Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

20 grader varmt..

Publicerad 2009-12-30 18:53:02 i Allmänt,

Är de här inne nu... tänk att 5 grader kan göra så mycket.. i morse var de nämligen endast 15 grader här inne när jag klev upp... Men efter ett par svängar till vedboden och regelbunden eldning har värmen infunnit sig i huset.

6 grader varmt är vad Tobbes bror och tjej har fått upp i husvagnen som står parkerad här utanför.. håller tummarna att de får igång värmen annars blir de kalla nätter... iof finns de ju gott om plats här i huset och i gäststugan. Så frysa om näsan behöver de inte göra!

Idag har vi förberett nyårs middagen hela eftermiddagen... hackat lök och skalat räkor rört i grytor osv.. jag och Josefin har varit ett riktigt team! Ser verkligen fram mot god mat i morgon!

/M

Morgonmys...

Publicerad 2009-12-30 09:13:51 i Allmänt,

.. med mig själv... Tobbe är och jobbar!

Jag har knallat upp satt fart på brasan och sitter nu och smaskar på lite frukost!

Sämre än såhär kan man ha de..

Föresten.. nya frisyren....här i morgonruffs variant... (Det är lika långt på båda sidor)

/M

Pyssel...

Publicerad 2009-12-29 20:19:52 i Allmänt,

Har varit händiga tjejen de senaste dagarna... lekt hemmafru då jag bosatt mig tillfälligt i Tobbes hus i skogen...under min ledighet... Ni kanske förstår varför när ni sett dessa bilder!

Nu håller jag på och ska försöka mig på och klä om kökssoffan... dock var nitarna för breda för häftpistolen så jag svor lite och tog en paus....

Igår sandpapprade jag och målade mitt projekt till sovrummet.. ska bli klädhängare... de börjar likna något nu...Av någon underlig anledning gillar jag träd väldigt mycket... 

I morgon ska jag och Josefin förbereda nyårsmiddagen som kommer intas här i huset i goda vänners sällskap!

/M


Ensam i Kjessmansbo...

Publicerad 2009-12-25 12:32:40 i Allmänt,

..men de gör inget, de är så härligt här lugnet sprider sig i kroppen när man kommer hit. Luften är frisk, naturen är inpå knuten... de är UNDERBART!

Tobbe är på utryckning han har jour hela julen…

Igår firade vi julen i Tobo hela Tobo låg som ett sagoland snön ligger på träden och kylan gör att de knastrar under skorna.. Vi började med de årliga pepparkakshus baket med släktingar från Östervåla... sen blev de middag och jourutryckning för att sedan återvända till Tobo för paketöppning och tomtegrötsintag. Tack alla rara människor för de fina julklapparna!

Idag blir de besök hos familjen Lundmark för vidare julmys!

God fortsättning till er alla...

/M

Pirr i magen

Publicerad 2009-12-22 17:47:34 i Allmänt,

.... julen nämar sig... knäcken ska bakas i morgon kväll i Tobo... sedan blir de julfirande för hela slanten.. ska bli så skönt med ledigt... håll tummarna att jag inte blir inringd... i sånna fall blir jag ledig ända till den 7 januari! HÄRLIGT!

Tyvärr pirrar de inget i min mage för att de är jul (de är kärlekspirr i magen bara)... jag som så gärna vill att de gör de.... Som när man var barn, Glittrande barnögon på julafton måste vara något av de bästa som finns!

Ikväll blir de pyssel i Kjessmansbo... vi ska klä granen... :D

/M

Vackra vinterdag

Publicerad 2009-12-21 20:40:40 i Allmänt,

Idag har det varit underbart väder... håller alla tummar och tår att vädret håller i sig nu... De är såhär de ska vara på vintern!

Annars närmar sig julen med stormsteg men eftersom nästan alla mina tomtar flyttat från mig så har jag inte så juligt här hemma i lägenheten.. Men de är nystädat och fint!

Kan dock inte hjälpa att sakna min kära och tystnaden i Kessmansbo! De är konstigt de är som tyst där... mysfaktorn är hög!

/M



 

Knaster under skorna...

Publicerad 2009-12-20 00:09:17 i Allmänt,

...Är verkligen underbart! Äntligen vinter.. minusgrader och snö.... håller tummarna att de håller sig till julens bravader! Vill grilla korv... ett av mina intressen.. Konstigt intresse ja, visst?! Men finns de något mysigare än att göra upp en brasa i en vacker vinterdag och grilla sin korv... både gott och bra för stjälen :) (Ja, jag vet. De finns säkert massor med saker man kan räkna upp som är mysiga men de hör iaf till topplistan!

I morse kom mamma med en gran.. så här i vardagsrummet står granen.. naken, helt oklädd... men eftersom jag smygflyttat hit mina julsaker så blir de snart kulor i grenen :P

Har även dansat järnet idag då Jimmy Järvekvist hade kurs med oss på klubben. Eftersom min danspartner inte fanns i Gävlestad så hade jag en ersättare i form av Tony! GRYMT roligt tack tony!! Som vanligt måste jag jobba på att öppna upp mig, rak i ryggen.. bättre hållning.. annars har jag tydligen väldigt bra rörelser i kroppen, enligt Jimmy..Kan inte låta bli av att bli lite mallig av den fina feedbacken;)

/M

Har smygflyttat....

Publicerad 2009-12-18 20:27:40 i Allmänt,

Idag har jag smygflyttat iväg en del av mitt hem mot skogen... julgransfot och tomtar har fått förflyttat sig!

Nu blir det fredagsmys för hela slanten..

/M

Julkort

Publicerad 2009-12-17 21:42:20 i Allmänt,

Åhhh vad jag älskar att få julkort.. ÄR så roligt att kliva innaför dörren när man fått ett par härliga julhälsningar... MEN jag har varit kass.. två år i rad nu har jag inte skickat några kort! Jag vet egentligen inte varför... NÄSTA år ska jag skicka igen...

tills dess vill jag passa på att önska alla en underbar jul och ett gott nytt år i förskott... med denna lilla sång..

http://elfyourself.jibjab.com/view/m7mGiWinl2BdYPaB?cmpid=ey_fb_self

Tvåkönad

Publicerad 2009-12-14 22:33:16 i Allmänt,

Förra året blev jag Jill i år slog jag till och blev Jack.. Vi hade nämligen tävling på klubben i helgen. Jack och Jill tävling, de är en tävlingsform där man lottar danspartners för varje heat eftersom de fattades killar hoppade jag in som kille... och tänka sig jag gick och vann.. De var då rakt inte meningen.. TACK alla gulliga danspartners jag hade under kvällen, dansglädje is the shit!! :D

I Fredags var de dags att smaska lite julbord igen.. Denna gång med Fastighetssnabben som respektive. Mycket trevlig härligt att få ansikten på alla som Tobbe pratar om titt som tätt! God mat och trevligt sällskap, måga skratt som avslutades med lite röj på Harrys! Efter 4 försök blev vi såhär söta på kort... haha....(synd att man inte var så anstädig bara.. hela bhbandet syns ju, (fölåt Josefin)) ;)



ÄNTLIGEN faller de snö de riktigt singlar ner stora flingor... UNDERBART!

/M

vad händer?

Publicerad 2009-12-08 21:25:11 i Allmänt,

Lördagskvällen bestod av tjo och gitarrspel... riktigt roligt var de... Tack alla för en trevlig kväll!

Söndagen bestod av första tävlingen i Vuxen C... vi kom 13/27 de får man väl vara nöjd med.. även om de hade varit roligare att gå lite längre.. men men lite mer träning så!! Min kära och hans danspartner fick pallplats i Vuxen D och gick därmed upp en klass till våran.. så nu blir de lite kamp igen! Riktigt roligt, grattis till dem!!

Idag har jag sett sista filmen i Stig Larsson trilogin... Riktigt bra!! Jag skulle sammanfatta filmerna som att den första är fortfarande bäst, den andra är och känns som en mellanfilm och denna är en riktigt bra avslutning! Naomi Rapace är en av Sveriges bästa skådespelerskor!! Hon är en stor orsak till att man måste se dessa filmer!

Jag har ingen julstämning i kroppen.. de är lite tråkigt! Vill ju börja känna de där pirret i magen när de närmar sig jul... eller vänta när jag tänker efter så var de som starkast när man var barn... pirret i magen på ett barn på julafton, glimten i deras ögon.. de är jul!!

/M

Julbord!

Publicerad 2009-12-05 17:58:36 i Allmänt,

Har stoppats i m.ströms mage.. gott!! Ölen smakade bra också... eftersom julbordet var kl 13.,00 så har vi varit igång ett tag nu... depåstopp på interpool för mintu med varmchoklad och grädde MUMS!! Kvällens äventyr är oklara!

Ses i natten..

eller just de ja.. tävling i morgon!! Håll tummarna :D

KRAMAR

24 dagar till jul

Publicerad 2009-12-03 22:02:16 i Allmänt,

Var de i tisdags.. Vi fick besök av min mor och far och Bisse ute i Tobbes hus.

Precis som förra året vill jag tala om att man ALDRIG bli för gammal för att få adventskalender i form av paketkalender.. Detta år fick jag  och Tobbe en gemensam så varje dag fram till jul kommer vi öppna ett varsit eller gemensamt paket.. i morse fick vi varsin pannlampa! Hehe :)

Bortskämd? NÄÄÄ inte då...

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela