Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Tänk om man blev smal av öl...

Publicerad 2009-07-31 16:48:54 i Allmänt,

... då vore jag nästintill anorektisk nu... men tyvärr så är inte så fallet så idag när jag i sista minuten skulle hitta en klänning till Emma & Fredriks bröllop som är i morgon. (Jag har skjutit upp de länge pga av att jag känner att kroppen förändrats till ja.... till mer att tycka om helt enkelt.)

Idag blev jag vansinnig.. jag ville helst stå och skrika i provhytten! Fick på mig en klänning i guldfärgat tyg halvvägs.. sen gick de inte att få ner den längre..  och så när jag skulle dra tillbaka den över huvudet gick inte detta heller!! ATTANS! Där stod jag... tillslut lyckades jag krångla mig ur situationen...tur var väl det... sådär att behöva be butiksbiträdet om hjälp när man har försök få på sig en för liten klänning ;)

Hittade dock en rosa lull lull klänning till sist... jag är varken en rosa tjej.. eller så mycket för lull lull.. men jag tycker ändå den här var rätt fin! De är bara att gilla läget att kg har satt sig runt midjan och på rumphelvete.... bita ihop och göra något åt saken istället... så får de bli.. och så kommer de bli... kommer nog fuskas en del sista semesterveckan också men sen så.... sen blir de.... de nya livet... IGEN ;) haha

annars då? Vad har hänt...

Efter en lugn helg så har veckan bestått av...

Mys med släkten i Östervåla... verkligen en härlig dag!


Husbilssemester i Hedesunda med dans och ett par öl.... Eftersom vi bodde en bit ifrån dansen lag Offa ut Öl till färdkost på olika platser till hemgången...  synd bara att vi missade ta den som placerades i en postlåda... eller ja.. den pesonen som bodde i det huset kanske blev glad dagen efter :)

Whiskeyprovning i Mackmyra stod på schemat onsdag eftermiddag... god Whiskey och intressant rundvandring.. Jag har till och med klappat på kungens egna whiskeyfat...

Sommarkväll med mat och dryck!

Promenad och frukost i Bomhus

Genomförning av en beställd hemlagad middag till Patrik och Linda, Mycket trevlig kväll!

De var de..
nu ser jag fram mot Emma & Fredriks bröllop i morgon! De ska bli så fantastiskt att dela denna dag med dem!! Speciellt nu när jag har något att ha på mig också så jag slipper gå naken ;)

Semesterhälsningar
/M


Tråkigt semester väder..

Publicerad 2009-07-25 11:55:06 i Allmänt,

Men de ändå skönt att vara ledig...Så jag har även passat på att ta lite ledig från Bloggen... Här kommer en kvick uppdatering om veckan som gått..

Måndag
Jag och Tobbe var till Tobo och firade min kära mor som fyllde 55 år. Godsaker och mys!

Tisdag
På dagen fikade jag  med Kicki som var på besök i Gävle (hon har flyttat till Stockholm) Kvällstid var vi til Ön och dansade lite till Black Jack och Face 84.. Regn, men mycket trevligt sällskap...ett par öl rann ner..

Onsdag
De var fint väder. Jag och Lojsan tog oss ut för sol och bad... Krig med myror, sallad och nakenbad med publik (nästan) Toppless solningen gjorde att mina stackars tuttar som inte sett solsken förut numer är grisskära...stackarna.. haha! Kvällen spenderades på sommarkväll nere på stan... Besviken faktiskt.. kan vara så också att just dessa poppidoler inte tillhör mina favoriter.

Torsdag
Åkte till Tobo myste med föräldrarna tills jag tillslut bestämde mig för att åka tillbaka till Gävle och gå på  parken för att se Rolandz, Scotts och Mats Blads... Fruktansvärt bra var de.. De spelar ingen roll vad denna man gör... (Robert Gustavsson) han bemästrar allt! OJ vad rolig han var! Många danser senare slocknade jag i  hemmets lugna vrå..



Fredag
Fix och Trix på klubben.. nu är de piffat med tavlor och massa städ är gjort. Fint blev det! Under kvällen blev vi några kvar och tog ett par öl på klubben/pratade skit och skrattade :)

Resten av helgen har jag lite dålig koll på vad som händer.. men som sagt.. jag har SEMESTER.. så uppdateringarna kan bli inte oregelbundna.

Ha de så härligt!!

/M

Malung 2009, över och förbi...

Publicerad 2009-07-20 13:40:01 i Allmänt,

Då var oskulden på dansbandsveckan i Malung spräckt... FANTASTISK vecka...

Måndags kväll for jag, Tobbe, Offa och Anette till Malung... Bäddade i ordning på en väldigt vacker reserverad plats i stugan.. (Så välkommen har jag nog aldrig känt mig) :) På  platsen som reserverats fanns de en dukat fyra stycken ölburkar med paraply och sugrör, vilket välkomnande :)



Stugan var kanon.. låg lite utanför Malung lugnt och skönt vid vattnet.. dagarna bestod av bad och sol (när solen var framme) Sen blev de piff, ombyte för att sedan hänga med i allsång på bussturen in till Malung för öl och lite dans. Riktigt roligt.. Underbara människor.. Hemresa i samma buss och ännu mer allsång... Efterfest och sömn... för att nästa dag göra ungefär samma sak igen... UNDERBART att kunna ta dagen som den kommer, det ÄR semester!


Tisdag morgon var det lakrisshots frukost... så vid tolv hade 10 st personer fått i sig 4 liter lakrisshots... de är hårdrock de... trots att de var dansbandsveckan vi var på....  : P


Torsdag natt/morgon var det då efterfesten dog ut senast.. då höll den på till halv sju på morgonen.. Men jag var så kass så jag smög i säng vid fyra.. för att sedan ligga och lyssna på alla otroligt härliga och djupa diskussioner resterande hade... :) Anledningen till att de dog ut sent var att de var Årsmöte i Raj raj komiten (den heter så)  torsdag natt.. Det är en kommitté utan regler som har sitt årsmöte efter kl 2.00 nån natt under v.29 under dansbandsveckan... Ett UNDERBART möte... Det ska tömmas en tetra vin och den som säger något seriöst får en dumstrut på sig! haha... Så ni kan ju tänka er vilken nivå detta ligger på....UNDERBART! 

Räkafton på fredagskväll med lekar och alkohol var också en härlig tillställning!



Allt var så enkelt men ändå så lyxigt den här veckan.... PERFEKT vecka skulle jag vilja säga!
Tack alla goa människor som var med!








/M

Dansbandsveckan i Malung!

Publicerad 2009-07-13 12:42:18 i Allmänt,

Ja... Dansbandsnörd som jag är håller jag nu på att packar ikväll drar vi ett gäng till Malung för en vecka av dans och öl! Ska bli roligt.. Jag har aldrig varit där förut, ser fram mot och se om det är så bra som de påstås..

http://www.dansbandsveckan.se/

Packningen är inget jag vill göra dock... jag hatar att packa. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig... får väl försöka tänka efter före.. och inte ta med sånt som kan vara bra att ha... utan sånt som jag vet att jag behöver.. de ska nog gå bra.. :S

Uppdateringarna får nu en veckas semester...

På återskrivelse...

Nu har semestern börjat..

Publicerad 2009-07-12 15:28:09 i Allmänt,

Idag är det söndag... men de gör INGET! För jag har semester... de är underbart om det var någon som hade missat de!

Semestern har börjat bra par i trevliga kvällar kan man säga...

Fredag
En av de bästa dagarna på året... när man stämplar ut och går på semester.. Den känslan är obeskrivlig!


 Lojsan kom till Gävle ungefär samtidigt som min semester började... sen sa de POFF (ljudet av en kork till mousserande vin) och så var det dags för skål....eller skålar kanske man ska säga.. Mycket att fira idag!



 Sen var de mat och öl på Brända bocken som gällde, vi var 13 personer som åt och drack och skålade.. Mycket trevlig kväll! .. :P






Måste bara nämna den söta och extremt duktiga servitrisen vi hade... vilken koll, och va trevlig hon var, de är sådana där gånger man märker vad mycket det gör att ha en härlig attityd! Efter lite stussa på HB, så blev de grilldisco och hamburgare på vägen hem....

Måste bara förklara grilldisco... De var en man som jobbade i grillen där Hamburgaren införskaffades.. Han drog igång hög musik och sa... HÖR.. de här är turkisk musik... Vet ni vad de här är? Så såg han jätte glad ut.  och sa... GRILLDISCO!

Lördag
Härlig dag med Lojsan... Kaffe på stan, promenad och färgning av mitt hår... Sen blev de lite bestyr när vi skulle få några flyttlådor till stationen när Lojsan skulle fara hem med tåget. De löste sig dock på bästa sätt:


Dagens goa energiintag var  grillat hos Tobbes föräldrar. Efter det så blev de spontangalej med öl och whiskey. Många skratt och bra susig i kupan :) Men kul var de.. lärt mig massa nya saker.. Men så går de kanske när man är på förfest och fest med en massa grabbar! :P

Nu är de tvätt och förberedelser inför semestern på dansbandsveckan i Malung som gäller!! De ska bli mycket roligt... Ser fram emot att umgås med vänner och förhoppningsvis andra härliga människor!

Ett par solglasögon har gått i graven denna  helg... de är tredje paret den här våren och sommaren.. duktigt ström... suck!


/M

Medmänsklighet...

Publicerad 2009-07-09 16:41:38 i Allmänt,

Idag tok regnar det.. de är helt galet vad mycket de har fallit från himmelen idag.. stackars alla som har semester! De sägs att de skulle komma 50 mm idag... (De brukar normalt komma 70 mm under HELA Juli) Men de gör inget.. bara de regnar idag och så är de klart sen! Inget regn på min semester tack... eller jo de kan regna mellan 3.00 - 6.00 på morgonkvisten..

När jag har varit så lat och tagit bilen till jobbet måste jag kliva ur bilen för att öppna garagedörren ner till vårat gemensamma garage i föreningen... Idag regnar det som sagt... När jag kom fram till porten drog upp luvan för att ge mig ut i forsen från himlen.. så var det en man påväg ut från garaget.. han vände gick in igen och öppnade porten till mig! De är medmänsklighet... Tänk att en sån liten grej kan förgylla hela min eftermiddag... (De få kalorier jag hade bränt på min rusch fram till porten och tillbaka igen kan jag ta igen genom att gå en extra gång i trapporna...)

Undra om de blir bio ikväll? De vore mysigt.. men den som lever får se!

Ha de bra
/M


Jorså så att...

Publicerad 2009-07-08 18:35:25 i Allmänt,

Idag är de sommarkväll nere på stan i Gävle.. Långa öppettider på butikerna och massor med underhållning.. men vädret ville inte riktigt vara med.. de är grått, grått.... grått... tråkigt!!

Tur att de kommer fler sådana kvällar framöver.. Händer mycket kul den här tiden på året... omöjligt att låta bli den kalla ölen på uteserveringarna sommartid.. :) och varför ska man låta bli??... nää njuta av livet, de ska man göra..  På fredag är vi ett gäng som ska träffas och ut och käka.. de ska bli skoj!! Fira in semestern ordentligt...

För nu är de bara torsdag och fredag kvar sen är det SEMESTER!! Ska bli så underbart... jag behöver verkligen de nu... mer tid att bara njuta!

Sen gillar jag numer fullmånen... bara en liten detalj sådär :)

Ha en underbar kväll!!

/M

Mångalen?! missa inte...

Publicerad 2009-07-07 17:08:29 i Allmänt,

I natt händer de,ramlade över denna artikel idag... De är tydligen nationella ORGASMnatten i natt! Första fullmånen efter midsommar är man enligt orgasmexperten Ylva Franzén mångalen... eller extra sugen om man hellre vill uttrycka sig så....läs tips och trix ifrån orgasmexperten:
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5467170.ab

De ända jag undrar är vem kom på detta? Samt vad man ska med solskydd till mitt i natten? Om man ska sätta upp ett skynke som är transparant, vad är de då för mening att sätta upp ett skynke? Mot myggen eller? De skulle dock gå lika bra att öppna ett fönster.... :P

Är de mångalen jag är? De är alltså därför jag har svårt att sova när det är fullmåne.. jag som trott de berott på andra saker...tänk vad man lär sig.. Tydligen kan man vara expert på precis allt... 

Inspirerad som jag vart av denna artikel tog jag kvickt ett foto på artikeln och skickade iväg via mms...(tycker själv att jag var rätt rolig)
fick svar:
"hehe.. :D"
Kanske inte riktigt de svar jag hade tänkte mig... men jag fortsatte smida mina planer.... så nu har jag en plan...
.. jag har lockat hit honom med lite mat sen ska här utforskas om de verkligen är som det står.. haha.. nää då... självklart blir det händerna på täcket som vanligt!!

Ha en UNDERBAR kväll och natt!

/M

Något stör mig...

Publicerad 2009-07-06 17:40:13 i Allmänt,

Rätt mycket också... I lördags kväll när vi var och stussade på Flustret i Uppsala.. så var det sådär trångt som det är på sådana discoställen... vad händer? Ja, de som alltid händer... två som är rätt överförfriskade och tror de kan dansa bugg börjar dansa bugg.. far in i alla med armbågar och dylikt! Försöker ta plats som inte finns och visar ingen respekt alls till alla andra på denna minimala yta .... Sådant stör mig! 


Självklart få dansa bugg om man vill.. jag dansar gärna bugg.. men då ska de vara under kontroll och med respekt till alla andra.. Ungefär som man på samma sätt ska visa respekt till buggare när man är på nån dans... då behöver man inte stå mitt i vägen och ruska då heller och tvärt om bugga in där de står ett gäng och har roligt... Om alla människor kunde visa ömsesidig respekt så skulle detta fenomen inte finnas.. men ja... som sagt alla människor är sig själv närmast...

Idag är sista måndagen den här veckan!
 bara så att ni vet...! Väldigt intelligent kommentar som jag fällde idag på fikarasten på jobbet... De jag menade var.. att de var sista måndagen innan semestern... Nu har jag bara sista tisdagen, sista onsdagen, sisa torsdagen och sista fredagen kvar.. :)

Ikväll ska ja dansa bugg med respekt till alla andra ;)

/M

All about EMMA 8.00 - 26.32

Publicerad 2009-07-05 19:48:25 i Allmänt,

Jaa då var helgen över och förbi... MÖHIPPA har varit temat denna helg... Vackra Emma ska gifta sig med sin älskade Fredrik!

Fredag
For och handlade de sista inför förberedelserna som skulle ske på kvällen hos Lojsan.. Man kan säga att efter 16 t-shirtar senare hade jag så att säga gröna fingrar... jaa.. inte gick de att bara spraya där de skulle utan även lite på mina egna händer... Tack och lov för att de finns starka medel som tar bort detta...

Lördag
Dagen D... Vi klev upp raska och pigga kl 6.00 kokade kaffe och stog i.. piffade och packade. Sen knallade vi ner till mötesplatsen. Något senare var kidnappningen ett faktum... Emma togs till Gammelgården i Tierp där vi åt frukost. Där hon även fick sin dagliga dos av morgongympa då hon fick ett tennispass i benen... Efter detta dök de upp en man som absolut vill lära Emma lite vals.


Vid kl elva öppnade Emmas Loppis nere i Tierps centrum. Hon sålde de mesta... fin fina grejor....Kramarna gick helt klart bäst! Förutom ett par svartsjuka tanter som nekade denna mysstund av sina män... haha....dock blev de en del KIRR i kassan!!
 

Bussen tog oss sedan till Relaxen på fyrishov... Mysigt.. bubbel, kex, ost och jordgubbar... Många skratt och Citypippi (fågel som bor i stan... helst nära damernas relax avdelningar där de finns många snåriga ställen att bygga bo på)...anfall senare var de fix och trix innan nästa anhalt..




Som var middag på stan i Uppsala... något utsvultna kom maten som smakade bra... sen blev de drinkar för hela slanten..


Vidare till flustret för mycket stussa och lite mingel... för att senare knalla till tåget som gick hem kl 1.19... eller Nä... just de ja banarbete tydligen... så vi hängde på stationen i Uppsala... åkte senare ersättningsbuss till Vattholma för att ta tåget som enligt den farligaste busschauffören i världen sa gick 26.32... antar att han menade 2.32 ... rätt logiskt tänkt av honom fast ändå inte...

Mycket härlig dag!

/M



Avundsjuka

Publicerad 2009-07-02 22:21:41 i Allmänt,

jag har blivit lite lätt sjuk..... AVUNDsjuk... dels på alla som har semester men mest på mina föräldrar som är uppe i Jämtland på  fiskesemester... Fjälluft och underbar natur... JAG VILL OCKSÅ!! Men nä, jag jobbar sitter på mitt rum och glor in i en dator i 30 graders värme...kläderna klibbar fast och svetten rinner mellan bröna...men men.. jag klagar inte... de är underbart att jobba i värme...Tur att de finns dusch..  men nu är de bara en dag och vecka kvar sen blir de SEMESTER i fyra... ska bli underbart! En av de bästa dagarna på året kommer infinna sig nästa fredag.. dagen innan semestern.. De är verkligen en härlig dag.

Igår var de lill-lördag min inbillning om att jag har semester fortsatte... Plötsligt befann jag mig på en uteservering me en kall öl i handen.. De är gott med öl.. de är underbart att sitta ute när de är sånt här väder och dricka kall öl...  De rinner ner utan bekymmer kan man säga... Sen blev de borta match för mig... planerat sådant då jag tvättat alla mina sängkläder. Kvällen bestod nämligen även av städ och tvätt och disk... fy va de är sådär att suga runt med dammsugaren och så blåser de varmluft på  en när man redan är toksvettig... inte konstigt att jag tyckte jag var värd några kalla öl efter städningsrycket.

Längtar till helgen.. ska bli riktigt roligt... skönt att vara ledig!

/M

förra sommaren.... storfiskaren ;)

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela