Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

ÄNTLIGEN....

Publicerad 2008-10-30 18:07:43 i Allmänt,

...Uppdatering.. Gett upp hoppet om mig?

Fy attans vad dålig jag varit med uppdateringar.. Jag ber så väldigt mycket om ursäkt! Här kommer dock en liten redogörelse för den tid som gått :)

En vecka har flugit förbi, de sista jag skrev om var min nyfikenhet över staden Borlänge och dessa äventyr.. Blev i stort sätt tvärnit.. Systembolaget var väl  de ända stället där det fanns folk.. Sen var de rätt dött på alla "inne" ställen.. Men kul hade vi ändå förstås.. Även om de kanske inte var den kuligaste utgången...  Men man får helt enkelt göra de bästa av situationen.. De sämsta med det hela var min orutin att missa hotellfrukosten dagen efter kvällen före, suck... jag väljer att kalla det ett migrän anfall.. Så nog pratat om helgen i Borlänge..





I jämförelsen mellan Borlänge och Gävle så vinner Gävle stort.. (detta trots hemma kväll under lördagen) De var jag, Lojsan, Mikkis och Sara som hade myskväll.. tjejfilmer och godis! Kanon kväll.. sopar banan med Borlänge.. haha.. Kan varmt rekomendera Sex in tha City och P.S I love you.. ojoj.. riktiga tjejfilmer!

Nog om förra helgen.. En hel vecka har susat förbi.
Måndag
Jobb och tävlingsträning.. Tårta ,för de var pallplatser i helgen igen (jag har inte tävlat)

Tisdag
Jobb. Sen var jag och två tjejer till från jobbet ner på stan handlade klänning till en av tjejerna till saken hör att hon inte haft klänning på 10 år.. Men hon blev så fin så.. Så går de när man ska på kaptensmiddag på Caribien kryssning, då måste man ha klänning.. (jag är inte avis alls jag lovar... hm....)
 
Efter en kopp varm choklad begav vi oss till en italiensk restaurang på söder.. MYCKET god mat.. Slöt upp med några fler arbetskamrater, käkade gott och umgicks med ett par grabbar från Smurfit i Norge. Mycket trevlig kväll!

Resten av veckan:
under onsdagen kom de en förkylning krypande.. ont i halsen hela dagen, bättre idag dock.. men nu är jag bara snorig och hostig.. stackars, stackars mig.. Eller stackars mina arbetskamrater som för höra mig snora hela dagen..
så den planerade styrketräningen idag blev inställd, varför är det så att man är som mest sugen att träna när man inte kan/får?

Just de jag glömde ju berätta, jag har köpt ny mob nu.. Fick ett ryck i Borlänge.. så nu kommer de kunna uppdateras med nya kort och sånt.. trevligt va? De blev en Sony Ericsson.. C905 =) jag är nöjd.. den är dock tung som attans.. men va fan tänkte jag.... har ju börjat styrketräna så varför inte.. ;)



Helgen som kommer då? Underbart med helg igen... Allhelgona till o me.. Blir dans fredag ut och käka före sen blir de klackarna i taket..  Sen ska jag åka och lägga om däcken i Norduppland lördag. Vintern står för dörren.. ;) Sen ska jag till TOBO.. de ska bli mysigt!  Söndag är det som vanligt danssöndag.. :)

De finns en stor nackdel med att man inte har uppdaterat på ett tag, de är att jag som är så förvirrad glömmer en hel del.. men men.. då är de väl sånt som jag får berätta om vid ett senare tillfälle..

Ha en mysig kväll
/Snorungen!!

Torsdag...

Publicerad 2008-10-23 21:54:05 i Allmänt,

Ännu en dag som aldrig mer kommer tillbaka... lite deppigt när man tänker så... och vad har jag gjort denna dag..? jobbat och dansat... högst ovanligt.. ;)

men i morgon händer de något annorlunda ut på nya äventyr till Borlänge! Lojsan är redan på plats i morron rullar jag in på stationen kl fyra sen vet man aldrig vad som händer...

Återkommer väl med uppdateringar när tids för de ges.. efter hotellfrukosten och shopping i Borlänge på lördag, åker vi tåg hem till Gävle för att jämföra skillnaden mot Borlänge förhoppningsvis dyker de upp lite mer människor här så de blir full fart framåt! Hörde nåt om nån familjemiddag?? (Jag, lojs, Sara och Mikkis) men jag vet inte hur det blev med de! Den som lever får se!




Nu blir de väl inga uppdateringar på ett tag antar jag!

Ha en underbar helg så hörs och ses vi!

Många kramar
Maria

Ondagskväll....

Publicerad 2008-10-22 21:25:04 i Allmänt,

... vilken härlig kväll..

skulle handla och diska och städa och tvätta... jag har handlat och diskat.. men längre än så kom jag inte för de ringde så ikväll jag pratat i telefonen varit lite kurator... de gick bra tror jag..  Sen ringde Lojsan så då fick jag skratta av mig en hel del.. vi har planerat lite inför våran helg som står runt knuten... Borlänge och sen familje utgång här i Gävle.

Igår var det mässa i sthlm på schemat, riktigt bra mässa. MEN jag stötte ihop med ett pucko i en monter så jag kunde inte riktigt hålla flabben. Satt och pratade med en leverantör till oss, så kom de en annan kund till leverantören. Ja, vi började ju prata allihopa... och så kom de fram att jag bodde i Gävle osv.. Då sa karln efter att han sagt att han bodde på en mindre herrgård, 500 kvadrat med sin pappa:

- Jaha Gävle... Nu får jag ju det här sagt också... Jag kör ju Ferrari, och Gävle är den ända staden där folk tittar bort när man kommer och kör! I andra städer får man ju ögonkontakt när man kommer i en Ferrari och ett litet leende.
( de var nu jag inte kunde vara tyst, jag svarade)

- Ja, jag förstår precis vad du menar.. Jag har samma problem.. Jag kör ju Ford!

Vilket pucko.. och till DROGA  (jag vet att de heter råga) på allt kom han från Bollnäs... hahahaha! Behöver jag säga att han inte ville prata mer med mig sen... hehe så min plan att vara fint otrevlig mot honom gick i lås..

Men jag skaffade mig faktiskt inte bara ovänner på mässan, min leverantör var helt på min sida. Samt att jag träffade massa nya trevliga kontakter på skuminreden och dylikt!

Kvällen var det dansträning i kungsgården. Roligt men det går inte riktigt som vi vill just nu men de är bara att bita ihop..

Idag har jag jobbat och sen blev de som sagt inte så många knop här hemma men några..

Ha de bra tills nästa gång!
Kramar
Maria

(inte vilken ford som helst... en ford puma hehe)

Vecka 43 .... :)

Publicerad 2008-10-20 18:14:35 i Allmänt,

Danssöndagen avlöpte som den brukar mycket dans.. lite mat och gott sällskap.. mycket goa människor uppe på klubben så de blir en hel del skratt och några svettdroppar.

Måndagen har gått i rasande fart.. arbetsdagen har varit i tempo... fort... sen blev de en fajita sallad på MAX.. gott faktiskt.. dock inte så nyttig som jag försöker lura mig själv att den är.. men god är den!

Sen följde jag med Carina på en blomsteraffär.. Jag vet inte vad det är med snittblommor, men jag älskar dem.. kan stå och titta på dem länge.. hm? Nåt slog mig när jag stod där inne och det kom in en äldre man där. Han skulle ha en bukett.. Jag tror (de här är bara min en teori) att äldre män är mycket bättre på de här med att uppvakta med blommor och dyligt än va de yngre är... Fast nu slog de mig en annan sak.. de kan ju vara så att de är jag som inte blir uppvaktad helt enkelt..HAHA... aj.. va tragiskt... fast nu tror jag allt att jag väljer att tro på min första teori.. ; )



Nu sitter jag här och väntar på tävlingsträningsdax... Ska prata med mina tränare idag vad jag kan träna på för att bli bättre, för att de ska gå bättre.. Fick lite att träna på igår men jag behöver mer..

I morgon ska jag åka till storstan.. Stockholm på förpacknings mässa.. Ska bli skoj! Se om de hänt något inom branschen. Har jag tur kanske jag träffar på nån gammal klasskompis de vore skoj!

På fredag är de dax för Borlänge också.. Är det nån som har koll på Borlänge.. vad kan man göra där? Jaja..vi får vi får helt enkelt se var vinden för oss!! Kul me andra äventyr än de vanliga!

Näe om man ska ta och svida om till dansbyxorna och ta sig iväg för träning...

"Var dig själv, alla andra är ju redan upptagna"

Kramar!
/Fröken Ström


Helgens bravader

Publicerad 2008-10-19 11:24:41 i Allmänt,

Jaha ja.. då var det söndag igen... Här kommer en lite snabb genomgång av helgens äventyr.. Eller äventyr och äventyr..


Fredag.


Jobbade över nån timme då det var lite lite folk på kontoret så jag stannade kvar och pysslade och svarade i telefon.. det ringde dock inte sådär jätte mycket på en fredagseftermiddag.. kan de vara så att alla tagit smitfredag?


Kom hem fick besök av en god vän, var riktigt längesen vi träffades så det var mycket trevligt. Pratade lite skit och spydde galla över alla dåliga serier på tv.en.. När besöket hade gått hade jag en lugn filmkväll i soffan.. laddade inför tävlingen på lördagen med film och popcorn... gott var de..


Lördag.


....Visade sig dock vara en dålig uppladdning.. de gick inte bra förr oss att dansa i lördags.. vi tävlade i Stockholm vi kom på 16.e plats av 25...Åkte ut efter första dansen... suck! Jobbigt när man är lite av en dålig förlorare.. (som jag) men men.. så är det ibland...


Det var en riktigt stor tävling många elitdansare på plats.. kul att se riktigt duktiga dansare.. Vi fick iaf en pall plats till klubben.. Micke och Christina knep första platsen i sin klass.. STORT grattis till dem!!


De tråkiga i det hela var att jag missade fotbollsavslutningen.. Men jag hoppas att tjejerna och ledarna hade en super kul kväll ändå... hörde rykten om att jag fått pris... årets målvakt tror jag visst att de var.. jag bugar och bockar... kan vara så att jag även fick pris för årets skitgris.. men de vet jag inte om jag vill säga högt.. ;)... ( släng dig själv då på en regning lerig plan så får vi se hur ren du är då) :)


Söndag..


Nu är det snart dax för mig och åka och träna.. dans.. danssöndag idag (som vanligt.) Så dagen består av träning först sen har vi kurser hela eftermiddagen! Kul..


Oj nu måste jag åka..


Ha en härlig dag och söndagskväll...


- Ha inte ångest för att det är måndag i morgon, njut av söndagen!


Puss på er!!

Mycket go kväll...

Publicerad 2008-10-16 21:23:03 i Allmänt,

Då var det torsdag... igen... tiden bara springer förbi...  De säger att tiden går fortare ju äldre jag blir.. men jag undrar kan den gå fortare än såhär?


Idag var det rätt ensamt på  jobbet.. alla säljare och min konstruktions kollega var på utbildning så idag har det varit full rulle hela dagen.. har dock haft det under kontroll tycker jag!


käka lite här hemma och laddade iför den kommande provningen på sahflors skafferi.. Kom dit fick grymt go välkomst drink.. hjortron glögg, vittvin, sprite... gött! Och så vinäger chips och torkat renkött..


sen fick vi prova olika olivoljor, olika vinäger sorter och så ost med marmelad.. och vitt vin... Smarrig kväll kan man säga.. bra för kroppen...tveksamt.. men grymt bra för själen!!


Knallade hem under den stjärnklara himlen och nu sitter jag här och inväntar min favorit dag.. FREDAG...


Ha det bra.


Hörs!


//m

Hemmakväll med spontanpromenad!

Publicerad 2008-10-15 22:21:29 i Allmänt,

Hej hoppsansa..

Ännu en härlig höstdag har avnjutits.... innefrån! Har dock haft en bra arbetsdag. Efter den knallade sedan till Väpnargatan på Brynäs för att kika på en ny lokal.. Var fin.. en del måste ju självklart göras för att kunna slå klackarna i taket.. Men jag tror det kan bli riktigt bra!

Sen blev det en spontanpromenad runt Brynäs och så hem och så hemmakväll! Har tittat på tv, suttit här och nyss satte jag på lite soft musik och kröp ner i ett varmt bad med levande ljus... så avslappnade!

I morgon ska jag på gourmé provning med ett gäng vänner.. det ska bli kalas skoj! Sen är det tävlingen som är nästa på schemat.

Borlänge är inte långt borta nu heller.. Jag och Lojsan ska på äventyr....nästa helg då blir det hotellfrukost för hela slanten! Nån som är avis? ;) Hotellfrukost är bland det bästa jag vet.. Det är så lyx.. men dock inte om det händer för ofta för då blir säkert det också en vardag.. Inte för att det är något fel på vardagar...men.. ;)

trött är jag också... Jag skyller allt på fullmånen... Fast det säkert bara sitter i huvet... Jag sover oftast dåligt före, under och efter fullmåne.. De som kryper i kroppen när det är dax för att sova.. galet.. Kan det vara det att månen (som påverkar hög och lågvatten) påverkar min kropp.. (eftersom vi människor innehåller en hel del vatten) Eller är det så att jag är en varulv? hehe... (tror dock mest på vatten grejen, som om jag var tvungen att dementera att jag inte är varulv nu) HAHA..

NU ska jag strax sluta mina ögon (som jag fortfarande inte fått hjälp med vad de är för färg på)
God natt..
in i dimman!
Kramar
M






Starten av vecka 42 eller är det 43?...

Publicerad 2008-10-14 22:50:23 i Allmänt,

Fy för faan va mycket vi har på jobbet just nu.. men jag kan inte stanna kvällstid då jag behöver träna inför tävlingen på lördag.. vilket gör att jag får dåligt samvete, samtidigt som jag vet att jag inte borde ha de! jaja.. så är det... men de är bara att försöka ta det hela med ro.. (dock lite svårt)

Måndag och Tisdag har sett ungefär likadana ut... Jobb, jobb och lite jobb och så dans kvällstid.. Nu närmar sig helgens tävling.. Jag har kommit på en klar fördel med att spela fotboll jämfört att tävla i bugg! Vad man ska ha på sig??! Fotbollen då har man sitt matchställ de ser lika ut varje gång.. Men när man ska tävla i bugg.. ska man vara matchande och allt de där.. hua.. såå nu har vi problem vad vi ska ha på oss på lördag.. men det löser sig nog.. (snacka om världsliga problem)

Mor o far är ute i skogen den här veckan, om jag är snäll kanske jag kan få  lite nytt älgkött i frysen..  ;) smarrigt! Ja, båda jagar. Och nej Bisse är inte med, han är en småviltshund. :)

De var min otroligt spännande början på den här veckan!

Sen undrar jag också en sak till.. hur kommer de sig att jag blivit så mycket blekare än vad jag var i somras, när träden blir så färgglada och fina på hösten?

sov gott!
/M.ström


(lite brunare.....i somras)



Morot och Fiona..

Publicerad 2008-10-12 23:49:15 i Allmänt,

Komplimangerna har haglat över fröken ström i helgen... Har blivit kallad morot och Fiona... jag vet inte hur jag ska tolka något av det. Fiona kan jag förstå, men morot? HAHA... till saken hör att båda sakerna är skämtsamt sagt.. hoppas jag eller är det så att jag borde blivit förbaskad... hehe. Nåt slog mig nu.. undra hur attraktiv jag är? Blandning mellan en morot och Fiona.. Ser jag ut som ett orange träsktroll? Hm...

Fotbollen igår var ju väldigt..... hm... målrik? lr nja skulle jag säga.. Vart en liten Whiskey till fotbollen som efterföljdes med tunn-badning och bastu. Skoj, annorlunda kväll! Stjärnklart och galna upptåg!

Idag har det varit danssöndag som vanlig på söndagar.. Mycket skratt dock..

sen hem och så umgicks jag lite med en godisskål... synd att bara en av oss överlevde det umgänget! :) Många bra filmer på tv denna kväll... har tittat på se upp för dårarna.. OCH pretty women samtidigt.. haha.. tur att man redan sett båda.. då kunde jag bara titta på godbitarna!

Nu ska jag snart krypa i säng som vanligt på söndagar har jag svårt att lägga mig.. Är nog det att jag inte vill att helgen ska ta slut.. något annat kan det ju inte vara!

På lördag är det dax igen.. för tävling. Denna gång med min "vanliga" danspartner... Hans första tävling, min andra nu då.. vi får väl se hur det hela slutar.. återkommer antagligen om detta ärende!

Sov gott
/M -som i morot!

Äntligen helg!

Publicerad 2008-10-11 12:35:30 i Allmänt,

Efter ännu en blixtrande snabb vecka, är de nu helg! Så underbart skönt...

Igår efter jobbet började jag helgen i min nya kompis(stolen) på  lite massage det är ju underbart.. men jag tror jag blir för avslappnad för jag somnade haha.. men vaknade sen med ett ryck.. ojdå...

knallade sen hem käka fyra små rätter (super gott) och pysslade lite, fixa frillan och for på dans till Norrsundet. Shake spelade, var riktigt bra faktiskt! En av de roligaste danserna jag varit på. Saknade dock några goda vänner!

Men jag var stel i benen såå stel sen styrketräningen i torsdags. De gick dock bra att dansa men mellan danserna var det lite värre haha!

Idag är det lördag ska städa lite nu mitt på dagen tänkte jag piffa lite här hemma men eftersom jag rör mig som GB´s glass gubbe.. (lite små vaggande sådär) så går de ju inte i nåt ruskigt tempo direkt. :)  Ikväll blir det fotboll och umgås med vänner i här i Gävle.. Har inte bestämt mig om de blir öl än.. kan ju vara så att jag kan köra faktiskt! Eller så är ju öl gott.. jaja vi får helt enkelt se! :)


Har en liten fundering på det här med sexleksaker/hjälpmedel (kalla det vad du vill) Varför är allt format som små söta djur som kaniner, pingviner och nallar??  Och rosa, lila och ljusblå är tydligen de färger som gäller? Har de inte djurformen så har de iaf färgen.. Vem kom på att tjejer tycker nog det är väldigt upphetsande med en liten pingvin  eller ett bi som vibrerar? (Jag skulle tro att de är själva vibrationen som fixar dealen)  haha!  Hur kom jag nu att tänka på detta kanske ni undrar? Jo det är så att för några veckor sen hade jag ett så kallat "plastparty" här hemma, för några tjejer.. De var riktigt skoj men som sagt de där var något som kom upp när man kikade lite i katalogen.




 
Nu åter till städningen!

Ha en underbar helg, det är ni värda!

P & K
Maria

Ooooppss...

Publicerad 2008-10-09 21:55:05 i Allmänt,

Nu var de längesen jag skrev nåt... sorry om ni saknat mina konstiga funderingar... haha lr det kanske är bara jag som läser min blogg föresten.. jaja... då gör de ju inget alls.. hehe. (har jag tur är det nån mer) ;)

Ja, vad har hänt sen sist... sist jag skrev var jag lite på kanelen... i lördags om jag inte missminner mig! skoj va de på kvällen också... vin, öl dans och en del tokigheter dök de upp... men man har ju så roligt som man gör sig!! o roligt hade vi!

Jag har dansat söndag, måndag och tisdag.
Jag har gymmat tisdag och torsdag
och möte om lokal, på  klubben i onsdags...

Jag har även hunnit jobba över lite, sett film o käkat godis med trevligt sällskap och idag har jag varit på bio!

Måste utveckla de här lite me gymmet.. jag har blivit lite med lurad av min arbetskamrat Anders på gymmet. Han är rätt stor och stark så de blir mycket på och av med vikterna, så småningom ska jag väl kunna köra själv.. Idag har vi kört ben.. jag är helt slut i benen, ser inte alls fram mot träningsvärken som kommer infinna sig i morgon eftermiddag och ännu värre på lördag.. Då när jag ska spela fotboll och allt... lr spela... heja på som satan kanske mer är rätt ord (eller meningsbyggnad) även om jag sitter och kickar en hel del.. :)

Jag vet att jag lovat bilder också.. men eftersom min mob har slutat pratat med min dator(kärleksgnabb) så blir det bara ett par bilder som vi trixat hit genom ett minneskort.. men på de viktigaste av allt.. ölen och bålskålen.. :)
Nån som har ett tips på en ny mobiltelefon? Jag har en Ericsson nu k800i har varit rätt nöjd.. skulle vilja ha något liknade.. me hyfsad kamera & blixt och såklart att de går att ringa med den. ;)



Nu har det hänt igen.. jag måste utveckla de här med varför mobilen plingar satan bara för att man inte är nära den.. idag när jag var på bio och så lydig som jag är, hade jag inte mob med mig... 4 sms och ett missat samtal! Går det troll i det här? Eller är de så att man bara tänker mer på de när man inte haft den med på ett tag?

I morgon är de fredag.. äntligen.. jag ser fram mot en lugn helg med lite dans och fotboll.. lär väl inte kunna gå iaf kan jag tänka mig (träningsvärk) hehe!

Sov gott!

Kramar
Maria


Full rulle!

Publicerad 2008-10-04 19:57:43 i Allmänt,

Torsdag!

Lojsan fyllde år. 26 år närmare bestämt.. Ett stort GRATTIS till henne! Vi firar det hela helgen!

Torsdagen var också dagen då vi skulle ut med jobbet relaxen var underbar, man vart sådär lagom trött tills man skulle fixa i ordning sig käka och vidare på vinprovning.. mycket trevlig kväll mycket trevliga människor och gott vin.. Spännande och lära sig skillnader och hur smaken ändrar sig beroende på  vad man äter till! Ett ogott vin kan bli kalassmarrigt med rätt mat till.. ;)

Fredag!

Efter en lagom lång arbetsdag knallade jag hem tog mig en power nap och gick och mötte Lojsan.. Så kom hon hit så fixade vi oss i ordning och så gick vi ner på Church Street saloon och kikade lite på cowboys... hehe.. riktigt god mat och god öl.. samt mycket trevlig sällskap det var jag, Lojsan, Jossa och Robban! Jag käkade Breast of Chicken och så drack jag en drink till efterrätt.. lr drink.. mer en bålskål.. :) Sen gick vi vidare till Brända bocken och drack en öl. Efter det hem och tjattrade lite i soffan innan John blund kom och bäddade ner oss..

Lördag!

Vaknade efter en underbar sovmorgon.. gud vad skönt att vara ledig! Så käkade vi frukost piffa lite och gick ner på stan. Shopping.. Varför är det så att man aldrig hittar de man vill ha.. Jag var på jakt efter något fint och ha på mig ikväll när vi ska ut och stussa! I sista butiken hittade jag en blåsa.. i den klatschiga färgen.. Grå.. :) Nu är de hårfärgning, rödvin, drinkar och mycket skratt som står på tur... Ikväll är de Heart Break på gång.. Vi ses kanske där?

Hoppas ni har och får en lika underbar helg som jag!

kort på alla äventyr kommer när jag lyckats få datorn och mobilen att börja prata med varandra igen.. (just nu har de nå t otalt tydligen)

Kramar
Maria

Tisdag & Onsdag

Publicerad 2008-10-01 22:18:54 i Allmänt,

... Det där måste ha varit den mest tråkiga överskrift någonsin...

Igår var det en helt vanlig dag i mitt liv, inga konstigheter hände inte så mycket mer att rapportera om, än en arbetsdag och innebandy kväll med brudarna på jobbet (det är livsfarligt) :)

Idag var en sån där lat dag... tog bilen till jobbet.. mest för att jag försov mig... sen fick jag en snilleblixt mitt på dagen att jag och Carina skulle följa med Maria Y och Johan på Betnér ikväll.. men tyvärr var det slutsålt.. så de blev bio istället för mig och Carina.. Patrik 1,5 svensk, rätt förutsägbar film.. Men jag tyckte det var bra.. verkligen bra skådespelare! :)



Nu är jag hemma.. har packat bikinin för i morgon är det dax för galej med jobbet.. Vi är några stycken som spelar kort på rasterna.  Vi spelar plump med böter.. så vi får ihop lite pengar att göra roligheter för... och nu är det dax igen dax för relax efter jobbet.. Sen blir de mat och vinprovning och efter det satsar vi på nån liten öl kanske.. :D

Sådär ja.. nu har jag bokat biljetter till Borlänge också.. Jag och Lojsan har fått för oss att vi ska åka upp där en helg i oktober och svira runt.. De ser vi fram emot! :) Bus på gång...är alltid skoj!

Appro på Lojsan så fyller on sugosex i morgon.. blir stora damen.. vuxen på tåg och allt... :D De ska vi fira i helgen med diverse skojsigheter... GRATTIS tjejen! (i förskott)

Nu blir de sängtime..

Kramen!

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela