Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Strålande...

Publicerad 2011-12-23 23:26:29 i Allmänt,

...jul... Nu är vi redo. VI har gjort de vi hunnit.. resten får vi ta ett annat år.. Granen är klädd och skinkan är griljerad. En del julgodis är även tillverkat. Så nu kan julen gärna komma. Dan före dan idag..

För övrigt ser fötterna ut som uppsugna tvättsvampar..

Vi har äntligen provsovit i nya sovrummet, de gick bra. Jag kan nog iof sova lite överallt just nu.. men sovrummet fungerade fin fint. Bra blev de också om jag får fortsätta min osmickande skrytar turné vad de gäller vår utbyggnad!

God jul! Kram och godnatt!

Nä, jag vet inte..

Publicerad 2011-12-18 13:24:46 i Allmänt,

Vad det är.. har inte någon känsla heller om de blir en tös eller grabb. Men jag är rätt säker på att de blir en människa. Hehe om de inte blir ett träskttroll då :)

Ska jag gissa så tror jag (som de flesta andra) att de blir en tjej, om jag tittar på mig bakifrån. Röven är bredare än vanligt.. men om jag bara tittar på magen så är de nog en kille då den putar framåt. SÅ ja.. nåt av de är det. :)

De flesta gissar på tjej. Många tror det är två. Men jag är rätt säker på att de är en..

För övrigt är det snart jul, idag har det snöat hela dagen. Håller tummarna att de inte försvinner så vi får en vit jul.

Mycket funderingar om graviditeten och liten just nu.. och huset.. men de är inte så konstigt de är de som snurrar mest i huvudet. De är säkert nåt biologiskt.

/M

Tiden som snöänka närmar sig..

Publicerad 2011-12-05 19:38:53 i Allmänt,

ser ut som allas önskemål om snö närmar sig. De blir nog en del snö i veckan. Då slog det mig.. snöänka är vad jag kommer bli. Tobbe jobbar ju med de vitaguldet som han kallar det. Jag kallar det ensamtid. Fast jag är ju inte ensam jag har ju sällskap, även om den lilles störtsta intresse just nu verkar vara att få den gravida kvinnan att gå och kissa. Känns som misstänkt välriktade kickar.  

Ja, som sagt vintern är påväg.. de slår mig att den kommer nog vara kvar i februari. Tänk om tobbe får komma och hämta upp mig med traktorn. Var ska jag åka, i skopan? :) haha.. nädå tror nog de kommer lösa sig hur bra som helst. Som jag förstår det så säger det inte plopp, utan man lär få en förvarning att något är på g, eller förvarning och förvarning... man får några timmar på sig att "värma upp"

/M

plusgrader...

Publicerad 2011-12-04 21:43:45 i Allmänt,

Temperaturen pendlar runt nollan. Upp och ner.. De finns ingen snö kvar... men de blir frost om nätterna.. andra advent idag, jag skulle som så många andra uppskatta lite snö nu. De var dagens väder...

För övrigt händer de en hel del nu, i helgen har julbord och bröllop stått på schemat. Mycket bra helg. Mycket vackert brudpar. Grattis igen herr och fru Allard!

Julen närmar sig med stormsteg och leverans av liten likaså... Dock undrar ja om vi inte fick godkänt på föräldra utbildningen som vi precis avslutat. För vi blev kallade till en ny grupp med start i Januari. Måste blivit något fel.. Ska ringa och avboka oss. En gång räcker. Man kan iaf inte förbereda sig på de som komma skall. 13 februari förväntas den lilla komma, om den är punktlig.. vilket jag inte väntar mig.

Nä, nu ska jag ladda inför en ny vecka. Spännade att se vad den har att erbjuda.

/m

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela