Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Hur mycket snor finns de?

Publicerad 2009-05-29 22:03:12 i Allmänt,

Jag snorar och snorar och snorar... har svårt att avgöra om de är pollen eller om de är en helt vanlig förkylning.. Kanske borde ta de där pollentabletterna så märker jag om de försvinner men jag är så fruktansvärt dålig på att ta piller..

Ikväll är det en lugn kväll för mig.. Film i soffan popcorn och varva ner efter veckan. Dock har dagen inneburit att jag numer är en digitalkamera rikare...Gla är jag.. min konto inte riktigt lika uppåt...

Anledningen till lugn kväll idag är att imorgon är det dags för kursledare utbildning ska bli roligt.. Kurs först för oss ledare mellan 9-12 sen blir det kurs för dansare i klubben från 14-17. Sen direkt hem duscha svida om och så far jag till Norduppland för galej på den årliga örbyhusdagen, de ska bli riktigt kul... Ser jag fram mot...

Ha en riktigt trevlig helg!!

/F.ström

Intelligent och snygg tjej från tv?

Publicerad 2009-05-28 22:37:22 i Allmänt,

Innan jag lämnade mitt kära jobb idag så uppstod det en diskussion.. Kommentaren kom.. alltså jag skulle bli arg om jag var tjej.. alla dessa som får sina egna program, vad har de innanför pannbenet? Jag menar Linda Rosing osv.. Varför ser alla på dessa O-stimulerande program... De kan man undra min hjärnverksamhet började.. Jag tänkte länge.. Tog riktigt lång tid innan jag kom på en snygg bra tjej som är på  tv så kom jag på  de... CARINA BERG! Mycket duktig tjej och så har hon riktigt bra underhållningsprogram, inget dokusåpa tjafs! Någon som har något annat bra förslag?



Annars har dagen varit bra tycker jag... har haft uppvisning på flanör i Gävle vi var och visade lite bugg.. sen blev de avslutningsdans med liveband på klubben.. Riktigt roligt! :)

I morgon är de underbara fredag.. min favvo dag på veckan!!

/F.ström



Regnskur typiskt min tur

Publicerad 2009-05-27 20:37:55 i Allmänt,

Ja då var arbetsdagen slut och jag skulle kliva upp på den nypolerade, nylagade fina stålhingst.. och vad händer.. NÄ men himlen öppnar sig regnet öser ner och det tokblåser...  Åker nästa bakåt på hemfärden... Jaja.. tänkte jag nu är kvällens regn här.. kommer hem ställer in cykeln i dess bostad knallar upp i lägenheten.. Tittar ut... jaha.. jaja nu STRÅLAR solen.. så det ända regnet som kom idag var på min cykeltur hem från jobbet.. är inte de TYPISKT!

Idag har jag även betalat de där satans räkningarna... tänk va skönt de vore att slippa räkningar i låt säga tio år!! Va härligt.. Men nej nej som ett brev på posten kommer de och pengarna försvinner som en avlöning.. (jaa jag vet jag har dålig humor)

Nu har jag läst de igen... De har kommit fram till att de som onanerar mycket är intelligentare än de som onanerar lite... Men hur fan får man fram dessa uppgifter... De är för mig obegripligt.. Perfekt att ha som argument dock.. om man nu behöver ha ett sådant! 

Jag har redan ledsnat på alla sommarplågor som börja smyga sig fram nu bland pollen och annat försommar jox!

Filmkväll väntar.

/M



Te och smörgås, Galej på MCklubb och föräldramiddagar!

Publicerad 2009-05-26 22:24:45 i Allmänt,

Fredagskvällen blev de bilfärd ut till några vänner till Tobbe. Världens oblygaste ettåriga unge gosade, busade och tittade på Pingu. Efter en stund blev det talang, te och smörgås. Mycket trevligt!!

Te och smörgås är verkligen underskattat, gott var de.. ost/gurka/paprikasmörgåsar med te... Det är verkligen gott! Ajdå.. nu blev jag visst lite hungrig, kan de vara därför ordet gott är återkommande?!... skit också!... :P

Middag i Tobo i lördags... den stora presentationen för mina kära föräldrar... De gick verkligen smärtfritt.. Hela familjen Ström kan verkligen prata och Tobbe är inte ett dugg sämre han heller... Efter många ord och god mat  for vi hemåt så allt gick bra...Jag var iof aldrig orolig heller för den delen, kändes naturligt på nåt sätt!

Kvällen bestod av förfest med Guitar Hero och en bilresa senare var vi på Kungsbäcks Mc.  De hade kanske de bästa inredet jag varit med om: 100 kr.. så fick man en öl och en shot i entrén. Fuldans, öldrickande, massa gagg, pussar och ett rump-fall (som jag faktiskt inte tänker bjuda på några detaljer om, måste nog ses) senare så var vi påväg hemåt mot den obligatoriska hamburgaren och sen sängtime!


Iskall placeing av min öl                           Jag och min danspartner


Tobbe och hans reflexkompis :)


Freddan                                                    Offa

Söndag var det dags för mig att möta föräldrar.. gick bra tror jag.. ;) Fast min ofrånkomliga klumpighet gjorde sig påmind redan från början... Jag tog mat.. satte mig vid bordet tappade en matbit och splash.. hela nytvättade tröjan full med sås... Bra ström... fast de är väl bra att man visar sig från sin rätta sida... Som sagt så var det min tröja och inget annat som jag stänkte ner.. så tur i oturen kan man kanske säga..

Måndag, Tisdag... förkyld... eller så är de det förbaskade pollen som jävlas.

Igår kväll var det buskis och glass som gällde.. Satan va dålig humor jag har.. men ack va rolig han är brevbäraren i dessa farser.. att de kan vara så roligt med någon som inte säger R... :)



Idag har jag och Carina varit och hälsa på Vilda en vecka och en dag gammal.Llämnade present från företag (arbetskamrat till mig som fått bebis) och mig själv.. Gu så söt.. sov mest dock.. skit unge! ;)

De var de..

På återskrivelse!

/M


Tvådagars...

Publicerad 2009-05-22 17:04:48 i Allmänt,

Onsdagskvällen avslutades med att promenera och titta på discgolf.. (de som verkligen kan spela!?) Efter denna upplevelse och några fler svordomar rikare  i mitt ordförråd.....blev de lite specialbugg, mat och så whiskey hos en arbetskamrat till Tobbe och Offa... Jäklar vad vi drack och skåla... trevligt var de.. landade väl i sängen runt fyra tiden... Vet inte riktigt vad tiden tog vägen denna kväll... poff så var de kväller!


Man kan säga att jag inte direkt var pigg som en lärka torsdagsförmiddag när mina tokiga föräldrar kom på besök. Men ändå hyfsat alert!  Efter stök och bök i mitt hem och shopping av bla clownnäsor (till förmån för barncancerfonden) knallade jag och mamma ut ur Ica Maxi med dessa näsor på snoken... vackra värre!





En liftning med mina föräldrar senare till metropolen Tierp blev det Vin, popcorn och gott sällskap av Lojsan, vad mer kan man begära!

 

En lite detalj i morse var att Lojsan hade slut på toapapper så när jag skulle in och.. hm pudra näsan... Då upplyste hon mig om detta, och sa:
-"Det finns bara hushållspapper.. Tänk på det när du spolar..."
haha som om de skulle göra nån skillnad att tänka på de då... Kanske är bättre att tänka på detta momentet innan man spolar ;) Men jag förstod ju vad hon menade.. Det är verkligen spännande att man säger så (jag gör det också).

Regning promenad i morse, en runda i spåret med en mycket trött kropp och en lite avslappnings promenad senare sitter jag här och funderar på vad kvällen och resten av helgen har att erbjuda.. Det återstår att se! Ha en trevlig helg!

/M

Vattenlås..

Publicerad 2009-05-20 15:16:49 i Allmänt,

... började min ledighet med att göra rent vattenlåset på tvättstället i badrummet.. gick riktigt bra tycker jag... Så till just den detaljen behöver man ingen karl.. Han är bra till så mycket annat! :D

Vad är  det som är de bruna klegget som sätter sig i vattenlåsen? Alltså de är ju vatten man spolar ner där? Är de så att det är hudflagor och massa smuts som lägger sig på hög där.. hua... De är verkligen inte konstigt att de blir stopp ibland... De är som dy...Blir de sådär kleggit överallt där de är vatten?

Jajaja... nog funderat om de.. nu är jag ledig ända fram till måndag.. ska bli underbart! Röja lite i hemmet, umgås med gamla och nya bekantskaper... Spännande!

TREVLIG HELG, gapa och svälj!

/M




Löpning?!

Publicerad 2009-05-19 19:06:35 i Allmänt,

...eller jogging kanske man mer ska kalla det... Har varit iväg en sväng i spåret idag.. skönt såhär efteråt men när man har stela ben sen Brännbollen så är det inte de roligaste man kan göra.. Men bara för att pina mig själv vart de intevaller sista km i backarna...

Hur kommer de sig att man blir tomatröd i ansiktet när man joggar.. alltså jag svettas som om det har bildas ett vattenfall på min kropp och så blir jag knallröd i ansiktet??.. Tar jag i så jag spränger alla blodkärl? Antagligen inte...

Snart dags för klippning... Undra hur det blir denna gång? Vilken av dessa skulle passa mig bäst??


Eller kanske ;)


Eller kanske ingen av dem....ähh jag vet inte vad jag ska ha... som vanligt... jaja vi får väl se hur det blir...


/M


Kort vecka!

Publicerad 2009-05-18 22:14:39 i Allmänt,

Underbart.. Denna vecka är det bara idag och i morgon och så halv dag på onsdag sen är jag leeeedig :) HÄRLIGT!

Men allvarligt fröken ström, Man får INTE ha så ont i kroppen som jag har haft idag efter brännbollen... Vad blir det 2 min effektiv löptid under en match???..  och jag har ont precis överallt.. så otränad trodde jag inte att jag var! Men kul det var de.. Jag kan ju inte låta bli att slänga mig efter bollarna så är det ju bara... Jag måste försöka ta lyra om jag kan, fotbollstakterna har talat.. Tror dock de var nå domar mygel då fel lag vann ;) (näe jag är inte tävlingsmänniska alls faktiskt) Kvällen avslutades med grillning och dans, mycket trevligt!





Söndagen vart en riktigt slö dag... skönt det också ibland... Efter den kanske allra mysigaste morgonen, blev de lite bakis mat vila på gräsmattan och sen dans till Blender.. eller dans och dans. Jag satt mest och tittade på folk.. Nåja några svängar var jag väl upp och slog klackarna i taket!

Måndagen har varit skum... haha... oj va rolig jag är.. Har nämligen stått i produktionen och limmat fast skumbitar på wellpapp idag... SKUMT va? mooohahaha..  nää låga humorn och tröttheten  har talat... mot bingen..

Go natt..
/M



 




 

Helg igen....

Publicerad 2009-05-16 12:14:28 i Allmänt,

Mobilen är nu tillbaka i min säkra hand äntligen... Så nu är det sluttjatat om denna manick!

Det kliar i fotbollstjejen Maria nu.. Gräset är grönt och mjukt.. Perfekt för att slänga sig handlöst ut i luften och landa några sekunder senare, bara för att fånga en boll... Min längtan gjorde att jag under fredagskväll befann mig på Örbyhus IP för att se några av mina före detta lagkamrater från både TöFF och Films sk.. Dock kunde det gått bättre för Töff än vad det gjorde. Men fantastiskt kul att träffa alla igen..

Gjorde även ett besök i Tobo hos kära mor och far, gratis mat, promenad med Bisse och många skratt... Mina föräldrar är inte kloka på en fläck, inte undra på att jag blidde som jag vart!

Nu har jag värmt upp.. Promenad i Raskt tempo, styrketräning, fusknaglarna är avplockade och snart ska jag på systembolaget! Idag är det dags för Brännboll!! Ska bli väldigt roligt synd bara att jag är så förbannat dålig på att träffa den där bollen.. och att de är det som det hela går ut på.. Men idag laddar jag för dröm träffen... Idag händer det! 

NU ska jag åka och handla prylar till fördrinken!

Trevlig helg!
/m




Mobilen tillbaka..

Publicerad 2009-05-13 19:05:21 i Allmänt,

... nästan.. den är iaf i säkert förvar hos Lojsan som har varit så snäll och hjälpt mig med alla dessa telefon turer...TACK tjejen! Detta har hänt:

-  Min mobil c905 slutade delge ljud från människorna jag pratade med.. De hörde vad jag sa men jag hörde inte vad de sa... Väldigt opraktsikt om man vill föra en konversation.

-  Lämnade in mobilen i en 3:butik i Uppsala med hjälp av Lojsan då det inte finns någon sådan här i Gävle.

-  Väntade de två veckor detta skulle ta...

-  Lojsan gick till butiken och hämtade ut telefonen.. som visade sig vara fel telefon! Min telefon hade de ingen aning om var den var. Lite bitter var jag

-  Yttligare väntetid på två veckor

-  Telefonsamtal från en 3:butik i Frölunda som säger att min mob är där. Flera telefonsamtal under denna dagen med undran från min sida va FAN de håller på med.

-  Några dagars väntetid senare ringer och jag hör var den är då lovar reparationsföretaget skicka min mob samma dag.(detta var förra måndagen.)

-  Efter väntan i en vecka till ringde jag i Tisdags då var min telefon på plats, Lojsan hämtade ut den åt mig!

Så nu håller jag tummarna att den är fixad!! Man kan faktiskt fundera vad de pysslar med. Såhär ska det väl inte behöva vara???

Dagen har annars varit bra tycker jag! Fint väder.. Håller dock tummarna att de ska bli fint väder på lördag då det vankas brännboll med buggklubben! Blir det regn får vi väl hitta på något annat bus!

Ikväll kan de bli bio... eller så blir det något annat ska iaf på dejt är det tänkt! :P Trevliga tider idag när det är lilla patteklappar dagen eller som min mamma brukar säga lilla instickarafton!

/M


Skavsår..

Publicerad 2009-05-12 19:18:00 i Allmänt,

... på foten.. inget annat ;)

Typiskt.. jag undrar en sak hur kan man plötsligt få skavsår av ett par skor man han har haft i ett år? Jag som hade laddat för en springtur ikväll... jaja... promenad blev det iaf..


 Skavsår är verkligen inget som är skönt! De som bränner och svider.. Tänk att nåt sånt litet kan göra så ont!  Man ska vara försiktig med skavsår har jag lärt mig av ett misstag:

För två sommrar sen lyckades jag få ett stort skavsår på högerfot då jag hade gått och varit sommar fin i klackskor en hel dag. Fick väl i nåt skit på kvällen. Sen börjar benet värka.. i två dagar hade jag svårt att sova för de gjorde så ont, så när jag kom till jobbet den tredjedagen så upptäcktes det att det inte var så konstig. Det hade börjat vandrat upp en stimma på benet såg inte alls så kul ut så mot hälsocentralen.. Där fick jag kryckor, penicillin och STELKRAMPSSPRUTA.. för ett ynka litet skavsår.. De är väl typiskt frökens klumpighet! Behöver jag tillägga att detta var veckan före min semester!

Inlägget igår blev kanske en aning personligt...Jag tänkte att lite lär man väl bjuda på sig själv...  många har uppskattat min lilla historia!

/M

Mystiska ljud..

Publicerad 2009-05-11 17:27:48 i Allmänt,

Vilken bra kväll det var igår.. förutom en liten typisk fröken Ström detalj..(Varning till känsliga läsare!)

Hemmamatch för mig igår kväll,  film och mys i soffan stod på schemat.. Sen var det läggdags alldeles för sent som vanligt!.. Jag satt mig för att slå av datorn och Tobbe stod vid sängen... så kom frågan:

-Vad är det som låter?

- Vaddå, sa jag... Jag hör inget?!

-Jo, det är nåt som låter... kom hit då så får du höra ..


Jag knallade till sängen och så hör jag...... brrrrrbrrrrrrrrbrrrrrrrrrrbrrrrrrrrbrrrrrrr...
Oh shit! hann jag tänka innan Tobbe säger:
-Det är inte så att de är nån massagestav som låter? (lite skämtsamt)

Plötsligt slog de mig.... ojsan de är ju precis här jag har min lilla gömma... OH!... Vi börjar asgarva medans jag tar fram "the black box" som kvällen till ära vibrerar... Oj vad jag blev generad.. Tänkte smita ut ur rummet för att stänga av oljudet. Men han sa åt mig:
 - nää nää stanna här nu..
så lite lätt rödrosig om kinderna öppnade jag lådan... Började leta vilken som var boven i dramat.. och tillslut fann jag den skyldiga... LELO... ett designat ägg som jag tydligen missat stängt av lite grann...

Tobbe låg på sängen och skrattade som en galning.. Jag skrattade en hel del jag också...Detta är bara något som händer mig... Mitt liv är ibland som en komedi film.. Jag lyckas då med allt!

Var bara det jag ville förmedla ikväll
nu dansträning!

//M



(Boven i dramat)

Helgen är en underbar tid!

Publicerad 2009-05-10 20:15:36 i Allmänt,

I fredags var det jakt efter outfit till tävlingen.. Hittade en svart klänning.. haha.. färgglad tjej sådär ja...  Sen bestod kvällen av mys!! God mat och en hel del skratt. Vi är väldigt lika.. roligt har vi...Det är fantastiskt att känna såhär!

Trött ström kravlade sig upp på lördag morgon.. fixa och trixa.. smink och andra piffningar...sen for vi, stereon trallade vi laddade.. rondellåkning är nu mer en vana på våra små resor.. Tack Tobbe, Peter, Offa och Erika för många skratt i bilen!
Sen sa de swich så var tävlingen över och förbi... många duktiga tävlande... flera pallplatser, stort grattis till dem!! Hur gick det för Peter och mig då?... Vi lär väl vara nöjda för att vara första tävlingen tillsammans.. 17 av 37 st även om tävlingsmänniskan i mig tycker det är lite jobbigt(man vill ju dansa mer).. men vi skyller på nerver.. vi fick siffrorna 4 av en domare ,1 av en domare och 4 av nästa domare  vilket enligt mig är ganska konstiga siffror. För er som inte tävlar i bugg så kan jag förklara det som såhär. Det är flera domare som drömmer...och 1 är helt klart de bästa.. då tycker domarna man är jätte bra.. medans 5 är det sämsta.. då har man gjort nåt tekniskt fel...  men men that´s life i bedömningssport! Kul var det iaf! På resan hem när vi gasade förbi en raggarbil blev vi plötsligt moonade.. hårigare röv får man nog leta efter! Skrattandes for vi vidare...



Kvällen blev de spontan fest här på Textilgatan... Meningen var att vi skulle ner på stan titta på raggaråk men ja.. de blev allsång, dans, romantik med hjälp av hallon och en och en annan under bordet.. Många spillningar på min fina vardagsrumsmatta (jag gjorde alla själv, inga fläckar dock) senare så var det plötsligt söndag!

Har haft sista kursen för sommaren idag... skönt med lite uppehåll som sagt! Kul var de.. Jag har även för fösta gången i mitt liv fått lösnaglar ditsatta.. tack goa Jenny för hjälpen.. oj va kvinnlig jag känner mig.. vi får dock se hur länge dessa hänger med i Ströms klumpighet!

Skaffa er en härlig kväll!

/M


Ärtsoppa, pannkaka...

Publicerad 2009-05-07 22:24:20 i Allmänt,

...blev det inte idag.. utan en kycklingsallad var dagens lunch... till de vart de päron loka... som även vart dagens outfit då jag lyckades duscha hela mig vi öppningen av den kalla drycken!

Promenad till jobbet och promenad hem igen.. och så dans i 40 min... nu kör vi hårt... undra om de har hänt nåt på midjemåttet sen i tisdags HAHA.... näänä nu ska jag lugna mig i en månad innan jag mäter igen!

Klipptid är bokad.. ska vänta en HEL månad.. snacka om att jag kommer ledsna... fast å andra sidan så är det väldigt positivt att jag har en tid för då blir det inte nåt impuls inhopp så jag får F-lugg igen... denna gång hoppas jag verkligen det blir bra.. ingen F-lugg och ingen svampfrisyr vill jag ha.. (mina två senaste)


F-LUGG                   SVAMPBOB


Håller alla tummarna för alla dansare från GRRC på lördag... 11.10 kommer vi dansa! Återkommer med uppdatering om hur det kommer gå!

I morgon är det äntligen fredag... date på schemat.. de ska bli mysigt, ta igen de som uteblivit :) Lördag är det tävling.. sen var det crusing här i stan fick jag höra :P Då kanske de slinker ner nån lite öl också.. man vet inte! Söndag är det sista kursomgången för i år, ska bli skönt med sommar uppehåll! Träna lite för sin egen skull och så.

Over and out.
/m

Nya livet fortsätter..

Publicerad 2009-05-06 22:39:44 i Allmänt,

Nytt utseende på min blogg från ikväll... fick nåt ryck, tyckte gröna löv var väl passande en lantlolla som jag är i grunden.. :D

Idag har jag ätit nyttigt.. och dansat i tre timmar.. så träningen håller i sig...

Jag har även bokat biljetter nu till min stora idol som kommer till Gävle den 14 juni... Jerry Williams!! Martin Stenmark, fatboy och nån brud skulle visst också vara med men jag ska dit av den ända anledningen att Jerry är i stan! De ska bli riktigt roligt... mina två mammor (!min riktiga mamma och grannen i Tobo) och jag och Tobbe ska gå... Grillbuffe, nära och kära och jerka...underbart!! vore skoj om fler hängde på... http://www.parkengavle.se/



Tävlingen närmar sig med stormsteg! Som vanligt vet jag inte var min tid tar vägen.. den här dagen har bara swichat förbi... jobb... sen träning på klubben sen kurs och kurs med Tobbe. Nu några pussar och trevlig pratstund rikare sitter jag och laddar för att krypa i säng!

/M

Nya livet!

Publicerad 2009-05-05 22:53:24 i Allmänt,

Idag börjar det... varför inte börja på en tisdag tänkte jag... Dagen började ändå så bra så varför inte fortsätta..

Midjemåttet är mätt.. nu jäklar ska det minska.. även om jag har en stående bokning på en väldigt bra plats i vassen så kan de vara bra att få upp lite kondis... och inte växa ur alla mina kläder... ;)

..så idag har jag släpat mig runt ett varv i Hemmingby... med lår som betongklumpar tyckte jag ändå att det gick förvånansvärt bra! Nu är man igång nu är det bara att köra på! Grämer mig dock lite inför andra omgången då jag av tidigare erfarenheter vet jag att den brukar vara hundra gånger värre!

Dansen börjar trappas ner nu när kurserna tar sommaruppehåll... vilket gör att jag lär börja röra mig på andra vis.. så då tyckte jag att jogging i naturen var ett bra val... Frågan är om jag flåsandes i en (av många) uppförsbackar njöt så mycket av den tidigare nämna naturen?

På lördag är det tävlingsdags.. jag och Peter(min danspartner) ska ta oss ett träningspass i morgon!  Behöver fortfarande bli mycket mer samdansta.. fast tävlingen på lördag kommer mest att gå ut på att ha roligt och få lite tävlingserfarenhet!

Nån mer som plötsligt kände ett otrolig träningsug kan ju hänga på.... Tränings sida tips är:  http://www.funbeat.se/ där kan man lägga upp sin träningsdagbok.. så man kan ha lite koll och klappa sig på huvudet om hur duktig man varit.. :D

Nää om man ska krypa ner i bingen då... i morgon är det andra dagen i nya livet...
jag vill, jag kan, jag ska... :)

//M


Fullirull helg...

Publicerad 2009-05-03 21:06:16 i Allmänt,

Jaha då var det maj då... vilket betyder att sista april redan gått av stapeln. Samt tredagars....


Jag firade sista april i mycket gott sällskap... Grillning och en hel del öl stod på schemat! Synd att värmen lös med sin frånvaro trots att solen var med på ett hörn.


Sen var det fredag... oj vilken härlig dag! Mys frukost på balkongen sen träffade vi goa vänner på Brynäs centrum för lite energiintag... Sen blev de nån öl i solen. Sen for vi i minibuss och spelade frisbeegolf OJ vad roligt det var... men Satan vad kass jag var på det!! Ja, jävlar... Solen sken (brännskadan på armarna intygar detta) det rann ner ett par öl till i strupen och PLUMS så for disken ner i vattet, eller rätt upp eller så satte den sig som ett spett i åkern.. Men som tur var så spelade vi i lag.. så man fick gå på den andras disk.. annars hade jag nog stått där än... Hem svidade om och for på födelsedags fest.. Josefin hade ordnat med super god kycklingsallad..  Trevlig kväll!

Lördag... Instruktörsmöte med festligheter god mat många skratt och en del allvar..... Några äntligen utrop och utlovning på 20% rabatt senare satt man i en bil med egen chaffis (bra med killar som har jour..;)

Idag har jag dansat.. 12-19..med några pauser för energi intag... rätt trött nu.. tänkte snart krypa ner i soffan och bara ha
det bra...

Vill bara tillägga att satan vad jag är lycklig... kan de bli bättre än såhär?

Fast just de på det materiella planet kan de bli bättre... de senaste ang min mob telefon... I onsdags ringde de till mig ifrån en 3-butik i Frölunda och sa att de hade min mob där... jaha jaja.. vilken koll de verkar ha på saker och ting!!!!! Jag blev arg.. pratade med butiken i Uppsala, pratade med de som har reparerat telefonen och blev bara argare... jaja... vi får väl se.. än har jag inte fått tillbaka min telefon.. och när den väl dyker upp är det väl nån transport skada som posthelvetet orsakat.. :/ återkommer med allsäkerhet i detta ärende... så tyvärr inga kort finns på helgens festligheter pga av detta fiasko!

Puss och god natt
Kramas
Maria

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela