Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Älska JUL

Publicerad 2010-12-25 16:13:18 i Allmänt,

I år har vi firat julen i Kjessmansbo. Mina föräldrar, Tobbes föräldrar. Tobbes bror och hans Tjej Linda. UNDERBAR jul har det varit, mysigt att ha alla här..

Middagen gick smärtfritt förutom en lite överstressad donna (alltså jag) som varvade ner så småningom.. De var alla möjliga sorters mat på bordet och sedan i magen. Sen var det julklapps utdelning och bara vanligt heldigt mys!

Dagarna har bara sprungit ifrån mig före jul... Mycket att stå i...jag har bland annat bakat pepparkakshus, ett tappert försök att efterlikna vårat hus, DOCK lite för stora mallar så jag fick inte in de i fulllängd i spisen... så de blev en förkortad variant... hehe..

Nu blir de middag i stan för att sedan åka hem och tillbringa juldagen med spel och ost och kex i sällskap med Tobbes bror Patrik och Linda..

GOD FORTSÄTTNING!

Rockey road och jul -pimp

Publicerad 2010-12-11 13:23:17 i Allmänt,

Leilas recept, så sjukt goda att bakning jag gjorde för några veckor sedan redan är slut.. så idag har jag bakat en ny sats.. Tobbe gick dock till attack med slikepotten... hm... sen var man en GODBIT på riktigt..

Julen närmar sig.. jag har jul-pimpat i vardagsrummet, tänk vad lite skillnad kuddar och gardiner kan göra :)

/M

2.a advent

Publicerad 2010-12-05 11:03:56 i Allmänt,

Tiden bara rusar iväg snart är det dags för julafton. Den ska firas här i vårat hus. Tobbes föräldrar och bror och han tjej kommer hit. Även mina föräldar och Bisse.. De blir en riktigt härlig jul tror jag!

Idag är det andra advent, nr 5 i paketkalendern de var trisslotter. Håll tummarna för vinst!

Älskar söndagmorgon när vi kan äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Få se vad dagen har att erbjuda.. vi lär väl förbereda lite inför kamin bytet som kommer ske i veckan...

Gla andra advent på er.

Tips till adventsljustaken istället för mossa: Polkagrisar.. dock är de många som tycker dessa är goda, så det försvinner fler och fler.. :)

/MUng och oförstörd ;)

Publicerad 2010-12-04 15:56:57 i Allmänt,

JA... idag fick jag visa leg på systembolaget... Lycklig blev jag tills jag började fundera?

Klär jag mig lite för ungdomligt?

Skit samma, jag ser ung ut.. High FIVE! :)

/M

Oplanerad helg!

Publicerad 2010-12-03 19:38:51 i Allmänt,

Snön faller utanför, idag är det en riktig sån där julsnö... ni vet flingor som sakta, sakta singlar ner från himelen! De är fint!

Skönt att inte ha några planer alls för helgen faktiskt. Förutom skotta av taket lite, vår nya kamin kommer under nästa vecka... UNDERBART! Vi ska byta ut våran plåtkamin till en täljsenskamin. Förhoppningsvis ska detta göra att

Snöänka lär jag väl också bli om snön tänkte fortsätta att slingla ner.. Men de är den årstiden just nu.

Nu blir de soffan en sväng! Tänt ljus i hela huset. Älskar att bo i vårat lilla tomtehus!

Trevlig helg!

/MAdventskalender...

Publicerad 2010-12-02 22:23:14 i Allmänt,

I paket form! De är underbart! Nää, jag är inte bortskämd, inte alls ;)

Jag och Tobbe öppnar nu ett paket varje dag. Min mamma och pappa gör samma sak då vi gjort i ordning en kalender till dem också. Det bestämde jag mig för att göra redan för ett år sen.

När och om vi får barn någon gång i framtiden så ska jag föra traditionen med paketkalender vidare, helt klart! De är riktigt roligt att göra i ordning och väldigt roligt att öppna dessutom!

/M

Älgen

Publicerad 2010-12-02 17:31:30 i Allmänt,

I tisdags hade jag egen bil till jobbet. Tobbe var ute och plogade på tisdags natt/morgon. När jag åkte hem så började skotta glad i hågen.. Det tar ungefär en halvtimme att skotta av allt här. Jag gick in och började pyssla lite, tända brasan och tända ljus.

Då fick jag en konstig känsla i kroppen, de som högg till. Tittade på klockan, 17.05. Tobbe hade inte kommit hem än. Han brukar alltid höra av sig när han är sen tänkte jag och så blev jag lite orolig. Sen ringde jag honom, kom direkt till mobilsvar. En kvart senare var jag väldigt orolig så jag ringde en arbetskamrat till Tobbe. Han sa att de skulle ut och sanda efter jobbet. Då lugnade jag ner mig lite men oroskänslan fanns kvar.

Ungefär 20 min senare kliver Tobbe innanför dörren. Jag sa, jag har varit orolig. Han sa.. ja, hm jag har kört på en älg! Mobilbatteriet var självfallet dött, de är de ju alltid när man behöver ringa.

Det gick bra med Tobbe det gick nog sämre med älgen. Firmabilen fick sig en räjäl smäll den också.

Konstigt hur man kan känna på sig att något inte är som de ska.

TUR att de gick bra.. Vet inte vad jag skulle göra utan min livskamrat!

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela