Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Bara en dag kvar...

Publicerad 2009-04-28 17:48:02 i Allmänt,

Sen är jag leeeedig i fyra dagar.. oj vad skönt de ska bli.. hoppas verkligen att de underbara vårvädret håller i sig.. det är nästan sommar värme ute.. Igår skällde jag på alla som gick i kortbyxor... men idag gjorde jag samma sak själv... Varmt och skönt!

I morgon är det world dance day!!.. de tänkte jag fira med att åka upp på parken och ta mig ett par sväng om.. Jag menar det är ju en dag att fira!

Sista april är jag ledig hela dagen... Grillning står på schemat... Fredag blir de galej hos Josefin och lördag är det instruktörsmöte och festligheter! Full fart kan man säga... Men nu vet ni ju var jag finns ; )

Jag ska gå på bröllop, jag ska gå på bröllop... FÖR jag ska gå på bröllop!! oj vad lycklig jag var idag när inbjudan damp ner i postlådan... I sommar ska några nära vänner gifta sig! Kan ju säga att de kommer vara världens vackraste brudpar!! Jag kommer vara rörd så innebängen... tjejigt värre(rördheten alltså)..;)

Såå kärlek åt mina vänner! Nu är jag på strålande humör tillskillnad från det vanligt vardagliga sura, gringa jag....

KRAM
Maria




Fira var ordet..

Publicerad 2009-04-27 18:18:48 i Allmänt,

Jag firade in våren lite väl hårt i fredagskväll.. Lagade mat och hade det riktigt trevligt i Bomhus! efter massor av myggbett (Ja, de har kommit och är stora som flygplan) och en hel del öl och whiskey var det en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag... MEN, lördagsmorgon/dag sa kroppen och knoppen upp sig ... Sliten ström var ordet..så uteserveringen var inte att tänka på.... Blev att jag for till Tierp och så lagade jag och Lojsan sammarig mat och bara umgicks...

Söndagsmorgonen började med picknick i hennes trädgård i vårvädret sen gasade vi in till Gävle gick på stan och blev lite fattigare... men de var skor som jag verkligen behövde... och sen var det dans för mig resten av kvällen... :) Foten är nämligen bra igen.. :)

Ska snart upp på buggklubben och tassa omkring lite.. jo lite dans lär det säkert också bli!

//m

I helgen ska vi fira solen!

Publicerad 2009-04-24 17:20:22 i Allmänt,

Underbara vår! Vilket härligt väder den här helgen bjuder på.. har suttit hela eftermiddagen på balkongen och firat våren.. Öl är gott... sol är härligt! Foten är bättre och humöret är på topp..

Ikväll blir de go mat och öl i goda vänners lag, lite osäkert vad som händer med de visar sig om nån timme, ryktet säger att det är i bomhus det händer ikväll.... :P... i morgon blir de besök av lojsan och uteserveringarna ligger risigt till...som sagt ÖL är gott.. :)


Sen en liten fundering från det ena till det andra...Får man köra in i någon på flit? Jag var nära idag.. Hade jag inte haft min fina fina puma hade gubben fått en påhälsning i baken som hette duga... Va arg jag blir när folk kör ut precis framför en och sen är helt oberörda... Åh vad jag svor.. Sen tryckte jag tillbaka de utväxta hornen och fortsatte livet som den ängel jag är! :D

Nu ska jag packa det sista.. Ha en underbar fredag!
Kramas
Maria "flugan" Ström

Tvärnit..

Publicerad 2009-04-23 17:30:36 i Allmänt,

Jaha... nyss var man lycklig för att mobilen var tillbaka.. men de blev en tvärnit som hette duga... Lojsan skulle hämta min telefon idag efter 2 veckor på verkstaden... hon hämtade ut den gick tillbaka till jobbet.. tittade på den... upptäckte att något inte stod rätt till... Gick tillbaka.. Tvingade dem att dubbelkolla om det verkligen var min... och det var det inte.. så nu skulle de skicka tillbaka den här... och se om de kunde hitta min telefon där.. om de inte hittade den skulle jag få en ny!!! De mest spännande i det hela är att det skulle ta ytligare två veckor minst... jaha jaja.. suck!!

NU undrar jag bara en liten grej... HUR FAN KAN MAN GÖRA DETTA.. alltså om jag lämnar in mitt barn (om jag hade nåt)på dagis... lämnar de bara ut fel barn till vilken som helst utan att dubbelkolla då eller och om de inte hittar mitt barn får jag då ett nytt? Ja, jag kan hålla med om att de är stor skillnad på ett barn och en mobiltelefon.. men man blir ju fundersam...

Annars har de inte hänt så mycket foten gör ont... så jag har bestämt mig för att vila tills på söndag då vi har kurs.. Vilken uppladdning inför tävlingen de här blev.. en vecka helt utan dans... suck!

Nu ska jag ha en härlig hemmakväll i soffan... äta gott och glo på film tänkte jag,,, väldigt positivt inlägg de här..

Jag mår bra annars huvudet upp och ena foten i backen... i morgon är det mysfredag och på lördag kommer lojsan så ska vi ut och svira på diverse bestyr!!

Ha en härlig torsdagskväll..
//m

Ont i foten... Orsakat av för slapp rumpa?

Publicerad 2009-04-22 17:09:50 i Allmänt,

varför är man alltid som mest träningsugen när man är sjuk eller har ont nånstans... Vad less jag blir jag har ont i höger fot... under på yttersidan... Vilket gör att jag har dansförbud igår och det lär bli så idag också.. suck.. men de är bättre idag ändå.. Så hopp finns...

Var till en naprapat igår hon knådade och drog i mig och min fot.. tydligen måste jag öva upp att kunna spänna en skinka i taget..så om ni ser mig gåendes med händerna på en varsin skinka, så är det just detta jag håller på med och inte självsmekning... :)

Jag ska även öva på att gå på hela foten... så går jag väldigt konstigt så är det detta jag försöker med också. Jag tror nog tyvärr att det är svårare än vad det är.. Så bli inte rädd om du ser en framstapplandes halt tjej med händerna på skinkorna... risken är ganska stor att de är just jag!

Tisdagen spenderades i soffan.. skönt med hemma kväll dock kliar det en hel del i kroppen när jag inte kan dansa.. lika så ikväll.. Men jag tänker ändå ta mig upp till klubben och titta när de andra dansar iaf... de kan ju vara kul.. tänkte låta bli att ta med danskorna.. då kanske jag ger fan i att dansa..

Min mob är färdig också.. Lojsan ska hämta ut den i morgon (den är inlämnad i Uppsala) jippi.. så till helgen har jag min kära mobbe tillbaka.. förhoppningsvis fungerande också!

Nä som sagt... dans och dans och så lite rumpvick!

//Maria rumpvicket Ström

Tiden bara rinner iväg..

Publicerad 2009-04-20 22:25:04 i Allmänt,

Är det inte konstigt att allt bar rullar på... spelar ingen roll vad man gör tiden fortsätter att rulla...

Dagarna två (sön, mån) har bestått mestadels av dans.

Idag (måndag) blev dock förken ström lite arg.. det hör inte till vanligheterna och det var inte på dansen utan på jobbet. Man kan säga att idag kom droppen som fick bägaren att rinna över.. Avskyr gnäll.. kritik kan jag ta... men idag blev det bara fånigt, så då sparkade jag rakt ut istället....Men så farligt arg kan jag inte ha blivit för jag har inte ont i huvudet vilket att jag alltid brukar få i flera dagar efter ett utbrott... Och varför börjar jag alltid gråta.. Jag är vansinning så börjar jag gråta.. ja de ger ju pondus.. dock kom de inte så långt så jag började gråta idag. Jag gick in på mitt rum och räknade till tio ett par gånger.. :) Sen var de bra igen..och som sagt ingen huvudvärk.

Nu sängtime..

Go natt go vänner..
Kramas

Eftersöker tips på kamera...

Publicerad 2009-04-19 10:43:56 i Allmänt,

Idag är det söndagen den 19 april 2009, solen skiner, små lätta moln lite lätt vind. En härlig vårdag med andra ord. 

Jag har haft en vit helg inte en droppe alkohol.. Blev inte ens en jordgubbsdrink på balkongen i fredags.. Min kropp behövde nog det, alkoholfritt alltså. :) 

Söndag betyder dans för mig.. Måste verkligen komma igång och hårdträna dansen nu. Jag och Peter har nämligen blivit efteranmälda till Tävling i Köping den 9 maj! Så vi måste verkligen dansa ihop oss, de är inte sådär jätte lång tid kvar direkt. Men de ska bli kul.

Min mobil har jag inte hört en knyst om... Nu får de fan höra av sig nästa vecka, jag vill ha tillbaka den! Saknar kameran, vill ta vårbilder och andra bilder hela tiden men icke..

Tänkte kika lite på om jag hittar nån bra, billig digitalkamera också skulle vilja ha en riktig kamera. Nog för att de är en bra kamera i min mob (som man för det mesta har med sig)  så blir de alltid bättre bilder med en "riktig" kamera. Någon som har nåt kamera tips???

Nu ska jag stoppa nån go frulle i magen sen är jag redo för dagen!

Kram
Strömskan

Sommarsulor på!

Publicerad 2009-04-18 23:12:08 i Allmänt,

Idag har jag varit i Östervåla och lagt om däcken hos min morbror.. Eller han gjorde det åt mig.. Men jag tvättade vinterdäcken efter utbytet så tjusigt så.. Så nu går puman som ett skott.. satan va stor skillnad det blir på bilen.. UNDERBART!

Vitsipporna blommade upptäckte jag när jag låg i jämnhöjd med dem, under en gran i vårsolen och barren stack mig lite sådär lagom på ena armen. Varför låg jag nu under en gran undrar ni? Jo, jag och mina kusiner utövade kurragömma.. Roligt.. Mycket lättare att leta upp kusinerna när jag hade Bisse som sidekick! (mamma och pappas hund)  

Jag har även ätit massor med god mat, det tackar jag så mycket för. :)

På schemat har även stått kramar, bandy, fotboll, hopprep, tofsar i håret och fyrhjulings körning. En hel späckad dag, full fart i Östervåla!

Kom hem nu full med frisk luft.


Så nu återstår bara kvällens bravader innan jag kryper ner i min goa säng..

Over and out!
Maria


Erik & Anna förra sommaren                 Anna, Jag och Erik Furuvik 2008

Välbehövlig fredag!

Publicerad 2009-04-17 17:50:22 i Allmänt,

Det är var en av det skönaste fredagarna på länge. Efter en väldigt annorlunda och tuff vecka är det äntligen ledigt. De behöver jag. Ladda batterierna, livet rullar på turbulensen har lagt sig och allt känns under kontroll...

Började fredagspartyt med att somna i soffan, trött av nån anledning. :) Jag som är sån partypingla fortsatt festligheterna med att tvätta, diska och dammsuga.. Välbehövligt kan man säga, dammråttor har jag hört talas om men dammkatter.. haha! Så går de när man har eftersatt hemmet en aning!

I morgon ska jag äntligen få på sommarsulorna på bilen ska bli underbart! Puman blir en helt annan bil, då blir de åka av! Det ska bli super mysigt att träffa släkten också då jag har mina däck på vinter/sommar förvaring hos dem i Östervåla, två flugor på smällen med andra ord!

Nä om man skulle sätta sig på balkongen i vårsolen och fira in våren med en jordgubbsdrink, var längesen mixern fick jobba... :)

Skål och Trevlig helg!
//Maria



Då var påsken över...

Publicerad 2009-04-14 22:14:30 i Allmänt,

Långfredagen
Oj vad roligt de var.... öl dans och så lite mer öl... hårt knäckebröd till fylle mat och så camping i Lojsans vardagsrum! Kul och förvånande kväll!

Påskafton
Jag och Lojsan piffade till oss och for till Tobo till mina kära föräldrar för en fantastisk påskmiddag! Gott gott gott...Go mat och påsktårtan uppskattades verkligen.. Sen promenerade vi en sväng i solen.. Blåsipporna blommade och fåglarna kvittade man kände verkligen att de var vår! (är)

Påskdagen
Efter en del fix och tix med upphängningar och dylikt vart det dans.. idag var det bara 10-dans på schemat då vi inte hade några kurser uppe på Gävle rock n´roll club... Efter det blev det god mat på stan och ett par öl.. Vädret var underbart så kvällen avslutades med en balkong fest OJ vad trevligt de var!

Sen hade jag en jobbig måndag morgon...Turbulent... konstigt de där med känslor!
Tävlingsträning på kvällen gick riktigt bra..  kul var det också.. Bra kväll helt enkelt.

Ikväll (tisdag) har det varit dansträning i Kungsgården.. Kanske den bästa träningen jag och Peter gjort.. jäklar vad vi körde på! Svetten lackade!

Nu blir de bingen..

Sköt om er!!
Kram
Maria


Mot norduppland!

Publicerad 2009-04-10 15:56:04 i Allmänt,

Låååååååååååång fredag idag... Har spenderas på IKEA.. jag stor shoppade en ismall.. eller va heter de.. en sån som man fryser in isbitar i... jaja.. isbitarna kommer iaf att se ut som fiskar när de hela är klappat och klart!

Kom aldrig iväg till blåkulla igår.. faaan... alltså på riktigt vilket håll är det man ska sitta på kvasten??

Nu sitter jag här och funderar vad jag ska packa med till min resa hem till norduppland.. galej ikväll och påskmidda med mina älskade föräldrar på lördag!  Sen vet man inte hur påskens resterande ledighet ser ut...

Jag ska iaf önska alla en stor skål i alkohol, mycket godis och en riktigt Glad Påsk...

//M

Minisemester i Eskilstuna

Publicerad 2009-04-10 01:12:59 i Allmänt,

Ja ombytt och klar stod jag ute och väntade tills Tobbe och Peter kom och hämtade mig och sedan Erika... mot Eskilstuna... Buggträning stod på schemat! Vi hade fått information att de skulle ta ungefär två timmar så vi åkte i god tid! (vi for iväg tre och träningen började halv sex...)

Karta och Gps var något som inte fanns i denna bil, inte heller kunde vi komma överens om vilken väg vi skulle ta.. Så vi ringde in en vän... Hon läste på kartan... Finaste vägen är över Strängnäs... så vi åkte där och följde sedan skyltarna.. Vacker natur, vacker natur, vacker natur och så lite vacker natur... Korv på en mack och så lite mer vacker natur.. solen strålade allsången var ett faktum när änglahund strömmade ur högtalarna..precis som en minisemester.. kändes inte alls som om vi skulle åka och träna utan mer som om vi skulle åka på en camping och knäppa en öl eller två!

De var då det slog oss? Va attans.. nu börjar tiden rinna iväg..?? var ÄR vi egentligen? Små vägar.. Men de var väldigt fint.. Tillslut kom vi iaf fram till självaste staden... jaha var skulle vi då då? Efter lite guidning på luren och några felkörningar senare.. sa de åt oss och stanna... så kom tränaren i egen hög person och hämtade oss.. Dags för träning..

Väldigt rolig och givande träning.. jag och peter har en hel del och träna på men vi fick beröm också.. Tränaren tyckte vi var ett intressant danspar.. SÅ nu är det bara att ligga i träningen så vi blir samdansta! Tävlings dags efter sommaren!

Hemresan innehöll minst lika många skratt som på dit resan.. Efter femhundratrettiosju runder i en rondell tog vi ungefär lika många i alla andra rondeller.. men resan hem var mer logisk.. Över Västerås.. precis så som jag hade propsat på att vi skulle åkt dit (fast åt andra håller denna gång)!

Underbart härlig och rolig kväll!
NU blir de bingen.. tror dock att sömnen kommer hålla sig borta då jag druckit kaffe samt att de är fullmåne..

Kram
Maria

GLAD PÅSK!

Publicerad 2009-04-09 14:56:10 i Allmänt,

DÅ var man ledig då... i fyra hela dagar! Underbart..

ikväll blir det blåkulla... bara jag kommer på på vilket håll de var nu man skulle sitta på kvasten! :P

Måste bara inflika att jag är rätt impad av lastbilschaffisar.. jag var nämligen med om en något annorlunda date igår.. vi tippa däck... lastade  om "burkar" på släp och vägde in och ut osv... satan säger jag bara.. jag som har problem att backa med lill puman ibland.. eller nu tog jag i... men impad var ordet... jaja...  kanske inte den mest romantiska daten.. men va attans.. kul var de!

Sen har det varit en historisk händelse i veckan också.. jag har nämligen satt upp en "Nej, tack till reklam" -skylt på min dörr. De är något jag verkligen inte velat ha förut men nu ledsnande jag... Satan vad reklam de dyngar ner i lådan hela tiden!! Nu fick jag nog...

Ikväll ska vi åka till Eskilstuna och specialträna...Bugg Jag är lite nervös.. Men det går nog bra! Sen är det väldigt synd att de krockade med Barbados på Parken.. Men så får de vara... tyvärr!

I morgon blir det Möbeln i Tierp.. Jag och Lojs ska kolla om de är några hemvändare ute och roar sig... Är de någon som ska dit?

Återkommer när jag landat igen från kvast-åkningen!

Kram
Maria

Veckostart... jag hatar när saker inte fungerar!

Publicerad 2009-04-07 21:28:49 i Allmänt,

Början av veckan har bestått av dans och så lite mer dans.. och så lite bus!


De finns så mycket tussilago i väggrenen nu.. de är underbart vackert! Underbara vår.. härligt de är när det är sånt här väder.. Man bara längtar till uteserveringssäsong med en stor kall öl i handen och solen gassandes i ansiktet! Underbart!


Påsken närmar sig med stormsteg... idag när jag besökte mor och far i tobo hade de agerat påskhare dubbelt upp... jag fick ett mycket trevligt ägg, de tackar jag för! Puman är även den vårtvättad.. nu glänser hon i solskenet!


Min årliga resa närmar sig också... på torsdag är det dags.. vi ses väl där? Blåkulla nästa....


oj vad positivt de här inlägget lät... jag är ju faktiskt inte så positiv idag.. eller jag har inte varit iaf... Min mob har lagt av.. min nya sony ericsson c905!!..  när jag ringer eller nån ringer till mig så hör de mig men jag hör inte dem... högtalare då hör jag.. men så kan man inte ha de.. så i morgon ska min goa vän lojsan lämna in den i Uppsala(eftersom de inte finns nån tre butik i Gävle) och jag har fått låna hennes gamla mob... tackar så jätte mycket för de... kanske därför jag är så positiv ikväll för att allt förhoppningsvis har löst sig jätte bra!


Ha en mysig natt så hörs vi snart igen..


Kram

Maria


i våras i tyskland....

Avslut...

Publicerad 2009-04-05 20:29:37 i Allmänt,

....På veckan som varit...

fy på mig vad dåligt de varit med inlägg på sista tiden... tror dock att dessa otroligt sexiga kort kanske bli påster på såren..(Har hört att ett gott skratt förlänger livet) i helgen har man nämligen uppträtt i endast bikini inför 168 personer.. hade spex på medlemsfesten... jag var linda rosing... haha! ähh man lär väl bjuda på sig..

Veckan avslutades med styrelesemöte i torsdags, Medlemsfest med buggklubben i fredags.. sen har jag varit lite händig i helgen också... riktigt imponerad av mig själv!

Medlemsfesten
Vad roligt jag hade! Trots lite missöden med de som skulle ordna fördrinken löste sig partyt galant(jag var med och ordnade) Maten var jätte god, goa glada dansare, god öl och super sexig underhålling..eller de var det kanske inte?? Några av oss ordnade nämligen lite överasknings spex efter middagen... jag lyckades då få den ända tvådelade bikinin... (Linda rosing) Festen var Rolig iaf... hoppas jag inte var ensam om att tyckadet!







God natt go vänner!!
Kram
Maria

Vilken underbar dag!

Publicerad 2009-04-01 16:41:05 i Allmänt,

Dagen började på bästa sett... sen har det bara fortsatt...Idag har det varit strålande solsken hela dagen oj vad härligt.. Har även sett tussilago i väggrenen... Våren är pågång (igen)

Mitt på dagen var jag varit ledig från mitt vanliga jobb och åkt iväg till Sandviken. Där hade jag och Tobbe kurs med en gymnasieklass... Buggkurs alltså! De var duktiga.. Men de är rätt svårt att klämma in en hel grundkurs på en timme... Sen blev det lunch på Gävlebro. Gott och Trevligt!

Jag har även lyckats bli lurad idag... men bara en gång.. Dock lyckades jag lura mamma och pappa rejält.. Att jag hade beställt en hund... En foxterrier (tycker de är fina och roliga hundar)... haha... hur ska du ha tid med en hund nu?? sa mamma.. pappa blev bara tyst.. Luras kan jag göra via telefon men de är omöjligt öga mot öga.. Jag är nog en av de sämsta människorna på jorden att ljuga! De är kanske bra det iof..

som grädde på moset eller korven i brödet.. så kom deklarationen idag också... jag får tillbaka ca 3000 riksdaler.. de var ju glada nyheter :)

Nu ska jag göra mig något att äta. Sen blir de promenad i solskenet!¨
Kanske knallar en sväng upp på klubben och kikar på danskurs också... eller jag kanske hoppar med?

Ha en härlig kväll!
Kram
Maria

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela