Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Boll?

Publicerad 2010-09-25 13:41:38 i Allmänt,

Jag känner mig som en boll.. magen putar ut och kläderna sitter väl sådär måste jag väl säga..

är nog en liten bebis mage sen är jag nog rätt uppsvälld... tarmarna arbetar inte sitt fortaste om jag säger så..

Är så himla rörd för alla härliga människor som gratulerat oss! Vi är så glada för kulon(vi kallar magen så) och de gör oss väldigt glada att de är så många som glädjs med oss! Livet ÄR härligt!!

Nu blir de lite pyssel.. sen blir de röj på stan! Eller röj och röj..ut och äta iaf.. GOTT!

/M

Inneboende?

Publicerad 2010-09-23 18:00:07 i Allmänt,

Dåtid:

Klockan ringde kvart i fem på morgonen, min tanke var en pigg promenad innan jobbet. Dock blev så inte fallet. Jag plockade fram en sticka och vad visade den nästan på en gång... ett härligt +! Istället för promenad så gick jag tillbaka till sängen och hämtade min kära sambo, sa ingenting visade honom stickan och sa... vi är med barn!

Nu har det gått en lång tid sedan denna morgon, vi är fortfarande med barn och magen börjar puta ut!

Jag vill här meddela att jag ska bli mamma i vår, och min kära Tobbe ska bli pappa, jag är säker på att han kommer bli en fantastisk sådan!!

Jag har alltså en bulle i ugnen, något på gäsning, jag är på tjocken, jag är på smällen, jag är havande, helt enkelt gravid!

Ville bara tala om detta ;)

/M

FÖR snäll i djurparken?

Publicerad 2010-09-20 16:47:38 i Allmänt,

I lördagsnatt när vi lag oss för att sova efter kvällens baluns så hände följande:

Tobbe klappar mig 3 gånger i rumpan. Då säger jag:
-Vad gör du??
Han svarar:
-Man måste klappa ALLA nya djur i djuparken!

Nästa sekund snarkade de han.. så han måste på något vis börjat drömma precis när han somnade, eller var de ölen som talade? Hur som hellst så skrattade jag bara lite och vände mig om och somnade jag också... Han kanske borde haft en rak höger? HAHA Jag tänkte innan jag somnade att de var ju tur för honom att han inte sa:
-man måste klappa alla elefanter i djurparken.. ;)

/M

Börjar jag bli gammal?

Publicerad 2010-09-19 18:47:38 i Allmänt,

Jag säger ofta saker som:

- oj, vad tiden går fort!
- Hoppsan Kerstin!
- Vad härligt det är på landet.

Sen är jag sambo, bor i villa samt kör kombi lite titt som tätt.. så jag kan nog besvara frågan själv! JA, jag börjar bli gammal!

I helgen har UNDERBARA Danne hjälpt oss med att få till en fasadbelysning på huset, satan vad bra de blev mycket bättre än väntat till och med! Tobbe var även han duktig igår, de höll nästan på hela dagen. Medan jag var hemma fru.. passade hund, diskade, tvättade och städade.. fixade lunch (grillad hamburgare) och Middag som blev favorit rätten Fläskfilé med klyftpotatis, morrötter och kålrot med mycket trevligt sällskap (dock är väl denna dag också ett tecken på att åldern börjar ta ut sin rätt!.. På kvällen blev det en härlig kväll i byn med musik av den fantastiska trubaduren Krister Fridh! Jag vann första pris på lottringen... Koskenkorva Lingon.. ska bli gott.. så småningom!

/M

Taste of Africa

Publicerad 2010-09-12 16:14:20 i Allmänt,

... i mina hemtrakter! I torsdags var vi ett glatt tjejgäng som var på äventyr i skogen, 3 km in från Hedesundavägen ligger ett underbart ställe som heter Taste of Africa. De är en gårdsbutik och ett café. Man kan även boka in grupper för matlagning på afrikanskt vis mycket gott och mysigt. Jag rekomenderar verkligen att prova detta. Riktigt roligt! Jag skulle gärna göra om de igen!http://www.taste-africa.com/contact_swe.php

Kursledare

Publicerad 2010-09-12 11:20:12 i Allmänt,

Har jag numer blivit, på onsdagar har jag kurs för nybörjare i bugg. Oj vad duktiga de blivit redan efter två gånger.. Kul är det också.

Jag och Tobbe har skaffat oss en ny dator också.. en gemensam.. nu ska bara foton och andra saker flyttas över. Sen ska jag fråga en snäll vän på jobbet också om han skulle kunna tänka sig att hjälpa till med div. program.

Igår hade jag en skit dag kan man säga.. vi åkte ur vår första tävling för säsongen direkt. Sedan fick Peter jordens njurstensanfall påvägen hem så kvällen spenderades på jouren. Men men så fick de vara.. han fick komma hem efter en spruta i röven.

Tobbe håller på att tapetserar gäststugan.. de blir bra tror jag.. dock sa han att han nog skulle kunna bli lite irriterad om de inte gick som han ville (första gången) så jag ser till att hålla mig undan.. ska hitta på något annat pyssel... Måste börja göra att göra listor tror jag.. för jag börjar bli så ofantligt snurrig.. åldern?

Har jobbat två veckor efter semestern.. galet vad tiden går fort..

/M

 

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela