Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Öl på en Tisdag?

Publicerad 2009-06-30 22:19:55 i Allmänt,

ABSOLUT...

Man kan nästan tro att jag har smygstartat min semester.. Igår var de sol och bad och ikväll har jag och Carina varit ute och käkat och druckit öl... GOTT var de precis vad jag var värd.. Tanken när jag cyklade dit var sallad ... men de gick över.. Kycklingfilé med mozzarellaost och klyftpotatis blev intaget... GOTT!!

Dagen har varit bra.. kundbesök i Uppsala med lunch med bästa tjejen vilket var underbart :)

En bra dag helt enkelt.. Tjuvstart på semestern rekommenderas!!


/M



Vilken härlig dag..trots att de är måndag.

Publicerad 2009-06-29 21:18:09 i Allmänt,

Dagen började med att vakna av orden..
-men gud vad du rört på dig inatt... HELA sängen hoppar jue..
jag svarade..
-God morgon på dig med.. ;)
Han är så mysig karln min...

Kom till jobbet... VARMT.. hade rätt lungt med grejor och göra så jag bestämde mig för att ta ledigt från 11... Cyklade hem bytte om, köpte mig en kebabsallad och några tidningar och for till Vårvik och så spenderade jag eftermiddagen där på klipporna med med sol och bad istället för på jobbet...Vattnet var varmt och vinden likaså.... mycket bra idé av mig... SKÖNT att ladda batterierna...

Nu när jag tittar på mig själv i spegeln kan man säga att jag lyckades inte riktigt smörja in hela mig med solkräm.. Jag är fläckvis tokröd  men men.... ojämnbränna är en naturlig bränna. :D

/M







Vackert och blött bröllop

Publicerad 2009-06-28 15:23:40 i Allmänt,

Vilken härlig dag och kväll de var igår solen strålade och brudparet var vackra som få. Vigseln var romatisk och smått busig och festen var rolig. God mat och god tårta. dans och några ofrivilliga dopp i poolen senare var det dags att fara hemåt när det ljusnade. LYCKA TILL till er båda!!




/M

Plötsligt händer det...

Publicerad 2009-06-26 23:49:13 i Allmänt,

Sådär ja.. nu var det uppdaterat.. oväntat va? :P

Midsommar är över och förbi med en vecka i eftersläp.

Men så kul de var i Östhammar... Goda vänner, god mat, god dryck, tagen på bar gärning, sång och dans kul var det... Stugorna var fina och många skratt senare var vi hemma på avgiftning. Blev ett par!? öl denna midsommar om jag säger så...  Men jag gillar campinglivet.. De ÄR mysigt!




fler bilder finns på facebook :)


Veckan började med möhippa för en tjej som gifter sig i morgon! Skoj var de... Mysig kväll...


Jag har även fixat och trixat till mina naglar igen. Tjejigt va.. fast nu sitter de fast.. jag kan inte ha vanliga lösnaglar för jag kan inte föra mig i detta.. (De skjuts iväg som en raket så fort jag försöker ta i något) så nu har jag sillikon uppbyggda naglar.. coolt, tänk va de finns mycket grejor som man inte tänker på finns.. som sånt här tjejpyssel.



Sen har jag en fundering också... Hur många läste/läser Kalle Anka & CO? Jag kom och tänka på figurer här om dagen? Hur många karlar skulle stanna hos Kajsa som är alltid är en bitch mot sin Kalle och när han inte passar springer hon med en annan kavaljer Alexander Lukas hette han va? Vad är det egentligen barn läser.?? Kvinnor (Kajsa) är krävande... Män (Kalle) gör allt för att hon ska bli lycklig... Är inte detta ett konstigt sätt att se på män och kvinnor.. ja jag vet att de är påhittade och ankor.. men ändå....De är nästan lika undrligt som en annan serietidning man läste som barn... BAMSE... han går omkring och är hög titt som tätt.. Bara ett par små tankar som for igenom hjärnan.

Ikväll har vi haft after work med jobbet ätit och myst i solen för att sen avsluta det hela med minigolf, eller bangolf som man ska säga... Sen talar vi inte längre om den saken... Jag var så okoncentrerad på att få i den i hålet så ja... man kan säga att jag kom först, från slutet.

Nä nu ska jag ladda inför bröllop i morgon!

Ha de gött..
/m

Rund är en form...

Publicerad 2009-06-18 12:51:43 i Allmänt,

... bollen är rund.. de var väl ungefär de jag minns av fotboll verkade det som igår! ALLA klassiska fel man kan göra gjorde jag...
Otajmad
fastnade i gräset med dobbarna så bollen rullade sakta förbi mig på sidan och in i mål
krockade
pratade dåligt
släppte retur rätt ut i mitten av straffområdet
ja de mesta var liksom obra... jag minns en gång för längesen ungefär för 9 månader sen hur det var när man lättade från backen när man hoppade... spänsten var som bortblåst.. Kan ju ha och göra med att man tränar väldigt LITE spänst i de jag sysslar med som mest nu..... i just dans.. :D Träningsvärken gör sig dock påmind idag, är inte direkt van att slänga sig i backen nu för tiden!

jaja nog om de misstaget att tacka ja till detta...

NU är det midsommar! Jag har varit ledig idag för att hinna med alla förberedelser.
Systemet
och packa...

Packa är jag såå dålig på... jag brukar knöla ner allt vilket gör att allt tar extra mycket plats, vilket gör att jag måste ha extra stor väska..  dock större på vägen dit än hem. Då öl, nubbar och lite grogg är intaget.

Myggmedel är också de införskaffat, kan vara bra att ha i campinglivet :D

Nu blir de inga fler uppdateringen förrän jag är hemma från mitt midsommarfirande. Men glad midsommar god vänner.. ha de riktigt härligt när ni dricker nubbe, äter sill och dansar små grodorna runt en fallossymbol!!

/M

Är det som att cykla?

Publicerad 2009-06-16 20:01:57 i Allmänt,

Hur var de nu man gjorde igen? Jag har inte spelat fotboll på ett halvår.. inte ens rört en boll.. Men i morgon är det skarpt läge då är det match... HUA!! Mitt gamla lag saknade målvakt så då ställer man väl upp.. (har lite svårt att säga nej ibland) även fast det med all säkerhet lika bra hade kunnat stå en blomkruka där mellan stolparna.. ÄR nog för tung i baken för att hoppa och studsa efter en boll... jaja vi får helt enkelt se hur de går..

Midsommar närmar sig!! Underbart jag kommer fira i Östhammar i goda vänners lag.. De blir camping och snaps och antagligen en och en annan gräsmatte bugg.. Midsommardagen blir de nog en visit till Lövstabruk! Jag ser verkligen fram mot detta.. gör min soldans varje dag.. vill ha fint väder, åtminstone uppehåll!


en gång förr i tiden ... :P

/M


Jag säger bara WOW

Publicerad 2009-06-15 17:30:31 i Allmänt,

... satan va bra det var igår!! Vilket drag.. Jerry var grym men Martin Stenmarck, Anna Sise, Karin Wistrand och Fatboy är inte långt efter!! Rock n´roll var ordet!  Jag önskar att jag skulle orka rocka loss som Jerry gör när jag 67 år gammal(ung).. Han är en av mina största idoler! Skulle jag ha Anna Sises röst skull jag ALDRIG sluta sjunga. (Har fortfarande gåshud.) Ögongodiset Martin har grym utstrålning och en en fantastiskt artist, hans duett med Karin (Wild thing) var en av höjdpunkterna. Fatboy skulle jag gärna se igen.. som ni förstår så missade ni en fantastiskt kväll igår!

Grillbuffé, underbart sällskap och platser bara någon meter från scenen gjorde inte saken sämre..

ROCK ON!

/M



Första intrycket...

Publicerad 2009-06-13 16:40:55 i Allmänt,

... som jag gav idag undrar jag lite hur det var.. träffade nämligen en god vän till Tobbe i morse. Jag låg kvar och sov när Tobbe skulle ge sig iväg på bus. Men du får väl komma upp och hälsa sa Tobbe.. Sagt och gjort.. Eftersom jag sover rätt lättklätt virade jag in mig i täcket och knallade upp.. Håret stod åt alla håll efter nattens bravader, nyvaken och allmänt seg. Men ordentlig som jag är så tog i hand och pratade lite sen vände jag för att smyga tillbaka till sängen.. Ja, vad gör jag då då? Snubblar över en väska som visst stod där.. som TUR var så stod jag på benen. TÄNK OM jag hade dragit på rumpan och visat hela mig i mässingen! Tack för att jag slapp detta :)

Igår var de styrelsemöte. Efter blev det ett par öl och whiskey i goda vänners lag.. Mycket trevlig kväll men många skratt som vanligt!! De är fantastiskt att ha så underbara människor i sin närhet!

Idag har jag gjort av med massor med pengar.. Men min garderob behövde ett litet lyft.. Sen har jag införskaffat TVÅ par likadana solbrillor i förebyggande syfte.. Jag nämligen redan lyckats ha sönder två par i år.. ett par klev jag på av nån dum anledning.. och de andra har jag lyckas avlägsna den ena bågen...

Blev faktiskt nästan inga svarta plagg idag heller förutom ett par bikinitrosor de tycker jag inte räknas... :D Stugan till Dansbandsveckan är nu betald också.. mitt första år i Malung, de ska bli riktigt kul! Men de första som står på tur är Jerka. Sen blir de midsommar de ska också bli väldigt roligt!! Vi ska till Östhammar och bo i stugor och bara ha de bra.. håller tummarna för att vädergudarna är på bra humör!

Ett litet ryck här hemma står på tur sen blir de en lugn kväll för mig precis som jag planerat!

/M

Jordgubbschoklad, postgiro och underbara helg..

Publicerad 2009-06-12 14:52:22 i Allmänt,

Nu har jag lite efter alla andra upptäckt Marabou sommarchoklad, med frystorkade jordgubbsbitar i :D smaskens!! Väldigt bra för de nya livet.. hm...ungefär lika bra som glass och öl!



Igår var Lojsan på besök vi gjorde bebis visit i Bomhus. Sen promenerade vi och pratade, super mysig kväll med många skratt!

Sen undrar jag, var betalar man postgiro nuförtiden när kassaservice inte finns längre? Har varit runt på  ett par ställen i stan (som jag fått tips om) och de tog inte emot dessa..Självklart har jag internetbank men just denna inbetalning behöver jag lämna ett meddelande på vilket blir problem på internet inbetalningen då de är ett par ord för lite som man får skriva... så i morgon blir de försök på Forex.. håll tummarna för att jag får betala in detta!

Sen ser jag mycket fram mot helgen om de nu var någon som hade missat detta faktum? ;) Ikväll är de styrelsemöte på schemat i morgon blir de en sväng på stan.. behöver verkligen uppdatera mina kläder i garderoben.. suck så tråkiga kläder jag har! Ska de vara så svårt att köpa nån annan färg en svart på  kläder.. mitt uppdrag i morgon är att inte handla något svart... Är de någon som tror att jag lyckas? jaja vi får väl se..

Söndag har jag redan hjärntvättat alla med mina senaste inlägg att de är då de händer.. då är min kära Jerka i stan!!

Ha en trevlig helg!

/M

Nyklippt...

Publicerad 2009-06-10 16:53:22 i Allmänt,

... nu äntligen är de nytt ingen mer disktrasa i håret... skönt!

Vad tycks?

FÖRE



EFTER:



Fotboll ikväll... ha en härlig kväll..

/M

Nedräkning

Publicerad 2009-06-08 22:26:20 i Allmänt,

Nu är det snart dags för mig att se min stora idol... Jerry... nu är de nära...

Träffade en annan idol till mig idag, Lisa.. hon hade rakat skallen, klädde henne riktigt bra!! Tufft att vara tjej och göra detta tycker jag!! Dock är jag väldigt säker på att detta inte är nåt alternativ till frisyr på mitt huvud. Jag skulle helt enkelt se ut som en boll..

Jag har en grymt häftig känsla i kroppen..

De va bara de...

/M

Kass match men kul kväll...

Publicerad 2009-06-07 19:59:24 i Allmänt,

Jaha... vad gjorde försvaret igår? och mittfältet för att inte tala om anfallarna??.. (iof inte lätt att göra mål när man inte får några vettiga bollar... ) Man kan också påstå att Thomas Sörensen gjorde ett par grymma räddningar men ändå.. jaja.. Besviken var ordet... Ett par(!) Gravöl senare var jag på interpool för att spela lite biljard.. jag satte en kula, boll eller klot (kalla de var du vill) sen gav jag upp.. var lite för yr för att spela denna sport.. Kul var det iaf.. goa drinkar!

Ett par fniss attacker senare somnade jag som en klubbad säl mellan goaste katten och mindre nöjda grabben som har jour (alltså helt nykter)

Hur går det då med det nya livet som började för ungefär en månad sen.. ja på en månad har jag gått ner 1 cm i midjan.. Inte mycket men iaf åt rätt håll.. Denna dag har inte direkt gått i nyttighetens tecken men man lär ju slarva ibland.. eller ja.. de blir rätt ofta...;)

Nästa vecka är de full fart igen..
klippning, träning, träff me Lojsan, Galej och JERRY WILLIAMS!!

/M


Laddad innan match                              Hanna


Offa                                                            Jag och Linda i taxin


Interpool

Stavningsfel fick en helt annan mening..

Publicerad 2009-06-06 12:42:52 i Allmänt,

HAHAHA... snacka om att jag är ordblind.. förra inlägget skulle det vara så att tröjorna KRYMPER av denna svamp och inte kryper omkring i garderoben... oppps... jaja.. jag har gått in och rättat mitt lilla missöde av ordblindhet..

Veckoslutet har försvunnit spårlöst och helgen är här, de ÄR underbart!

Igår var jag på ett litet besök hos systembolaget, fyllde på förrådet lite. Jag fick en present..(En rosa burk med minttabletter) Bara för att jag var duktig och visade leg innan de frågade om det... Jag brukar alltid vara redo med mitt kära åldersbevis. Undra hur länge man kan göra detta utan att bli tragisk.!? Tänk om jag står där gråhårig 46 år och är redo för att bekräfta att man faktiskt har åldern inne... Anses man tragisk då?? Är det ända man får i present är elaka skratt från insidan av kassörskans huvud?

Har upptäckt norrlands nya öl... Med en Älg på sidan av bruken den ändrar färg när ölen är kall.. De är väl en fiffig förpackning?



Ikväll är det dags! Heja Sverige. I morgon får vi även hålla tummarna för vårat nya hopp inom tennisen äntligen.. HEJA HEJA!

Trevlig helg!
/M

Ny Ungersk undersökning visar...

Publicerad 2009-06-03 20:10:26 i Allmänt,

... att det nu är vetenskapligt bevisat att kläderna kryper i garderoben! Professor Fettstropf har upptäckt ett ny art Fungus gasis speciealis som efter omfattande tester påträffats i alla sorters garderober, speciellt sånna med vita dörrar. Professorn har i sin avhandling beskrivit Fungus gasis speciealis som en speciell svamp som utsöndrar en gas som gör att textil krymper....



Oj vad jag hade önskat att de var dagens nyhet! Men så var tyvärr inte fallet jag har hittat på detta..Om de nu var någon som trodde på detta så är jag hemskt ledsen för att ha farit med osanning! Min önskan var bara att jag skulle  kunna lösa detta mysterium med krympande kläder på ett naturligt och enkelt vis men NÄ... :P de har nog andra naturliga orsaker att kläderna ibland inte vill sitta som jag vill att de ska sitta.. haha..

Pigg som en lärka idag! Har varit och motionerat i naturen härliga tider!! Helgen närmar sig.. De ända jag har planerat är att jag MÅSTE se Sverige-Danmark...På lördag! Heja SVERIGE! Håll tummarna för att Fungus gasis speciealis inte har krympt min Sverigetröja... ;)

Ha en härlig kväll!

/M





 

Allmänt tjafs..

Publicerad 2009-06-02 20:59:37 i Allmänt,

Efter ha somnat helt slut igår kväll... (du ska ha tack) ; P så vaknade jag tröttare än någonsin till ösregn.. slut på det fina vädret var de ja... suck!  Kvällen har dock varit fin.

De var dagens väderrapport! Nu till nyheterna.... Eller nyheter och nyheter.. återkommande problem!

Roliga veckan är på ingång vilket gör att fröken ström känner sig som en boll... De brukar inte märkas så mycket förändring i mitt humör under denna flickvecka dock  dagarna precis före så känns de som om man är uppsvälld till just en boll eller kanske någon annan mjuk figur eller möjligen en ballong... Så ser ni en ballong svävandes över Gävle så kan de vara ström som ramlat ur fönstret....

Klippningen närmar sig, från onsdag nästa vecka slipper jag se ut som en disktrasa i håret! Ska bli så väldigt skönt ser så tråkig ut nu..

haha  som ni märker så är jag väldigt nöjd med hur jag ser ut idag... Disktrasa till hår och en ballongkropp..  Tur att jag har goa människor i min omgivning som jag kan tänka på och bli på strålande solskenshumör!

God natt







Helgen är över och förbi

Publicerad 2009-06-01 21:41:10 i Allmänt,

I all hast så var helgen över..

Lördagen bestod av dans.. först utvecklingskurs för oss ledare Mikael Brobäck var kursledare. Sedan var de kurs.. lärde mig massa nya trix, mycket roligt!!



Sen blev de lillfart till örban med vin och den årliga örbyhusdagenfesten.. Kul kväll.. Kan vara så att jag lovade att jag skulle träna fotboll på tisdag.. Tyvärr är de så illa att just då är jag upptagen.. men i sommar lovar jag att jag ska göra nån träning. För min skull bara för att ha lite kul... ska alltså INTE börja spela fotboll igen.. har inte tid.. fortfarande ;). helgerna är och förblir uppbokade.. allt som oftast!



I söndags firade jag min kära mamma... ni glömde väl inte bort morsdag barn?? Efter älgfilé i magen och nytvättad bil var jag påväg hem i den i solen skinande Puman. Kvällen spenderades med Tobbe Torbjörn... Mysigt!


Kanon väder i helgen var ordet! Jag har inte bränt mig... duktigt värre.. annars brukar man kunna se ut som en vidbrändgris såhär dags på året... Men nu är man mer lite halv rosa.. dock ingen sveda.. inte heller speciellt brun bör väl tilläggas.. snarare snövit.. med rosa inslag :)

Studerar Shrek på tv.. har en gång fått smeknamnet Fiona.. såhär långt i filmen är de väl snällt, men något säger mig att de inte är en komplimang i längden...

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela