Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Flugor är sommarens fluga...

Publicerad 2011-06-27 22:18:23 i Allmänt,

Sommar vilket betyder insekter här på landet... i år är det nog flugornas år... De är ett par flugor(läs massor) som virvlar omkring när det är dags att sova.. dock inte så länge...

Bygget närmar sig.. på torsdag kommer det material till 21:an :) sen går det fort hoppas jag!

Midsommar var kanon helt i min smak i goda vännerslag.. Stackars Tobbe hade dock jour så han fick fira midsommar med alkoholfira öl.. det gick det också! Danne hade samma förpliktelse.
Vid regnbågens slut, finns...

Publicerad 2011-06-21 20:14:43 i Allmänt,

ja... vad finns där? Igår var det toklynnigt väder. Regn och sol vilket resluterade i en regnbåge. Mycket vacker. Vart så till mig när jag såg den att jag gjorde en slide i leran utanför trappen. (Påväg in efter jag borstat tänderna i gäststugan) Jag hann inte ens reagera förän jag satt där på rumpan i leran.. jag var nyduschad... innan.

Blåmärket matchade iaf regnbågen..

Men det gör inget! Sol i sinnet!

/M

Pattan på mattan...

Publicerad 2011-06-19 15:14:28 i Huset,

... ja, på armeringsmattan alltså... Nu är plattan gjuten och klar.

Avloppen är utplacerade, armeringen utlagd och betongen utkladdad. Snickarna talade om att de minsann hade lagt dubbel armering i det blivande sovrummet till mig och Tobbe. Det tackar vi för. haha. Våran tillbyggnad börjar ta form.. Nu ser vi hur stort de kommer, rumstorlek osv... känns spännande.


Avlopp och Tobbe


Förberedelse för golvärme.


Armering


Leverans av betong..


Gjutning pågår


Plattan på plats.

/M

De går framåt i Kjessmansbo-bygget!

Publicerad 2011-06-04 10:03:57 i Huset,

Ja, då var grävningen och förberedelsena inför gjutningen av plattan avklarade. L-stöden är på plats, Nästan, det är ett hörn kvar som måste göras efter rörmokaren varit här och kikat. Sen blir det gjutning nästa vecka (hoppas jag)

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela