Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Poff, fyra veckor bara försvann..

Publicerad 2011-08-25 12:47:00 i Allmänt,

någon som har sett mina semsterveckor? Det har gått fort, inte så förvånande direkt.. Men fyra långa veckor bara försvann. Ska jag vara ärlig skulle jag kunna tänka mig att ha fyra veckor till. Men vem vill inte ha längre semester? Men jag har haft en bra semester, inte gjort så mycket i resväg, men det har hänt mycket här hemma. Det har varit en härlig sommar, spännande, pirrig och annorlunda. Nu ska jag ta vara på de sista dagarna innan måndagens äventyr.

För övrigt hoppas jag kunna gå på toaletten inomhus om ca två veckor :)

Igår var det kursstart också.. grundkurs. Liten men härlig skara människor, blivande buggkungar och Buggdrottingar! Galet vad mycket sprallig energi det ger att hålla kurs. Även om det tar alla annan :)

/M

81,7 rätt sida marginalen...

Publicerad 2011-08-18 10:23:08 i Huset,

Idag har det varit en kille här och mätt fukten i den gjutna plattan... och fuktigheten låg på 81,7 deras minimigräns var 82 standard var 85 ... så man kan säga att vi låg på rätt sida. Så nu är det bara att lägga golv, badrummet är fortfarande prio.

Jag har varit förkyld några dagar, surt på semestern.. men idag känner jag mig mycket piggare! Så idag ska jag göra inte nytta i det befintliga hemmet. Eller rättare sagt jag ska rensa min garderob. Ta bort sådant jag inte använder och göra plats för det jag använder.

/M

Bubbelkopp införskaffad!

Publicerad 2011-08-12 12:51:57 i Allmänt,

Det är inte billigt med badrum.. verkligen inte.. bara våtrumskivorna kostar 379 kr st och vi behöver 15 st... ja de rullar iväg. Men de känns som de kommer bli bra...

Alla innerväggar är nu på plats. Rummen har tagit from. Det blir en stor hall och rummen kommer bli i perfekt storlek, märks det att jag är barnsligt nöjd med vad som växer fram?!

Igår var vi till Örebro till Hemmalagret för att provsitta badkar. Jag är av den sorten så jag vill känna och kämma och provsitta innan jag beställer något så dyrt från internet. Så vi bestämde oss för ett bubbelbadkar därifrån. Vi lyckades till och med förhandla till oss lite rabatt, de är alltid välkommet. Så i början av nästa vecka kommer det levererad till dörren! Kaklet kom idag.. plattsättaren kommer under nästa vecka. Jorå så att!

Du finns i mitt hjärta!

Publicerad 2011-08-03 18:33:26 i Allmänt,

Idag somnade min mormor in för gott, halv tolv mitt på dagen tycke hon det att det var dags att vandra vidare.

Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela