Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Halloween och Sugar-i hetaste laget!

Publicerad 2010-10-31 21:30:32 i Allmänt,

ÄNTLIGEN, jag säger äntligen har Sverige lyckats fira Halloween när resten av världen firar det! Nämligen denna helg! Så ni som tänkte spöka ut er nästa helg är förstent ute, ni får vänta ett år till, för ni har missat de.. nästa helg firar vi nämligen den svenska traditionen Alla helgona...INTE Halloween!

Phu så nu har jag fått de sagt!

Helgen har varit UNDERBAR.. super trevlig middag med härliga grannar i fredags! Resa till Stockholm som innehöll fika, middag, musikal igår och 4D bio om vulkaner och en fika i Kaknästornet idag! Mycket trevlig helg.. Tackar hotell Råcksta för härligt motagande :)

Vad de gäller SUGAR- i hetaste laget så rekommenderar jag den verkligen! OJOJ Henrik Dorsin i högform... han och Jonas Malmsjö utgör en fantastisk duo.. Mycket imponerade dansare också... eller var de akrobater!? GRYMMA...En höjdpunkt var helt klart dessa manliga mäns ena dans i början av musikalen min haka låg på golvet efter detta nummer! Så bra betyg får den, förutom att den tog slut alldeles för fort!

Nu blir de mys i soffan med min kära.

/M

 

 

Stockholm!

Publicerad 2010-10-29 23:03:09 i Allmänt,

Idag har de varit en bra dag..

jag fick en spark i rumpan igår så idag har jag öppnat käften lite, de var ju på tiden! :)

ÄLSKAR mina föräldrar grymt mycket, är rörd och glad!


/M

Dålig dag idag..

Publicerad 2010-10-28 20:51:12 i Allmänt,

De vardagliga har varit bra idag... jag har hållit humöret uppe MEN min hjärna och mitt hjärta har var tårfyllt idag. Idag har jag varit närmare gråt än jag varit på flera dagar. Det har till och med fallit ett par tårar...

Vill hoppa fram.. fram i livet tills jobbet är uppstrukturerat, pappa är helt ok och jag är förhoppningsvis gravid igen med ett friskt barn som inte tänker lämna oss!

Tro nu inte att jag inte gillar mitt liv.. jag älskar det! MEN det är en del elände som skulle behöva komma på fötter NU!¨

Skönt är iaf att de är fredag i morgon! Middags bjudning hos grannarna ser vi verkligen fram mot. Sen blir de en tur till stockholm för ett musikalbesök Sugar- hetaste laget! De ska bli kul och skönt att komma iväg och träffa Patrik och Linda också, de ser jag fram mot!

Positv kick

Publicerad 2010-10-27 21:53:34 i Allmänt,

Har haft kurs idag.. eller snararare hållit i kurs i bugg.. mina kursdeltagare börjar bli så fantastiskt duktiga! De ger positiv energi, de behöver jag!

Vardagen rullar verkligen på nu.. snart har den här veckan gått.. idag är de en hel vecka sen vi fick åka in till sjukhuset. Tiden går... Man blir konstigt nog starkare, de trodde jag inte för en vecka sen.

Nu har vi ritning och kalkyl klar inför utbyggnaden. Ansökan om bygglov är inlämnat så nu är de bara att hålla tummarna!

/M


Vardagen

Publicerad 2010-10-26 18:41:40 i Allmänt,

Är tillbaka, jag har jobbat två dagar och i morgon är de äntligen dags för mig att hålla kurs igen! De var FÖR längesen nu... Var upp på dansklubben i söndags och igår, de ger kraft! ÄLSKAR att ha så underbara människor omkring oss.

En fundering... Varför är alltid soppåsen full eller nyss tömd för den var full. Jag upplever väldigt sällan en halvfull soppåse!? Är de känslan som gör att de blir "jobbigt" när den är full, och glatt när den är tom. Men att de inte lämnar något intryck om den är halvfull?

Ljus och braständning!

/MKonstigt att återgå till de normala..

Publicerad 2010-10-24 12:13:12 i Allmänt,

Är det inte underligt i största delen av mitt liv har jag inte varit gravid.. nu känns de jätte konstigt, de normala känns konstigt.. kanske inte är så konstigt men de känns konstigt!

Dagens ord är kanske som ni märker... Konstigt!

Idag blir de en tur in till stan, vi får se vad vi tar oss för kanske en fika, antagligen ett besök på dansklubben!

Känner mig lite folkskygg, men ju fler människor jag träffar ju starkare blir jag!

/M

Tiden går..

Publicerad 2010-10-23 13:59:33 i Allmänt,

Vare sig man vill eller inte går livet vidare, i mitt fall väljer jag att jag vill att de ska gå vidare. Tar steg framåt hela tiden känns de som. De är skönt.. visst faller det en tår då och då men så får det vara ett tag, jag kommer alltid sakna den lille som inte ville leva längre.

Tobbe är och lägger om däcken på bilen de ska snöa i morgon sägs de, hösten är här och vintern närmar sig med stormsteg! Jag sitter vid köksbordet med en kopp te och ser ut genom fönstret småfåglarna har redan hittat maten jag hängde ut för någon timme sen. De virvlar om kring holken med mat och ser allmänt lyckliga ut.

Te´t smakar också väldigt gott.. kakorna var inte så tokiga de heller.. höst solen värmde nyss mina kinder och jag kände att livet fortfarande kan vara härligt.

Jag gör framsteg varje dag. Igår bokade jag av de planerade ultraljudet som vi skulle på den 2 nov, de var tufft såklart. Men minuten efter jag bokat av så sparde jag in numret i min telefonbok, så jag har de kvar när de är dags att boka nästa förhoppningsvis. De måste vara ett steg i rätt riktning!

/M


 

Värsta dagarna i mitt liv...

Publicerad 2010-10-22 10:08:06 i Allmänt,

Känsliga läsare varnas, skriver nu av mig om mina senaste dagar när vi har förlorat bebisen i ett såkallat försenat missfall.

Ringde barnmorskan i måndags med oro i rösten och frågade henne vad de kunde vara, när jag hade flytningar jag inte haft förut.. hon sa att de kunde vara så och att jag skulle vara lugn och avvakta, men om jag fick ont i magen eller om de skulle bli värre skulle jag kontakta gyn på Gävlesjukhus.

Dagen efter hade jag magvärk... kontaktade gyn och fick en akuttid där vi efter en tidsväntan fick göra ett ultraljud och upptäckte då att där låg ett dött barn... huvud, kropp men inget hjärta som slog! Tårarna rann... Livet gjorde en kullerbytta och jag visste inte var jag skulle ta vägen...

Tydligen var ebryot 10 veckor gamalt.. vi var i 16 veckan, den har varit död men kroppen har inte stött bort de så den har gått och trott att den varit gravid! Det är nog de jobbigaste av allt.. känns som om det hade varit lättare om de hade hänt i v.10 då hade man varit lite mer beredd, nu hade man börjat tänka framtåt och börjat slappna av....Efter en stunds information fick vi tre val... jag valde skrapning fick tid i Sandviken dagen efter kl 14.00... så då var de bara att vänta.

Min kropp ville annorlunda, morgonen efter tyckte den att de var dags att stöta ifrån... så efter många tårar, galenmagvärk, blodförlust och svimmningskänslor fick vi åka akut in till gävlesjukhus 10.00. De mesta hade lämnat kroppen när vi kom in men jag blev inlagd med dropp och blev sövd så tog de bort de sista kl 16.00 på kvällen... kom hem helt slut kl 20.00. Men med ett lugn i kroppen.. tårar självfallet men kroppen var lugn.

Hur går man nu vidare? Man måste se framåt! Jag vill ha barn med min älskade Tobbe. Jag måste tänka att de var något fel på det här barnet och får tänka att de var bra att de hände nu och inte om några månader.

Vi är underbart glada att vi har underbara människor runtomkring oss.. vi valde att skriva ut på Facebook vad som hänt, jag valde att skriva ut här.. kanske hjälper det någon. De hjälper iaf oss.. vill få ut informationen snabbt.. skulle inte palla att träffa goda vänner och bli klappad på magen.. där folk frågar hur "vi" mår... de är inte vi längre... de är bara jag kvar..

Bryta ihop och komma igen... skulle aldrig klarat de här utan Tobbe vid min sida, älskar dig!

/M

Uppdelning av tjänster...

Publicerad 2010-10-18 17:39:48 i Allmänt,

Jag har precis lagat mat.. De blev något nytt som vi inte ätit förut.. gott eget hopkok.. sweetchilikycklingpasta.. Nu diskar Tobbe.. så ser våran arbetsfördelning ut, oftast. Inte på fredagar för då lagar Tobbe mat och jag diskar.. För fredagsmaten är ju (som jag nämt förut) stuvade makaroner och falukorv på menyn.. MUMS..

Magen börjar ta i om jag ska knyta skorna nu.. jag undrar om de är två som ligger och tar plats eller om de helt enkelt är så att de är en liten bebis och massor med choklad som har format sig på framsidan av kroppen! ;)

/M4-åring på besök och måndagsångest!

Publicerad 2010-10-17 19:59:40 i Allmänt,

Med Tobbes bror och hans tjej... hon var en härlig dam måste jag säga.. FULL med energi.. finns inget härligare än barnskratt... bra helg.. skönt att tänka på annat..

Jobbet är de väl sådär på nu kan man säga.. produktionen i Gävle ska läggas ned så vi blir bara några kvar på marknad som ska jobba mot fabriken i Helsingborg.. håller tummarna för att allt ska bli så bra som möjligt för alla.. Vill inte jobba i morgon känner jag.. vill vara ledig i si så där 4 mån tills de är dags för mamma ledigheten!

Nu ska jag återgå till att vara jour-änka... Tobbe drog precis iväg på larm! Jag som hade laddat för myskväll... får väl roa mig själv då..

/M
 

Pappa på sjukhus, Jerry och mässor..

Publicerad 2010-10-15 18:59:09 i Allmänt,

Turbulent tid nu... Pappsen har varit in på sjukhus för kärlkramp.. de har varit väldigt jobbigt.. skönt dock att han är piggare nu.. håller tummarna att de som gjorts räcker!!

Förra helgen var vi till Stockholm på Jerry Williams, säg vad ni vill men jag tycker fortfarande han är KUNG.. han rockar järnet!! ROCK ´N ROLL!! På söndagen var vi på villa och hem mässa... De var skoj.. massor med bra saker att titta på för oss nu när vi planerar utbyggnad.. om allt går som de ska.

De var även Underbara barn mässa.. men alla tillbehör som man behöver och inte behöver till bebis.. vi stod och tittade på en barnvagn.. väldigt ovant för oss båda.. då kom de är hurtig säljare och visade vagen..
Den var både en ligg och sitt vagn.. hade tre olika steg på ryggstödet.. hjulen gick lätt att ta av.. de gick super smidigt och fälla ihop den.. de kunde bildas en åkpåse av två delar av vagnen... jag kände mig som bambi på hal is.. jag har knappt en aning om vad en åkpåse ens är... De är som sagt mycket att lära.. men de är härligt på samma gång.

Magen växer så de knakar.. tycker jag iaf.. såhär ser jag ut nu... och är troligt i v.16 återkommer med mer säkert svar när vi varit på ultraljud den 2 nov!/M

 

 

Magen i halsgropen!

Publicerad 2010-10-07 16:52:10 i Allmänt,

Är ett nytt fantastiskt ordspråk som jag råkade säga en svag stund på jobbet...när jag försökte rätta till de hela sa jag... nä, halsen i maggropen.. de gjorde såklart saken ännu värren.. men det jag menade var.. Hjärtat i halsgropen.. lätt såhär i efterhand.

Igår hade vi umgänges dag med jobbet, blandade känslor rör de hela.. MEN de var en riktigt härlig kväll... vilka härliga människor jag är omgiven av... vi Bowlade och tog ett depåstopp på Mocca för att sedan spela biljard. Sist men inte minns spenderade vi kvällen på Gefle gourmé service.. lagade mat och åt den tillsammans.. dock med ett par riktigt duktiga kockar till hjälp.

Jag gjorde nog min bästa serie någonsin i bowlingen.. 167.. jag är rätt mallig.. även om jag antagligen är sämre än många andra ändå :)

Nä om man ska se vad kvällen har att erbjuda.. jag är ledig i morgon då blir de trädgården som ska pysslas om.. sen blir de Stockholm i helgen.. JERRY WILLIAMS på Tyrol... Underbart!

/M

 

 

Mamma kläder..

Publicerad 2010-10-04 16:02:14 i Allmänt,

Har införskaffat mig mina första mamma byxor! Var väl kanske på tiden då jag bott i leggings de senaste månaden..

två par blev det.. från HM.. MEN jag undrar, varför finns det inga mamma kläder på några andra butiker! Förut har jag alltid sett mammakläder överallt.. men nu när jag ska ha.. då finns de inte.. Jag har frågat på Lindex, kappahl och Åhlens.. och ingen av dem hade iaf.. tråkigt!

Nu ska jag laga lite mat till min kära tänkte komma hem! Lasange står på menyn.. med lite god grönsallad.. de blir gott.. kurrar lite i magen..

Hösten är här... de är härligt.. så mysigt att tända upp huset med ljus och elda i kaminen.. de är kvalité

Mot matlagningen...
/m

Mycket i huvudet!

Publicerad 2010-10-03 10:50:48 i Allmänt,

Tråkigheter på jobbet har skuggat min vecka! Men som sagt, de är bara att bita ihop.. i vår blir de mammaledighet.. sen får vi se läget!

Annars känns de som om jag är gravid i månad 6.. magen är så svullen.. men härligt ändå... ÄLSKAR den här känslan!

Saknar mamma och pappa.. var lite för längesen jag fick krama dem nu!

Men jag ser verkligen fram mot nästa helg.. Jerry på Tyrol... ska bli så skoj att träffa Patrik och Linda också.. var längesen de också!

Men snart aktion!

Först favorit målet... frukost!!

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela