Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Hösten är här...

Publicerad 2010-08-29 10:16:39 i Allmänt,

.. igen. I natt när vi kom hem var de 3,5 grader varmt (eller kallt) ute. De är mysigt med höst.. men jag hinner lixom inte med när årstiderna bestämmer sig igår.. Poff var de vår.. Poff var de sommar och nu Poff så är de höst.. snart är väl vintern här med buller och bång.

Med hösten kom en förkylning, härligt.. känner mig lite halv krasslig idag. Men så kan de vara.. kul kväll igår iaf... trevligt med festligheter.. tack snälla roliga, galna och härliga människor!

Vi får se vad dagen erbjuder, antagligen inte överdrivet mycket pga tyckasyndommigsjälv statusen!


/M

Semestern slut

Publicerad 2010-08-27 12:42:11 i Allmänt,

Men de har varit härligt så de gör inget!
Tiden har bara sprungit iväg... fy för attans vad tiden går fort!

Igår var vi på Harrys på dans.. de var kul.. synd om Arvingarna bara som var tvungen att stå bakom en stolpe och spela..
i onsdags blev de bio också Inteception... Verkligen en film i min smak.. bra sörru!

Nu blir de lite mys innan kvällens aktiviteter.

/M

Trött i kroppen.

Publicerad 2010-08-22 17:26:02 i Allmänt,

Efter helgens träningsläger... riktigt roligt har de varit Karl och Sofie är underbara instruktörer! Super gulliga. Jag har fått lite att jobba på i höst också... härligt!!
Men nu är jag TRÖTT... ojoj vad trött.. men de får man när svetten lackat.. de som jag är mest nöjd med just nu är att vi har en vecka semester till så vi slipper upp till jobbet i morgon, de ÄR planering!

Nä om man ska grilla lite hamburgare och ta något gott att dricka till? Va attans, vi har ju semester.. och vet du vad? Om någon missat de så har vi SEMESTER! Åtminstone i en vecka till...

/M

Utflykts dagen...

Publicerad 2010-08-19 19:41:27 i Allmänt,

Idag har de varit utflykt på schemat... härligt med semester, bara kunna göra vad man vill.. vi har:
-varit till sme Johan i Högobruk, och promenerat där.

-tittat var gocartbanan ligger

- varit utanför älgparken.

Nu blir de resa till Forsbacka och dansa lite till Jannez.. hör inte till vanligheterna att de är dans på schemat på sommaren.. men ikväll är de dags!

/m

Organisation

Publicerad 2010-08-17 18:11:50 i Allmänt,

Är inte min starka sida.. Inte Tobbes heller.. men idag har vi gjort en kraftigt ryck här hemma. VI har organiserat i skafferiet och i de andra skåpen i köket.. nu kanske man hittar något... och slutar handla dubbelt!?
Tobbe har även bytt lås i dörrarna och jag har städat garderober.. jag har till och med rensat ut en del favorit kläder som nästan faller sönder.

I morgon blir de nya uppdrag och äventyr, härligt med semester!

Jag tycker:

Att jag gör för få listor, så förvirrad jag är så skulle jag behöva göra listor på allt som ska göras

Att åska är mysigt!

Att de ska bli härligt och hälsa på Lojsan idag!

/M

Borta bra..

Publicerad 2010-08-15 12:19:59 i Allmänt,

Men hemma är alltid bäst.. skönt att komma hem efter en underbar vecka i Norrland.. SYND att man inte kan ta med den härligt friska luften hit... för här var de varmt.. jätte varmt... vilket passade bra för pool party efter hemfärden igår.

Norrland böjd på hjortron plockning, mat och mat och mat och utflykter och lite fiske. Vi umgicks med Tobbes föräldrar och så kom mina föräldrar på besök i husbilen. Riktigt mysiga dagar Norrland är underbart!

Nyaste gulligheterna:
Jag: - Vad fin du är!
T: Faaan, kallingarna åker in i röven.. HAHAHAHA kanske inte riktigt det jag hade väntat mig som svar.. men ok då... jag tackade för informationen och asgarvade!

/M

Bästa dagen på året...

Publicerad 2010-08-06 07:11:47 i Allmänt,

... antagligen... idag är dagen jag går på semester! Ska bli såå skönt. 3 veckors semester trodde aldrig de skulle bli dags... nu är de den dagen.. För att vara lite bitter så kommer de väl säga PANG bom så är semestern över och förbi.. som för de flesta andra just nu.. jaja... nog funderat på de.. SEMESTER, jjjjiiiiihhhhhhaaaaa!

Igår var jag åskådare till en för tävling till SM 2010 i frisbeegolf pargolf, Tobbe var med och spelade. Kul att se faktiskt många duktiga spelare är på plats i Gävle. I helgen är de dags för SM om ni har en min över tycker jag ni ska åka och titta en annorlunda och kul sport att titta på. Tycker iaf jag!

Nä, om man ska förbereda för hemgång då!

/m

Jord-satta och anmälan

Publicerad 2010-08-05 10:02:49 i Allmänt,

Nu är de fina växterna utplacerade och nergrävda i jorden på vår härliga gård!
Igår anmälde jag och Peter oss till våran första tävling i höst  den blir den 11 sep i Kungsängen. Blir nog några fler... skoj skoj! Ska bli roligt med lite ny inspiration i höst också.. vi får väl se hur de går!

Nu är de bara ungefär halva dagen och en halv dag i morgon kvar till semestern. Vi åker till Norrland redan på fredag och är borta en vecka ungefär...  De ska bli så härligt!

/m

Vilken underbar dag!

Publicerad 2010-08-04 16:08:09 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig... skönt har de varit, var på ön och dansade igår vilket resulterade i sen säng-läggning.

Jag har pysslat lite här hemma, haft pappsen på fika och fixat naglarna.. så nu är de fina lagom till semestern. Har jag sagt att jag äntligen går på semester på fredag.. i tre hela veckor. Första veckan blir de besök på Öberg i närheten av Malå (Arvidsjaur trakten)


Ikväll är tanken att växterna ska ner i jorden. Min kära karl och jag ska göra ett ryck senare.


Idag är de bekräftat också... vilket underbart liv jag har nu!


/M

Plantering pågår

Publicerad 2010-08-03 08:53:19 i Allmänt,

Nu har jag införskaffat jord till de nya växterna till trädgården..

2 st hallonbuskar

1 st blåbärs buske

1 st fläderbuske

1 st körsbärsträd

1 st staketdruva

1 st släkting till liljekonvanlj

flera olika färska kryddor.


Husligheten ökar...


åt föresten min egna potatis för första gången för inte så längesen... extra gott skulle jag säga.


Plantering pågår som sagt... en del är reda planterat så som kryddorna... nu är de bara resten kvar!

Inflyttningsfest!

Publicerad 2010-08-02 11:12:04 i Allmänt,

I lördags hade vi våran inflyttningfest... Den höll på från 15.00 till 5.00 då sista gästen (som inte sov över) knallade hemåt! Fantastiskt roligt och mysigt och underbara människor på besök. Underbart fina presenter också... passade oss som handen i handsken! Den bästa presenten var dock alla glada människor som kom och gjorde oss sällskap!


TACK och åter TACK för att in ville komma och se hur vi har de!


Kramar

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela