Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Väntar på rörmokaren..

Publicerad 2011-09-30 08:38:13 i Allmänt,

... då får man vänta säger alla. Jag hoppas på annat i detta fall. Idag ska han börja fixa vatten till nya badrummet. Vi får se om han hinner klart idag. Alla rör ska bytas ut till en större dimention och sen ska det in en ny varmvattensberedare. Vi får väl se hur långt han hinner.

Jag är även hundvakt. Min "lillebror" Bisse ligger och sussar sött på soffan. Han trivs verkligen här. Jag trivs att ha honom här.

I övrigt spänner det och gror(hoppas jag) i min buk. Jag blir tjockare och tjockare.. nu är jag så pass så folk vågar fråga om jag är gravid. Kan ju vara lite känsligt om man inte är gravid. Men nu är det ju så att de är en bulle på gäsning.

För övrigt har jag som ambition att höstpyssla i trädgården idag. Vi får väl se hur det blir med den saken, de är ju underbart väder så jag knallar nog ut snart!

/M

Bubbelkopp inomhus...

Publicerad 2011-09-22 21:25:11 i Huset,

Oj vad det närmar sig... all panel i taket är på plats (nästan). Hallen är kvistlackad, två gånger. Nu ska de bara kvistlackas i två rum till sen är de målning.

Badrummet har målat tak, tvättställ på plats och badkaret inburet, dock inget vatten och el än...

Nyfikna?? De får ni vara ett tag till... hehe!

Vi har de valda tapeterna här och plastmattor till hall och sovrum är också på G.

Jag är så lycklig att jag snart kommer kunna gå på toa inomhus. Slippa gå ut i gäststugan. Sen att jag kan krypa ner i ett varmt smått bubblande badkar i höstmörkret de blir bara grädde på moset. Åh vad jag längtar till invigning :P

Jag har redan börjat köpa på mig lull lull till badrummet.. alltså piff, lyktor och sådant. Jag har en klar bild i huvudet hur bra det kommer bli!

Nä om man ska lägga sig snart, har tvättat av kakel idag.. lär nog göra de fler gånger tror jag nog.. Det är nog ett evighets göra.

Ni för helt enkelt nöja er med en bild på mig sen jag var makeup modell i veckan :)

/m

 

 

Bland det häftigaste jag varit med om, ultraljud 9 september.

Publicerad 2011-09-17 09:39:59 i Allmänt,

Den 9 sep var vi på ultraljud oj vad häftigt det var att se den lilla krabaten röra sig där inne. Man såg så bra även om man måste vara alert, de var inte helt otippat en vild rackare enligt barnmorskan som utförde ultraljudet.

Att hon eller han är vild skyller jag på Tobbe. Jag är ju och har ju alltid varit lugn som en filbunke :)

De häftigaste var nog när man såg de små små händerna grejsa med navelsträngen. Snurrade runt, for och vinkade. Sen såg den lille ut som en liten Alien, så är det ändå vår, bara vår. Jag var superlycklig kändes som om man kunde slappna av och njuta av resten av graviditeten. Vi var rörda, lättade och hemskt glada när vi gick därifrån. Nu är det på riktigt, där är vår lilla krabat.

Den 13 feb fick vi beräknat nedsläpp. Så vi är nästan halvvägs. Jag tror vi är halvvägs för jag tror den kommer komma lite tidigare. Bara en känsla. Bara därför får man väl gå över. Men de gör inget, de här är bland de häftigaste och härligaste jag varit med om!

 

 

  

Ny skärm, ny hårddisk...

Publicerad 2011-09-07 22:04:25 i Allmänt,

... inget kvar, man kan tycka att de vore enklare att ge oss en helt ny dator.. men igår kom den tillbaka 4 veckor sedan vi lämnade in den.. som tur var vi på rätt sida garantin.. den gick ut den 6 sep. :)

Jag är så glad och nöjd att jag har gjort backup på bilderna iaf... de finns kvar. Men inget annat.

Badrummets kakel är på plats! Nu är de bara lite kvar.. de går framåt.. bilder och uppdateringar om utbyggnaden lovas framöver nu när datorn är tillbaka.

Snart är det ÄNTLIGEN fredag!

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela