Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Hoppade bocken.

Publicerad 2010-11-28 18:50:52 i Allmänt,

Hoppade över invigningen i år igen... orkar inte in till stan till alla människor. De blev mest pyssel här hemma med lite snöskottning och vika tvätt och sånt.

Sen blev de även en tur till dansklubben och prata lite strunt.. Härliga vänner man har, bara ett konstaterande!

Snöänka har jag varit hela dagen så jag har fått roa mig själv.. har gått ganska bra. Men nu vill jag ha sällskap framför brasan.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/M

Vackra vinter på första advent!

Publicerad 2010-11-28 12:46:40 i Allmänt,

Idag är det första advent! Tiden bara rusar iväg. Tiden läker alla sår sägs det, jag börjar tro de är sant. Kanske inte alla sår men allt går lättare med tiden. Visst kan det hugga till lite i hjärtat när man ser någon mage som är ungefär lika stor som jag skulle varit nu. Men jag känner mig stark, stark och redo.

För er som är lite oroliga ang mitt surfitte utbrott så gick de bra, Tobbe hade inte ens reflekterat över att jag var sur i telefonen, jag kanske är dålig på att vara sur! Dock bad jag honom ändå om ursäkt och förklarade situationen!

Igår var vi och tävlade i Bugg i Tierp. Vi kom fyra och fick med oss en poäng. Det får vi vara nöjda med, men självklart hade det varit roligare att hamna på pallen!

Vilken vacker vinter dag idag... har precis varit ut och skottat så jag är lite rödblommig, de har kommit en hel del snö. Hoppas det får ligga kvar!

Surfi**a

Publicerad 2010-11-25 21:47:08 i Allmänt,

Jag kommit på en sak som jag inte gillar med mig själv nämligen följande:

Jag är ingen strikt planeringsmänniska men när jag väl planerat något och det inte blir som jag tänkt kan jag bli sur ibland... otrevlig sida hos mig själv faktiskt. De har hänt ikväll känner mig sur som en bitch morrar till Tobbe min älskling i tele för att han blev tvungen att jobba över, inte alls min mening. Jag vet dessutom att de är orrättvist mot honom att vara surig för en sån sak, men ändå är jag så nu.. varför?

Nu låter de som om jag är en bitch av hög grad.. de hoppas jag verkligen inte att jag är. Skyller lite på att de är jobbigt på jobbet, jag är rätt labil just nu! De plockar nämligen ner alla maskiner och skickar iväg och städar och återställer produktionslokalerna. Så snart får mina vänner och kolegor sluta. Att de dessutom inte riktigt verkar finnas nån rikitg plan för oss som är kvar gör mig lite konfunderad! Inte roligt, INTE alls... 

nu ska jag skicka ett sms och be honom om ursäkt. Han är verkligen inte värd surfittan som jag var nyss..

Förlåt Älskling!


Driver du med mig?

Publicerad 2010-11-25 18:46:42 i Allmänt,

De har inte kommit sådär super stora mängder snö, MEN all snö ligger eller låg på våran väg till huset. Shit vad med snödriver. Galet!

Nu när jag sitter inne i värmen med en snorig näsa kan jag dock inte låta bli och tycka att de är lite mysig, med snö alltså, snorig näsa är värdelöst!!t!

Jag har helg nu, har tagit ledigt i morgon de ska bli sååå skönt, sen är de besök från Norrland och Julaktion på schemat!

Nä nu blir de soffläge, har inte mycket energi kvar.. ingen alls faktiskt!

/M

Vardslyx = Middag och Bio

Publicerad 2010-11-23 21:01:26 i Allmänt,

Vilken härlig kväll...

Snön yr runt runt och vi tar bilen in till stan... bio står på schemat! Vi hämtar ut biljetterna. Äter lite.. inhandlar de obligatoriska för stora förpackningarna med popcorn och beger oss in i biomörkret. När vi kommer in så sitter det endast två till i salongen långt ner, vi sitter högst upp i puss-sofforna.. Tiden går och vi ser ut att bara bli rätt så ensamma på filmen.. Mysigt! Då inom loppet av 3 min kommer de in två par till. De första två har platserna precis framför oss -SÅKLART, ingen överaskning där. De andra två har platserna precis bredvid oss.. så där sitter vi i en liten klump hela filmen så kan de gå.

För övrigt var de en riktigt bra film enligt mig, alla får skaffa sig en egen uppfattning.. RED är en Små rolig action om ett gäng pensionerade CIA-agenter.. underhållande men förutsägbar!

För övrigt övade vi att rulla höfterna igår på tävlingsträningen. Efter en stund kom tränaren fram till mig och lägger handen på ena höften och säger... STOR, större RUMPA... jaha, man tackar! Större än såhär vill då jag inte ha den, möjligen mindre.. Tobbe skulle göra mig gladare lite senare på kvällen och sa.
- Fast utan den där rumpan, så skulle du inte vara du! :)

Så nu ska jag placera min rumpa i soffan framför brasan bredvid min älskling!

Har även en ny frisyr... lite kort på ena sidan möjligen.. men de växer faktiskt ut!

/M

 

 

28

Publicerad 2010-11-22 17:43:28 i Huset,

Jag har blivit ett år äldre den här månaden... Nu är jag 28 år, tiden bara rusar iväg.. Detta betyder att jag snart har haft mitt körkort i 10 år! Jag minns att jag funderade på hur jag skulle vara om 10 år när jag tog körkortet. Jag är rätt nöjd med resultatet tycker jag! Har en fantastisk tillvaro och underbara människor i min omgivning, sen är jag inte så tokig jag heller!

November var en bra månad, snön har fallit så det är helt vitt...

Mina favorit sökord på Google är nu.. badrumsmöbler, kakel och utbyggnad... Funderar på denna underdel. Men med ett spegelskåp. Dansani Bolero tvättställ...
/M

Utbyggnad

Publicerad 2010-11-13 13:15:05 i Huset,

JA!! De är underbart, i torsdags damp bygglovet ned i postlådan, GODKÄNT!

Så nu har vi en del att göra framöver med utbyggnaden..

Ta in offerter på en del grejor.
Planera
Bestämma badrums detaljer, kakel, golvvärme eller inte och badrumsmöbler.

I vår sätter vi igång!

Utbyggnaden kommer bli i en vinkel ut från där farstukvisten är idag...

Planritning:/M

Så gör du din egen Shrek

Publicerad 2010-11-11 20:19:51 i Allmänt,

I lördags var vi på maskerad. Vi bestämde oss för att klä ut oss till Shrek och Fiona...

Efter ett par inköp:

Kroppsfärg, grön självfallet
gröna ballonger
ståltråd
diadem

Så var jag i full gång i tillverkningen. Öronen gjorde jag av ståltråden och ballongerna och fäste dessa sedan på diademet samt på en tiara som jag hade sedan förut.

Rotade runt lite i garderoben och fann en väst, svarta byxor, grön klänning och skärp så var även kläderna klirrade.. Förutom Shreks tröja.. som tur var så fick jag låna en underställströja av Carina, den blev KLOCKREN!

Skrattade som tusan när vi gjorde oss klara, visst var vi fina:

 Och JA, färgen gick bort.. efter mycket VARMT vatten och YES diskmedel

 

 

/M

Melodikrysset

Publicerad 2010-11-06 09:19:22 i Allmänt,

Ja, jag vet de är så sjukt mycket vuxen poäng på att lösa melodikrysset! Men så fort vi har chansen en lördag förmiddag kl 10.00 så gör vi detta.. Nu är de föresten ring så spelar vi på samma kanal på radion. De är faktiskt roligt, säg inget annat förrän ni provat lösa det själva :)
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2078&artikel=723047

Idag blir de ett sista inköp inför maskeraden ikväll... Samt lite pyssel här hemma.

Nu dagens bästa mål, FRUKOST!

/M

 

 

Pyssel i skogen

Publicerad 2010-11-05 15:58:08 i Allmänt,

Jag VET jag skrev att Halloween var förra helgen! Men nu är de så att vi är bjudna på kalas i morgon, maskerad kalas... de det jag fram mot.. jag sitter och fixar de sista med det vi ska klä ut oss till. Vi får väl se om det blir bra.. Dock hävdar jag att vi ska på maskerad och ej Halloween party ;) Jag lovar lägga upp kort.

Veckan har sprungit förbi... Magvärken har även försvunnit de är UNDERBART! De tog ju bara ett par veckor..

Den här veckan har bestått av dansträning och bankbesök... nu har vi lånelöfte, håll nu tummarna att bygglovet går igenom så kan vi börja bygga ut i vår!

Nä om man ska göra ett sista pyssel ryck!

För övrigt är det FREDAG, korv och stuvade makaroner på menyn? :)

Trevlig helg!

/MOm

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela