen hälsade hon mig välkommen hem. Jossa dök upp hon med.. Sen tog jag en öl efter den tog slut (rätt snabbt) så svidande jag om tills kvällsdräkten och tog ett par(!) till öl sen gav vi oss ut i lördagsnatten.. Var väldigt skoj mycket folk ute och många skratt och fuldansningar senare var vi på väg hem igen mot kvällsmacka och genomgång av kvällens bravader...




Söndag
Vaknade vid nio pratade lite med Lojsan så käkade vi frukost.. Sen skulle jag och Tobbe ha tränat lite dans, (eftersom min dansparter är och solar och har det bra) men de blev som inte så, han var lite trött i hatten idag så jag hämtade upp honom tills kursstart istället.. De gick bra, han var lite blek men kurserna gick fin fint!!  Så går de när man är ute och slarvar...Men nu är ännu en danssöndag till ända...Alltid lika kul... 

Sen har jag en liten fundering igen... de här med GPS... varför säger den - Ta andra höger i rondellen... när man åker rakt fram? Varför säger hon inte.. - Kör rakt fram i rondellen... ( nu måste ni läsa de här med rätt röst på allt.. alltså nästa höger .men en sån GPS röst lite halvt datoriserad sådär )

Nu är det snart dax för bingen... God natt!
Kram
Maria

Ännu en underbar höstdag..

Publicerad 2008-09-25 21:47:24 i Allmänt,

Torsdag.. såhär nära helg har det inte varit förut den här veckan...

I morse åkte jag bil till jobbet men jag hade en bra anledning, jag skulle åka till Tobo på kvällen.. (de är lite långt att gå dit) Så efter en förvirrad jobb dag och en liten kvart i min kära masserande vän åkte jag till Tobo... De är såå vackra färger på träden nu.. helt fantastiskt!

Kom hem till mor o far.. fick mat, gott! Sen fick jag en jätte fin glas "lampa" från Toboglasburk... Såå fin.. jätteglad blev jag tack så mycket!!

Sen var jag på möte om fotbollen, hur året har varit och hur nästa år kommer bli... Jag har en del att fundera på nu kan man säga!! Ska tänka igenom det ordentligt.. svårt de är ett kanon gäng.. men finns tiden? Ja vi får helt enkelt se hur de blir efter fröken har övervägt fördelar och nackdelar..

Sen svängde jag in till Lojsan och lämnade en nyckel till min lägenhet så hon kan komma hit innan jag kommer hem på  lördag för vi ska ut och slarva (lite) på kvällningen... Vi skrattade en hel del, hon är en underbar vän! :)

Åkte hem o nu ska jag varva ner för i morgon åker jag sex från Gävle mot Helsingborg... Kick off dax..=) SÅ nu dröjer de nog ett litet tag innan de blir uppdatering..

Trevlig helg, gapa o svälj... SKÅL! :)



Kramar
Maria


Ännu en lite fundering såhär på kvällen...

Publicerad 2008-09-24 22:44:49 i Allmänt,

Ögonfärg är något alla har... Blå, grön, brun, osv... Och på kort så kan man till och med ha röda ögon.. Men jag vet inte vad jag har för färg på ögonen... Så nästa gång du träffar mig kanske du kan ge ett litet förslag... :) kan ju vara bra att veta tänkte jag...

De var bara en liten grejo som slog mig såhär på onsdagskvällen... ; )

Kram!

Dagarna bara rullar...

Publicerad 2008-09-24 22:11:25 i Allmänt,

Den här veckan är lite hektiskt för fröken...och de blir inte direkt bättre..

Igår tisdag var de jobb sen hem.. Jag måste bara göra ett litet sidospår och berätta att jag gjorde en sån riktig ungkarls grej igår .. Beställde två matlådor på jobbet tog hem en och hade som kvällsmat HAHA.. men tur var väl de.. för när jag hade kommit hem värmt maten och precis bytt om, så var min skjuts redan här... Så vips satt jag i en bil på väg till Kungsgården för träning inför tävlingen på lördag.. Först var jag meddansare på nybörjarkursen sen satte Jag och Janne igång och trampade, försökte mest hitta flytet i dansen.. vi har bara gjort de här träningspasset tillsammans... Men de gick väl hyfsat iaf.. vi får se men vårat mål är att ha roligt i Ludvika på lördag!

Lill-lördagen var fotbollskväll... Bestämde under arbetsdagen med Jossa att vi skulle gå på fotbollen men jag hann ner en sväng på stan med Carina innan... Jag shoppade nya strumpbyxor och lite prylar tills på lördag.. köpte röda strumpbyxor.. kan vara så att jag bangar ur att ha dem så jag köpte ett par svarta också för säkerhets skull! Sen käkade jag och C på schaflors gött!! Hem i rasande tempo på med byxor och hugga mössan och så iväg igen fotboll på schemat mötte Jossa utanför och så in för att se en lite halvtråkig smått kall  match mellan Gefle och GAIS..

I morgon ska jag åka till Tobo och ha lite utvecklingssamtal vad de gäller fotbollen.. Jag spelar ju inte egentligen men kan inte riktigt låta bli.. vet inte riktigt hur det ser ut inför nästa år... De återstår att se... Sen fick jag reda på under gårdagen att jag tydligen ska åka till Helsingborg under fredagen.. så jag åker halv sex på  morgonen från Gävle är väl hemma runt midnatt igen.. härligt... men de ska bli skoj iaf!! Inte för att jag riktigt vet vad vi ska göra men de ska bli skoj kick off av nåt slag! :)

Sen är de dax.. dax för tävling.. tycker ni att jag är lite tjatig beror de på att jag börjar bli lite nervös.. men så är de ... ska hålla tummarna jätte hårt på lördag också.. för då ska min goa vän Christer min chef och Johan springa Lidingöloppet (hur man nu kommer på  att man ska utsätta sig för något dylikt) Men jag ska tänka på  dem mellan danserna.. HEJA GRABBAR!!

Men attans jag höll ju på att glömma de viktigaste... nu har leveransen kommit efter "plastpartyt" jag hade här i slutet av augusti... så nu ska jag bara leverera... och sätta igång mitt andvändarkonto.. ;)

Och från de ena till de andra vill jag bara meddela att de varit en underbar höstdag idag! De är så vackert när det är såhär!

Lev livet!!

/Fröken ström


Helgens bravader och underbara måndag..

Publicerad 2008-09-22 22:44:55 i Allmänt,

Lördagen

Bestod av att kliva upp, njuta av sovmorgonen packa väskan och fara på matchsamling...

sen spelade vi match... Vi förlorade.. de var inte alls kul faktiskt.. jag måste erkänna att jag är en riktigt dålig förlorare... Nämnde jag att jag är målvakt? De säger att man måste vara lite speciell för att bli målvakt.. men det tror jag inte.. jag är väl precis om alla andra..? haha.. lr kanske inte ... 

Sen landade jag hos Lojsan., vi öppnade en varsin flaska vin och lagade väldigt god middag! Sen blev det lite till vin.. och tågresa till Uppsala... Flustret nästa.. lite folk ute men skoj hade vi som vanligt! Vi har nästan utvecklat ett eget språk... många intern skämt.. inte så kul för andra kanske men vi har kul iaf...! Sen blev de buss hem landade i Tierp 3.30. Efter en hel del gapskratt så somnade jag och Lojsan. Vaknade 8.30 dagen efter... Ny dag nya möjligheter..



Danssöndag

Puman skjutsade mig till Gävle så slängde jag ihop mat för 4 st fläskfilégryta med ris.. blev lite grönsaker till också.. (nya livet). Upp på klubben.. parträning, kurs, kurs och så hem.. Trött som få.. men jag bytte om och åkte med till Skutskär och hjälpte Matts och flyttstäda.. Krascha i sängen kl 23.. Tröööött!



Måndag

Trodde inte de var sant när klockan ringde i morse.. var såå trött.. men jag packade mina träningskläder drog på mig tennisskorna och knallade till jobbet...Carina var tillbaka från Kina idag.. Jag fick present för jag har varit lite husvakt.. :D Jätte fina grejor från Beijing 2008 bla en OS- kondom.. lite roligt.. för världsrekord månne? ;)

Sen åkte jag med Anders för att göra mitt första styrketräningspass på 1 år.. Till saken hör att Anders är rätt så stark och vältränad kille... Kom dit.. körde på (dock med nästan ingen tyngd alls).. men nu känns de som jag inte har några armar.. konstig känsla, känns som jag är bortdomnad men samtidigt har två betongklumpar där.. Sen hem.. käka lite pasta och så iväg på tävlingsträning! Jätte skoj.. dansade lite med Janne också (han jag ska tävla med på lördag) Ska träna lite mer i morgon ute i Kungsgården. Så får vi väl se hur de kommer gå... Men nu är de bara sängen som väntar...

Sov gott!!

/Fröken Ström

F R E D A G!

Publicerad 2008-09-19 17:57:38 i Allmänt,

De är det bästa dagen på veckan!

Idag är jag väldigt nöjd med mig själv också har haft en riktigt effektiv eftermiddag!

På förmiddagen jobbade jag men jag smet iväg en sväng för att titta på en eventuell ny lokal till buggklubben.. Den såg riktigt bra ut tycker jag.. lite omgrejningar så är den kanon! Skoj att träffa så många från klubben sådär bara på en vanlig dag i vardagen! Sen gasade jag tillbaka till jobbet för att jobba mina sista timmar...

När jag slutade (13.18) åkte jag upp till Hemlingby och gjorde en runda i 6 km-spåret.. jag säger bara phu.. Fredagar är ingen bra dag för mig att springa går som tyngre då.. haha.. men runt kom jag tomatröd i ansiktet och svetten lackade..

Hem.. städade, tvättade vek tvätt.. fy satan vad de är tråkigt att vika tvätt.. något av de värsta jag vet.. men de måste ju göras... Min tvättmaskin (som alla andra tvättmaskiner) äter strumpor.. finns ju ingen annan vettig förklaring de måste ju vara så att den äter upp dem! Kan ju inte vara gott med en strumpa.. hua...

NU sitter jag bara och njuter... tänkte ha filmkväll ikväll, ladda inför i morgon..

Morgondagen består av fotbollsmatch kl 14.00... sista för i år.. och sen blir de hem till Lojsan och så ska vi ut i Uppsala och slarva... ska bli riktigt skoj!!

Nu ska jag sätta mig i soffan... hm undra vad de blir.. komedi? Drama? lr kanske Action... Jaaa... nåt blir de!

Underbara fredag....

Trevlig helg!!
Maria

På en torsdag..?

Publicerad 2008-09-18 21:59:27 i Allmänt,

Hej!

Idag är det pankaksdagen! De är också vad jag bjöds på när jag kom till Tobo denna eftermiddag gott!!
 
Idag var det en helt väldigt jätte vanlig arbetsdag. Sen var de fotbollsträning kvällstid... lerigt som attans och mörker men kul var de! Kul lag och kul ledare... ja roligt helt enkelt... ska spela min sista match för i år på lördag!  Sen blir de galej, jag och Lojsan ska ut och slå runt, ser verkligen fram mot, de ska bli skoj! Och gott... mmm...



Har en fundering om det här med mobiltelefonen...Varför är den knäpptyst om man är hemma hela kvällen (som igår) och som idag när man har varit på fotbollsträning.. så har den plingat som attans.. varför är det så?? konstigt men de slår aldrig fel...

Sen börjar jag bli lite nervös också.. inför tävlingen nästa helg... jaja.. de får väl gå som de går.. de ska bli skoj faktiskt Ni får hålla tummarna den 27 sep...

Nä om man ska göra ett ryck här hemma innan man stänger gluggarna...

Go natt.. in i dimman..!
I morgon är de FREDAG!!

K r am
M


En fundering..

Publicerad 2008-09-17 17:56:49 i Allmänt,

... Är det så att man kan gå upp i vikt på fötterna? Eller växer de fortfarande? Före sommaren hade jag ett par svarta skor hur bra som helst.. Men igår när jag satte på mig dem glad i hågen och började knalla till jobbet fick jag sånna jävla skavsår... hua!! Jag hatar skavsår.. varför finns de för? Jaja.. gick iaf mycket bättre att gå till jobbet idag. Idag satsade jag på funktion framför skönhet..... hade kjol och tennisskorna... GRYM kombination jag lovar.. där missa ni något.. ;)

Dagen har iaf avlöpt väl tog mig tid för min nyfunne vän på jobbet idag också... 15 min massage.. gu så grym massagestolen är... undra om man kan sitta åt andra hållet? ; ) HAHA.. nää då skämt och sido, man blir verkligen avslappnad vilket kan behövas ibland..

Idag har jag varit och införskaffat mig lite matvaror också.. Middagen blir kräftstjärt- och crabfishsallad med sweetchilidressing.. gött!! Och helt otippat blir det också morgondagens matlåda... Apropå matlåda.. gu vad jag hatar matlåda.. De är såå tråkigt..  Kan ju bero på att när jag har gjort matlådor så blir de ett gäng så de räcker en längre tid.. haha.. chiliconcarne i 3 dagar.. smaskens.. ;) Fast den här veckan har de blivit god variation, riktigt nöjd med mig själv där...

När jag ändå är inne på ämnet mat kan jag ju också passa på att säga att jag älskar att gå ut och äta.. de är så nice.. käka nån go köttbit lr kanske firre och ta en öl lr kanske två.. härliga tider!! Eftersom jag bor i Gävle Beasåsens stad så är jag även barnsligt förtjust i denna kaloribomb och vitlöksbröd MUMS!... Apropå på de? Hur kommer de sig att allt som är gott är onyttigt? Jaja, de är ju ett stående problem.. finns faktiskt goda saker som är nyttiga också... som... hm.. Jaana..,.. som... hm.. ja potatis.. de är ju gott...

Apropå onyttigt... öl & Whiskey är ju gott.. jag har snöat in lite på tjeckisk öl, min favvo sen en tid tillbaka är Gambrinus! Min favorit whiskey är Dalmore!

Haha oj... de märks inte alls att jag är hungrig och sugen på en whiskey va?... är nog lillördagen som spökar.. :D Men nya livet och nya bestämmelserna gör att de blir sallad och lite exklusivt vatten från kran... whiskeyn får vänta.. Ikväll blir de även myskväll... bara ta de lugnt... pyssla lite här hemma... ja sånna saker.. apropå de så borde jag slänga in en hög kläder i tvättmaskinen... så jag har nåt piffigt till helgens bravader rent..

Ha en härlig kväll!

//Fröken Ström



Veckostart

Publicerad 2008-09-16 17:44:39 i Allmänt,

Med risk för att vara tjatig undrar jag åter... var FAN tar all tid vägen?? Nu är det Tisdag igen och allt bara rullar på.. som sagt snart är de jul igen.. Eller åtminstone helg, jag ser fram mot helgen ska bli kanon skoj me lite vin lr öl och annat bus!

Igår var det tävlingstränings dax igen eftersom det var måndag. De gick inte alls bra! Varför vet jag inte rikigt. Vi var stressade och ryckiga. Tråkigt! Men men de är bara att ta nya tag första tävlingen närmar sig ju med stormsteg..

Idag har det varit en sån där dag där de känns som man inte gjort något.. Men man har haft att göra hela tiden! Skicka filer hit och dit, leta ritningar och dyigt.. och tiden, ja tiden har bara sprungit iväg. Hann dock med ett par skratt under dagen. Ni förstår jag har så otroligt roliga arbetskamrater, jag trivs som fisken i vattnet med dem!


Ikväll är de premiär för höstens innebandy säsong!! Alla kvinnor på smurfit kappa (som är tuffa) samlas kl sju på solängskolan och spelar.. ja innebandy? Eller vad man nu ska kalla det? Alla vanliga regler existerar inte hög klubba, hands och crosschecking är HELT tillåtet.. Mycket skratt och en och annan svett droppe brukar frambringas! Dock oftast med tomma läktare, Jag undrar varför?

Dagens aha-upplevelse var idag när jag kokade potatis. (Jag har hört att potatis ska vara riktigt bra för kroppen av säkra källor ;) Nu till aha-upplevelsen: kokande vatten är varmt väldigt varmt, jag har en blåsa på handen som bevisar det! Om de var någon som tvivlade på de? :) Jag är nog född klantig och snubblig.. men de gör inget.. de bjuder jag på :D

Nu ska jag greppa klubban och ge mig iväg..
Hej svejs!!
//Maria

Danssöndag...

Publicerad 2008-09-14 19:57:59 i Allmänt,

.. känns lite som om det kommer att bli ett återkommande ämne då mina söndagar består av ja just de DANS.. och inte vilken dans som helst utan BUGG...

Idag när vi kom upp till Estraden (danslokalen) såg det inte riktigt ut som det brukar, man kan säga att de var galej där igår.. Ungdommar nu för tiden.. (haha ja jag vet att jag inte direkt är lastgammal men ändå) De var gymnasiefest där igår.. lr igår de hade tydligen fortsatt tills 8.00 i morse... Jag säger bara shit.. de låg kondomer och massa annat tjafs överallt... galet.. de är iof bra att ungdommarna andvänder kondom men ändå!! Hua.. så danssöndagen började med att vi fick hjälpa till att ställa tillbaka alla möbler...

Sen kunde vi äntligen dra igång med danspasset.. parträning...  de var kul och gick bra, och eftersom vi är anmälda till vår första tävling nu så är det bara att träna på.. =)

Hoppade sedan in i kursen efter då de saknades tjejer.. De var också kul.. härligt att få dansa lite...till...

sen super go kycklingwok gött me lite ny energi såhär när man kört på lite...

och så vår nybörjarkurs.. fram och bak och tryck och drag.. tryck och drag och tryck och drag.. haha mycket grunder men ack så viktigt.. jag minns för en väldigt låååång  tid sen (2 år) när jag gick nybörjarkurs vad tråkigt man tyckte de var men ack så nyttigt...grunder är A & O.. så då har jag fått de sagt också!

Efter lite mingel och skitprat uppe på klubben for jag hem... nu sitter jag här med ett exklusivt glas vatten och varvar ner.. i morgon är det måndag igen.. som jag befarade så har min vecka gått alldeles för fort!!  Slut på helg.. suck.. jaja så ere snart är de jul..

God Jul i förskott då... lr kanske glad midsommar!!

Ha de bra
Kram!






Underbara helg!

Publicerad 2008-09-13 22:20:32 i Allmänt,

Gud vad skönt de är att vara ledig! Mer ledighet åt folket...=)

FREDAG
Då jobbade jag ända till 13.18, slutar alltid sån bra tid på  fredagar det är verkligen underbart, helgen blir som längre. Började min helg med att stanna på jobbet 40 min satte mig i vår nyinskaffade massagestol och bara njöt... (och ja den vibrerar också) sen var jag så dåsig när jag gick därifrån så de var nästan löjligt.. grymt skönt och avslappande var det iaf.. perfekt sätt att börja min lugna helg med!

Knallade hem packade storstövlarna och tog puman till TOBO... hade löpskorna också med mig tyvärr så jag lyckades tvinga ut mig ett par svängar i tobospåret.. mjukt  var de och tungt gick de men jag kom runt iaf.. hehehe.. var en underbart fin höstkväll.. Sen umgicks jag med pappsen käka rådjursadel och bara hade de bra.. Sen kom mamma hem från våla lite senare så då var hela familjen ström samlad.

LÖRDAG
Klev upp fem.. ja de är sant.. på en lördag tänker ni säkert nu? haha.. ja men bara för att klä på mig och ge mig ut i skogen... Bisse skulle få jaga och jag tänkte jag skulle sniffa upp lite svamp.

Släppte Bisse så dröjde de säkert en timme  så fick han upp en hare jakten gick nära oss var riktigt skoj att höra honom jaga. Svamp hittade jag också mest trattkantareller ligger på tork nu så jag kan använda hela hösten!


Hem käka fläskfilé med potatis och trattkantareller mums! Packa och så iväg för att  spela match.. vem fan lägger en match kl 17.00 på en lördag? jaja gav mig dit iaf och spelade vi vann med 0-1 de var ju skönt... åkte hem till Gävle och nu sitter jag här och bara tar de lungt trött efter en härlig dag!

Blir en vädligt lugn helg för mig... ladda batterierna lite kan kanske behövas... med familjemys, natur, fotboll och i morgon är de danssöndag!

Hjärnan fungerar lixom i halvfart idag så roligare än såhär blir de inte...

Ha en underbar lördagkväll!

Hörs..
Kram
M

Stor besök på jobbet..

Publicerad 2008-09-11 21:59:29 i Allmänt,

Idag var stor chefen på  besök, mr Smurfit himself... jag träffade honom i totalt kanske 30 sek... hehe.. men jag har iaf tagit i hand på vår största chef på hela stora smurfit kappa.. lite fånigt ja.. men ändå..

Men jag är ju van att vara i vimlet med kändisar..  HAHAHA! Jag har ju till och med varit så töntig så jag har det som bildbevis (mest  för att annars skulle ingen tro på  mig) hehe..


Mallig fröken ström måste jag säga... då de är en av mina största idoler...

Så sammanfattningen av dagen är väl storfrämmande på jobbet... klackarna i taket på Estraden ikväll... några roliga danser så man fick vicka lite på rumpan... jag vet inte om jag ska erkänna detta men vissa envisas med att kalla mig rumpvicket.. hm.. kan jag rå för att om man väl satt den i gungnig så kan man inte få stopp på den? ;)

Helgen närmar sig med stormsteg.. var tog den här veckan vägen? Är lite rädd för att helgen kommer gå lika fort..

Som sagt...
väl mött..
Kramar
Maria

Lill lördag...

Publicerad 2008-09-10 19:30:32 i Allmänt,

... eller lilla instickarafton som mamma brukar säga.. lr för att citera Gert lilla patte-klappar dagen.. Inget av de två sist nämda sakerna lär tyvärr hända mig idag.. så jag får ta och fira min lill lördag framför en riktigt bra fotbolls match (hoppas jag).. önskar mig mycket mål och många snygga målisräddningar...

Hur har då min dag varit?

-     Uppstigning 6.00

-     Promenad till jobbet

-     Ritat & städat för i morgon får vi stor främmande av mr Smurfit himself...

-     Promenad hem

-     Tvättat och vikt

-     Hoppat av glädje då jag märkte att jag faktiskt har kanal 8..

-     Bytt till matchdräkt inför fotbollsmatchen.. nu sitter jag här och laddar..

Just de ja jag har ju satt upp en av mina egenhändigt målade tavlor idag.. Vet inte riktigt hur länge den får sitta där.. jag måste ju känna efter om det verkligen passar där först och främst.. och om den är klar..  ;)

VI har fått träninsoveraller till jobbet.. som man kan få köpa till ett bra pris.. satt den bra på fröken ström då? näe.. den var inte gjord för nån me mina kurvor kan man säga... haha... galet konstiga i stolekarna..  lr är de min kropp som är konstig?? nää så skulle de väl verkligen inte kunna va? speciellt inte efter den här otroligt nyttiga sommaren...host!  :)

Jag har en plan... en plan att jag ska lära mig flugfiska.. tänkte börja med att skaffa mig utrustning.. så är de någon som har grejor över så är de bara att höra av sig till mig...

haha nu ringde bästa tjejen.. (lojsan) hon satt på stationen i uppsala.. frågan är bara om de var henne lr  personen som ropade ut i högtalarna jag pratade med.. lät som det var många försenade tåg iaf.. haha.. de var riktigt roligt..

Nu ska jag hoppa ner i divanen i soffan och skrika på tven...

Ha de så bra på återseende!
/M







Borttappat!

Publicerad 2008-09-09 20:03:23 i Allmänt,

.... är det någon som sett min kondition.. Jag måste tappat den  under sommaren eller kanske dränkt den med öl?! :/

Men nu jäklar är de nya tag, nu ska sommarölochglassmagen bort! :) De skulle inte göra nåt om en bit av den vickande rumpan också försvann... Jag vet ju att jag kan om jag vill envis är jag.. de har jag efter ja... både mammsen o pappsen... haha så dubbelt envis kanske man kan säga...

I morse när jag klev upp var jag tvungen attt titta på klockan flera gånger.. De var så mörkt, nu är verkligen hösten här! De gör iof inte mig så mycket jag gillar hösten och regn, antagligen för jag är ett Novemberbarn... eller så är jag kanske en av få som verkligen uppsakattar alla årstider.. de ända jag är lite smått hatisk mot är snöslask...

Jobbet flöt på bra idag har ritat och grejat och skickat.. Kanske ska förklara vad jag jobbar med nu när jag ändå hamnade på det ämnet. Jag jobbar som förpacknings och display konstruktör. Nej jag gör inte bildskärmar utan exponeringsställ.. Jag jobbar i wellpapp och kartong. De jag sitter och gör om dagarna är att jag ritar ritninga  tex på hur en förpackning ska se ut var den ska vikas hur det ska låsas osv...Riktigt skoj jobb, ett jobb som många inte tänker på finns. Finns dock nackdelar som med alla jobb.. aldrig är man väl helt nöjd..  ;)



Efter arbetsdagen knallade jag hem. Pratade med Matts (min danspartner) på vägen han hade anmält oss till vår första riktiga tävling den i i Stockholm den 18 okt Kul! Jag ska tävla den 27 sep också fast med min tränare i Ludvika ska vi tävla.. lite nervös börjar jag bli men jaja..

Få se var har jag mer fyllt min kväll med... Ja, jag har varit och inhandlat föda.. lite frukost och lite annat smått och gott.. så nu klarar man sig ett tag igen...

Sen slumrade jag till ungefär 40 min på min soffa... vaknade som ett yrväder och tvingade mig ut i höstvädret på  en löptur.. 6 km vart de.. riktigt skön luft att springa i.. gjorde en rätt bra tid också... fast de kändes tungt oj vad tungt.. Nu sitter jag här och laddar för att tända lite ljus och lägga mig i ett varmt och skönt bad...slappna av...

I morgon är de fotboll HEJA SVERIGE!!

Som sagt badet väntar... ha de bra!

P&K
Maria





Underbara Måndag

Publicerad 2008-09-08 22:30:30 i Allmänt,

Ny dag, nya möjligheter!

Ny blogg, ny vecka, ny danstur, ny insikt...

Idag är dagen då jag och min goa vän Lojsan beslöt oss att skaffa oss en varsin blogg.. Ja, jag vet vi är lite efter.. men som man brukar säga... Bättre sent än aldrig!

Idag är de också måndag, jag har varit trött som få, okreativ och lite smått bitter.

Men efter en ensam arbetsdag (min konstruktionskollega är i Kina) så knallade jag hem slängde ihop chiliconcarne och packa dansskorna.

Sladda iväg med puman och hade tävlingsträning, övade slide, hopp över liten tuva osv... hehe... skoj som attans.. gjorde mig genast på bättre humör!

Så nu sitter jag här och funderar på hur mina ögonlock ser ut på insidan tänk att man kan glömma bort de på  bara några timmar...

Vi få se nu då om de blir några kloka ord från fröken ström framöver.... eller om de bara bli svammel som vanligt..

Over and out...

Kram!

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela