Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Nya frillan..

Publicerad 2010-03-30 19:47:24 i Allmänt,

Jag har fått så mycket beröm så jag blir generad! Här kommer de lite bilder på hur jag nu ser ut i håret!
 Min tjejsida och min killsida.. perfekt när man dansar både som kille och tjej i bugg!


Numer är jag också kursledare i Bugg.. blev klar i helgen... Eller klar blir man väl aldrig.. men jag är nu nybörjare som kursledare kanske man kan säga.. de saknas erfarenhet! Men de planerar jag skaffa mig :)


Snart är de påsk! Förra påsken var de varmt och skönt... balkongfest...

Detta påminner mig också om att jag och min kära snart firar ett år! Jag har kidnappningsplaner! hehe

/M

Sista lådan uppackad!

Publicerad 2010-03-19 16:03:21 i Allmänt,

... åtminståne i huset... sen har vi massor med saker i gäststugan och i snickarboden från båda hushållen som behöver en genomgång... loppis? Eller om de är något att spara till senare tillfällen! :)

I helgen blir de kryssning med dansklubben på birka, de ska bli riktigt, riktigt roligt!

/M

Vi är så gulliga mot varandra..

Publicerad 2010-03-17 18:22:06 i Allmänt,

Nu är de jag som slagit till med en härlig kommentar.. (jag tycker iof att jag var rätt rolig) Igår när vi skulle sova så gick konversationen såhär:

(T) -Fan, jag börjar få ont i hälen igen..
(M)-Jaha, kan du inte få nån spruta eller så där då?
(T) -Näe, om jag ska blir bra så måste jag operera bort en slemsäck.
(M) -Jaså, ska de operera bort hela dig? HAHA

Ja, jag vet att de inte var snällt men visst måste man väl säga så när han lägger upp bollen sådär!

För övrigt laddar jag inför kryssning i helgen ett 40-tal härliga människor från dansklubben ska på Birka Paradise NICE! De mesta är upppackat nu också.. har dock inte hittat kamera sladden än.. men snart på fredag blir sista rycket, sen ska de vara klart!!

Nä, mot klippning!

/m

KLAR....

Publicerad 2010-03-10 21:29:14 i Allmänt,

Nu har jag och lasset förflyttat oss... flyttstädningen i lägenheten är klar.... TACK snälla Patrik och Linda för den fina presenten.. god hjälp på vägen :) Tack även till de rara människorna (Louise, Offa, Peter Allard och min kära Tobbe) för hjälpen med flytten!

Nu är jag Kjessmansbo-bo.. nu ska bara allt packas upp... och få plats... de var bara den lilla detaljen! :P

Idag visade jag dock prov på min fortsatta klumpighet.... MEN STRÖM! var min käras ord... jaa.. sa ja.. de här var väl typsikt mig, bara för dig att vänja dig (jag sa de med glimten i ögat)... Nu till klumpighetshistorien.. Jag har som bekant flyttsstädat.. när allt var klart skulle vi packa in lite sopor i bilen... Jag högg tag i en av de välflyllda säckarna och knatade över de ny städade golvet... och dropp, dropp, dropp, dropp, dropp,dropp...dropp.. ja ni fattar grejen.. så var de massor med droppar på hela hallgolvet... av soja.. jag hade nämligen varit så smart eller så lat så jag hade slängt ner en soja flaska med innehåll i påsen.. som nu behagade droppa sig över mitt fina citrondoftande golv... En del straffar han på engång....

/M

Var fan ska vi ha alla de där grejorna?

Publicerad 2010-03-04 22:40:28 i Allmänt,

...sa Tobbe till mig nyss.. jag undrar desamma.. har precis små flyttat lite lådor hit till skogen.... och de är ju inte en grej direkt.... Får bli en rannsakning och ännu en rensning när allt ska upp ur lådorna...

Har även flyttat hit min MALM byrå... för att få lite mer förvaring.. men de blev INTE bra.. nån som vill köpa en byrå? Tråkigt för de är en fin byrå.. dock passade den inte här, detta var jag och Tobbe rörande överens om efter vi ställt den efter alla väggar och hörn...

Men om en vecka vid den här tiden ska jag vara ute ur lägenheten! Då ska bara allt packas upp här... Men de är verkligen härligt att vara sambo!

En annan kul grej är att de tydligen finns sälar här i Kjessmansbo. Tobbe såg en förra helgen. Såhär gick de till:
För er som missat de så har de snöat massor den här vintern, vilket gör att de är väldigt höga snövallar.. och eftersom jag varit så smart och börjat matat fåglarna i äppelträdet en bit in på gården. Var jag tvungen att ge mig ut i hög-snön...

Så med fågelfrön i ena handen och balansstyrning med den andra så tog jag fart för att ta mig dit. Jag tog sats.. och poff så satt jag fast med bakbenet.. (alltså de som var längst bak) När jag skulle lyfta de så vickade jag sakta framåt.. snart låg jag med fötter och ben en bra bit ner i snön i halvliggande ställning.. Efter en snabb blick mot huset såg jag ingen i fönstren så de verkade lugnt... så jag fortsatte min strävan. Försökte lyfta benet vilket gjorde att jag som hasade fram på mage för att sedan rulla ett varv. DÅ öppnas sovrumsfönstret... "HAHA inte visste jag att de fanns sälar här" jaja... efter många om och men fick iaf fåglarna mat....

Snurr snurr i huvudet..

Publicerad 2010-03-01 23:13:59 i Allmänt,

I natt har jag drömt att jag har varit kursledare i bugg, HELA natten... kan bero på att vi var på del ett i KLK (Kursledarutbildning) i Härnösand i helgen. GRYMT roligt men trött i hjärnan nu efteråt..

Idag har jag gjort något av de jag hatar mest... betalat räkningar.. usch och fy och svordomar.. MEN jag betalade min sista hyra för lägenheten.. eller halva min sista hyra för lägenheten... på söndag går flyttlasset och på fredagen efter sån lämnar jag ifrån mig nyckeln.

Annars så kan man säga att de snöar... hela tiden. Hur mycket snö finns de? De kan sluta snöa nu... och alla som går och pratar om att de vill ha vår... URSÄKTA mig men hur ofta (även de årenen som vi har jätte lite snö) har vi vår i FEBRUARI???? Eller ok första mars.. :) Så ni som väntar på våren får nog vänta ett tag till.. Jag tänkte njuta av det härliga vintervädret.. men mer snö behöver de inte komma :P

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela