Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

På stan..

Publicerad 2012-04-17 10:45:06 i Allmänt,

Jag var på stan igår för första gången på över två månader, de är lite annorlunda att rodda runt med barnvagn istället för att knalla omkring själv. Men de var väldigt mysigt. Jag och My fikade med Anna och Maja, dock ingen latte. (Uttrycket lattemamma stämmer därför inte på mig)

Sen måste jag bara säga att jag älskar kappahls barnkläder för de allra minstan Newbie. Skulle vilja ha allt! Mjuka och fina färger. Så om de är någon som vill köpa present till My så gillar vi alla dessa kläder, lite smakprov:

 

Jag måste ge mig ut på stan och shoppa till mig själv också.. ska införskaffa mig lite praktiska plagg för att underlätta matning under utflykter. Jag har fortfarande inte riktigt fått in tekniken på att slänga fram tuttarna smidigt och diskret. ;) 

/M

Hur var livet?

Publicerad 2012-04-13 12:00:20 i Allmänt,

...Innan lilla tjejen kom, vad gjorde jag då? Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan My nu.

Upptäckte att jag verkligen ha tydliga "skeden" i livet från man flyttade hemifrån.

Först den naiva ungavuxna som trodde hon visste vem hon var och att hon hade allt.

SÅ var verkligen inte fallet för efter några år gick flyttlasset hem till mamma och pappa ett halvår för att söka vägen man skulle ta vidare i livet.

Vägen blev flytt till gävle där jag kom på efter en tids upptäckande vem jag är och vad jag vill ha.

Sen kom han mannen i mitt liv, 3 år sen idag vänskapen utvecklades till härlig kärlek! Idag fredag den 13 firar vi 3 år tillsammans! Det känns som vi varit hon mycket längre samtidigt som de känns som om tre år är en lång tid.

Vi levde loppan som särbos en tid, sedan flyttade vi till hus. Byggde ut och nu är våran dotter här. Nu är jag mammaledig med en fantastisk pappa och dotter. Betydelsen av ordet bullmamma i mitt liv just nu är inte nybakta bullar utan snarare en degig mage. MEN jag älskar mitt liv! Jag älskar att allt annat stannar upp och att vi befinner oss i en bebisbubbla!

Nu verkar min tjej vakna så nu blir de ett ryck för att sedan ta en sväng till stan för diverse inköp, hur 3-årsdagen firas? Hela familjen samlad, god mat och massor med familjemys!

Tack älskning för de här åren, ser fram mot resten av vårat liv!

Perfekt!

Publicerad 2012-04-09 16:58:43 i Allmänt,

Startar dagen med att kliva upp 7.30 klä på mig mina tajta nya träningskläder, magrutorna syns genom linnet. Stoppar ner lill tjejen i vagnen och ger mig ut på en joggingtur. För att sedan komma hem äta en frukost som luktar som wellpapp, Inte god, men nyttig jajamänsan. Ser till att uppdatera flitigt på facebook så att alla ser hur hurtig och duktig jag är... Så skulle de kunnat vara, men sån är inte jag...

nä, mitt liv är perfekt. Jag kliver upp runt 9.00 när lillan vaknat och vi har legat och pratat ett väldigt givande samtal en stund i sängen... konversationen är ungefär:
Heeeeeeej, du!
öhdh... (med världens finaste leende)
gulligumman du är så fin..
aaahh (o så kommer de lite kräks på nyduschade mamma)
osv..

När vi klivit upp blir de knappast en löptur och tajta träningskläder dröjer det nog några månader (år) tills jag kommer använda. De blir mest mys och fokus på lillahjärtat med matning, blöjbyten, sussning och torka kräka och frukosten består av skogaholmslimpa eller knäckebröd och mjölk. Men ambitionen är promenad med barnvagen men eftersom underredet gör sig gällande då och då blir de inte så långa promenader, om de blir nån. Men livet är underbart! Livet är just nu perfekt. Alla måsten läggs åt sidan, My stor i fokus! Sen satsar vi självklart på promenader och bra måltider (dock inget som luktar wellpapp) Jag uppdaterar även så mycket jag kan på facebook, gärna bombarderar jag med bilder på de finaste som jag vet!

Vad är perfekt i ditt liv? Just nu är de risigt uppsatt hår och en svag doft av kräks på tröjan men med världens finaste dotter sovandes på bröstet och en fantastisk pappa vid min sida det mest perfekta i mitt liv!

/M

 

Gla påsk!

Publicerad 2012-04-06 13:01:08 i Allmänt,

Första påsken för lilla tjejen har börjat. Mamma och pappa har nästan redan ätit upp påskgodiset och är nu lite sockerhöga. Nä då.. riktigt så farligt är det inte. Planerna för helgen är att vara mycket hemma. Middag i morgon med goda vänner och middag i Tobo på söndag känns som en bra helg.

Vi var på kontroll i början av veckan hon växer och följer sin kurva men har inte gått upp så mycket i vikt. Jag var även på efterkontroll efter förlossningen. Sådär kul, stygn som hade lossnat. Men de ska tydligen läka ihop av sig själv.. hm, vi får väl se vad som händer, en sak är säker jag är trött på ömmade underrede.

God och glad påsk!


Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela