Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Skrivit på

Publicerad 2014-03-31 20:55:13 i Allm�nt,

Idag har jag skrivit på anställningsavtalet. Nu är jag anställd på HSB till den 31 januari 2015. Hoppas jag trivs och att de trivs med mig och att den tjänstlediga tjejen trivs på sitt nya jobb så jag kan få stanna längre. Ska bli spännande på måndag.

Jag och My är lediga den här veckan jag har en del och styra upp. Så jag ska göra det och passa på att kramas med My massor också. 

/M

Yes!!

Publicerad 2014-03-28 13:48:57 i Allm�nt,

Idag kom ett samtal som gjorde mig så glad. Jag måste skött mig på intervjun för vips så har jag ett jobb!! 

Jag börjar den 7 april!! HSB blir min nya arbetsgivare och jag ska ta emot felanmälan och jobba med administration :) jag tror jag kommer trivas jättebra! 

/M

Tandläkaren

Publicerad 2014-03-25 19:58:21 i Allmänt,

Fast inte som ni tror. Jag blev inte pinad ett dugg och inte kostade något heller. 

För Idag har jag varit med och tittat och frågat och observerat vad man egentligen gör som tandsköterska. När jag har varit där som patient så  har jag varit så fokuserad på att gapa så jag har inte tänkt på vad som händer runt om. 

Men Jag har varit med om två rotfyllningar, vanlig undersökning och en operation idag. Väldigt intressant var det speciellt då det har utövas i andras munnar.

Så nu har jag bestämt mig. Jag ska söka tandsköterskeutbildningen till hösten så får vi se vad som händer. Tre vägar att gå nu. Känns motiverande. :)

Håll tummarna för mig i morgon. Arbetsintervju på schemat!

/M


Jobbintervju!

Publicerad 2014-03-24 14:25:49 i Allmänt,

Jaaaaa, äntligen äntligen får jag gå vidare ett steg i jobbsökandet. Kallad på intervju på onsdag! Det känns bra. Ett jobb som jag verkligen vill ha också! Hoppas hoppas!

Och nej, inte ett ljud från bakningen än.. Men kul med andra positiva besked. :) 

/M

Dropp dropp dropp

Publicerad 2014-03-15 13:00:54 i Allmänt,

Det är Ljudet från snön som kom i natt. Den varma solen smälter bort den nästan lika snabbt som den kom. 

Jag hade som så många andra börjat njuta av vårdagarna även om det har känts konstigt. Vår i början av Mars? Trots känslan av attdetvändersnart har det ändå varit otroligt härligt med vårskor och vårjacka. 

Vi har dock utnyttjat den fallna snön på förmiddagen. Snögubbetillverkning och Bobpromenad. Skönt med luft och solens strålar på kinderna. Sen blev vi sugna på glass så vi gick in.

Nu sussar liten sötböna och jag borde... Massor av saker. Tunga ögonlock har jag dock, kanske bara blunda en liten liten stund...

/M


Undra hur det gick?

Publicerad 2014-03-13 15:49:13 i Allmänt,

Jag vet inte, jag vet inte alls.. Det var min personlighet de skulle kolla idag. Jag försökte tala om vem jag är och varför jag skulle vara intressant att titta på i rutan. Svårt är det.. Mina intressen familj, hus och hem är väl inte jätte exotiska! Bugginstruktör tyckte hon inte heller var så kul tror jag :) haha.. Jaja vi får väl se! Svarade fel på några bakfrågor men om jag ska tänka positivt svarade jag rätt på fler! Vi får väl se vad som händer, innan 6 april vet jag. En erfarenhet rikare. Hon avslutade med att säga att jag hade ett jättefint leende.. Det är ju positivt iaf! Haha

Jag håller tummarna, hoppas ni gör det också! 

Önskar mig kramar när vi ses!

/M

Påväg

Publicerad 2014-03-13 12:02:42 i Allmänt,

Bekräftesebehovet är stort.. Hur ska det här gå? Jag känner mig piffig och lite pirrig i magen. Allt hänger ju på om de vill ha min rumpa ta upp hela tv-skärmen, stackars människor som har wide screen. Haha! Nä men skämt och sido. Jag ska göra mitt bästa för att vara mig själv så gott det går. Så får vi se hur långt min personlighet och mina bakkunskaper räcker. 

14.00 är det min tur att grillas eller kanske rättare sagt gräddas! 

Håll tummarna att jag och min bak får gå ett till steg till.

/M

Resa bokad

Publicerad 2014-03-12 13:45:40 i Allmänt,

Nu har jag bokat resan. Det blir tåg. Skönt att bara sitta i sina egna tankar och slippa köra. Det blir bra tror jag. 

Jag har nog också bestämt klädval. Lite lagom piffig kör jag på! 

Lite pirrigt är det. Håll tummarna i morgon!

/M

Rekord igen

Publicerad 2014-03-11 18:10:59 i Allmänt,

Oj, så många fina ord och hejarop jag har fått. TACK snälla rara. Vi får väl se hur långt det räcker till.
 
Jag har inte kommit på vad jag ska ha på mig men jag har tankat bilen. Så jag är nästan redo.

Kul med något att se fram mot efter en höst och vinter med negativa besked från sökta jobb och många bekymmer med dotterns astma. Förhoppningsvis så har vi fått bukt på astman nu med mer och lite annorlunda medicin. Vem vet, om jag går vidare kanske det leder till nytt jobb i framtiden. Det vore ju HELT fantastiskt.
 
/M

JAAAAAA!!

Publicerad 2014-03-10 15:57:24 i Baka,

Idag ringde det igen från Hela Sverige Bakar. Intervju i Stockholm på torsdag! Nu har jag gått vidare två steg av fyra!!!  Jisses vad lycklig jag är!

Nu ska jag "bara" hitta dit och bestämma vad jag ska ha på mig ;) planen är att bara vara mig själv så får vi se hur långt det räcker! 

Så nu ber jag om att ni håller tummarna igen!

/MSmå irritationsmoment

Publicerad 2014-03-07 22:31:25 i Allmänt,

Alltså det här inlägget handlar om några små saker i vardagen som verkligen är irriterande. Saker som:

-Dåligt knäppta bilder i en försäljningsannons. Hur tror man att man ska få folk intresserade om man tagit kort i motljus eller på halva objektet?

- reklamplatser i livesändningar. Alltså då missar man faktiskt saker som man inte vill se repris på då skulle man inte titta på livesändningen.

- Vinterns frånvaro. Fästingarna överlever bättre vid denna milda vinter, hur tänkte kung Bore nu?

- a- kassans utbetalningar, jag blir inte klok på när man får pengar olika varje gång trots samma registreringsdatum.

- datorkrasch, så onödigt!

- den jäveln som tar min motivation till hälsosam livstil hela tiden.

Sådär jag, börjar helgen med klagosång fortsätter med fågelsång. :) Kram! 

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela