Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Gelukkig nieuwjaar..

Publicerad 2008-12-31 14:34:27 i Allmänt,

Eller gott nytt år som man säger på svenska!!

Då var 2008 slut... hur har mitt år varit egentligen?? En liten kort sammanfattning:

Dansåret 2008
Börjar med dansåret, eftersom det har utvecklats väldigt mycket detta år.
Jag har kommit tvåa i medlemstävlingen! Har även vunnit Jack & Jill tävlingen. Gjort tre andra tävlingar med lite annorlunda utdelning. Varit assistent på ett par kurser. Börjat tävla och nu mer är jag utan danspartner. Mycket skratt, väldigt glad för alla mina vänner på Gävle rock n´roll club! Nu är jag eld och lågor för att börja det nya året i de nya lokalerna på Brynäs!



Vänner och familj 2008
Har så otroligt många fantastikiska människor i min närhet! Arbetskamrater, Buggvänner, "vanliga" vänner, familjen och släkten.  Mamma och pappa och Bisse betyder otroligt mycket för mig. Älskar er alla!! 



Jag och Louise 2008
Jadu, singeltöserna har haft ett kul, galet år skulle jag vilja sammanfatta det som. Många galna upptåg, Borlänge för att nämna ett! Många skratt, några tårar... Ja ett bra år helt enkelt!


Smurfit Kappa 2008
Arbete, arbete.. har varit mycket att göra detta år. Har gått väldigt bra för vår enhet. Många skratt också speciellt då med min kollega som sitter närmast. Har rest till bla Tyskland, Helsingborg, Eslöv och Karlstad. Bytt ritningsprogram och lärt mig en hel del. Högsta chefen Tony Smurfit har även varit på besök!


Fotbollen 2008
Var mitt sista år med fotboll, nu ligger skor och handskar på hyllan! Det var nog inte min bästa säsong, men jag hade grymt roligt, fantastiskt lag och lagledare! Sen har även smurfit kappa fotbollscup gått av stapeln i Gävle detta år onwell kom 2.a....


Midsommar 2008
Firades i Östhammar detta år. Mycket roligt!! Innehållandes sol, regn, trevligt sällskap och gräsmattebugg!


Semestern 2008
Bestod av natur/fiskeresa till Jämtland med familjen!  Resa till Åland med underbart boende och rock off festival samt chilibea. Mini semester med Lojsan i Fågelsundet. Och avslutades med cityfesten!






Evenmang 2008
Har varit på winnerbäck, Klungan, Brolle. Har varit på matprovning och vinprovning(två gånger). Har varit på bad taste party och annat tok!



Kärleken 2008
Ja, vad säger man... Den kom den försvann... Sen vet man inte! ;) Både glädje och tårar under detta år... Bättre än så kan jag väl inte sammanfatta just detta ämne. Suck vad tråkig hon är tänker ni nu?? Var är alla detaljer? Jaa.. har inga att ge som läget är nu.. och ta upp gamla bravader känns väl tråkigt såhär när man ska se framåt mot de nya året! ;)

Tror jag fått med de mesta om 2008 är det något som fallit i glömska påminn mig gärna!... Nu blickar jag framåt mot 2009. Nytt år Nya möjligheter!!

 Är rätt säker på att 2009 kommer innehålla, 10-dans, bugg, skratt, gråt, kramar och kärlek! Och en skidresa som kommer ändra min färg på rumpan till blå! Resten återstår att se.. Underbart år har varit få se vad nästa blir!

Nää vet ni vad nu ska jag möta Lousie vid tåget för att lite senare sluta upp på middag med goda vänner, och god dryck! Om jag någon gång lyckas brottas klart med strumpbyxorna! (kvinnans straff)

GOTT NYTT ÅR! Vi ses på nästa år!

Många kramar
Maria
 


Spenderat...

Publicerad 2008-12-30 00:18:40 i Allmänt,

Idag har jag gjort av med pengar! Fort gick de också.. har införskaffat mig ny skidjacka, nya skidbyxor och nya vinterskor.. nu är jag redo för fjällsemestern som närmar sig med stormsteg! När jag ändå var i farten köpte jag nya örhängen och en topp också.. Toppen är faktiskt tro de eller ej i en annan färg än svart... vi får väl se hur ofta den kommer användas! :)

För övrigt njuter jag till fullo av min ledighet.. härligt de är.. inne på min andra vecka nu av tre..  :D

Flytten till de nya dans lokalen närmar sig... andra dagen på det nya året är det dax.. Då ska alla möbler dit! Allt ska ställas i ordning inför kursstarterna!

Sliter mitt hår för att komma på ett nyårslöfte att inte hålla också...  appro på hår måste jag ännu en gång återkomma till mig lugg... Igår fick jag kommentaren... Vad har du gjort i jul då? Eldat upp luggen.. va attans.. Den är ju lång nu.. lr så var den inte de... hm...:D och jag har inte heller eldat upp bocken, jag har alibi... på riktigt! :P

Nu ska jag roa mina läsare (eller skrämma) eftersom jag fortfarande inte har nån sladd för att få in nya kort i datorn.. Så tänkte jag lägga in lite kort på min tid innan blogg skriveriet började.. VARNING dock för många kort på mig, moi.. jag själv.. och så nåt på mig! (Jag kan vara normal också, ibland)

Då var glada julen slut, slut, slut

Publicerad 2008-12-28 14:09:00 i Allmänt,

granen får stå kvar ett tag till till till... :)

Jaha ja, var svårt att hinna med uppdateringarna i allt julstök.. Men här kommer allt!


Julafton..

Bakade pepparkakshus med familj och kusiner... underbart! Vi kavlade, gräddade, brände oss, satte ihop de och smyckade ut de.. luktade gott i hela huset.. Sen blev de jul lunch/fika och så for kusinerna vidare så var de bara jag mamma, pappa och Bisse! Kalle Anka, julmat, julgodis, julklappar...och snöfall! Perfekt jul!

Juldagen..
Vaknade i Tobo käkade julmat for sedan till Tierp till Lojsan för kvällens bestyr, fick ny hårfärg, julklappar har äntligen ett riktigt schampo och spray! Sen blev de rom och cola, öl och så lite mer öl.. Skoj kväll, sara och Lina dök också upp på vårat förfestgalej. Sen blev det Möblen och prata med alla vänner och hemvändare! Kul, kul  dock bara en dans! Ovanligt för att vara mig, men möbeln på juldagen är inte de mest dansanta stället kan man säga.. mest människor som är glada i hatten, jag var inte sämre jag var ju en av dem!

Annandagen..
En sjuk ström... förkyld skulle jag vilja påstå.. helt självförvållat... bakis är väl ett annat ord! Gick dock över efter jag kom hem till Tobo och piggnat till, på eftermiddagen (väljer att inte tala om hur):D... Go middag och så myskväll med föräldrarna.

For sedan hem till Gävle mitt på dagen på lördagen, hem bytte om, gick till Peter drack en wirre och tittade på fiskefilm. Sen gick jag, Peter och Anette till Josefin för glöggmys innan mellandagsdansen. Mycket gott!! Trevlig var det också. Sen blev det middag och dans i goda vänners lag. Skoj kväll men jag var inte riktigt på hugget! Kom hem och kröp i säng..

Jag har glömt min överladdningssladd i Tobo, så de blir inga bilder som jag kan bjuda på i detta inlägg.. tyvärr! Men dom kommer så fort jag får tag i sladdhelvetet..

Vad som är värre är att jag har glömt min hårtork i Tobo.. Nu är de inte så hemskt för att jag är en pimpinett tjej som måste tokfixa mig varje dag tvärt om faktiskt.. men de är så att de är ungefär de ända sättet jag har för att kunna kontrollera min otroligt korta lugg... men nu har den säkert växt en mm till luggen alltså! Så jag får försöka tämja den på annat sätt ;)

God fortsättning till er alla!

Kramar

Julpyssel i Tobo

Publicerad 2008-12-23 22:25:45 i Allmänt,

Dan före dan... i morgon är det julafton.... Jag har inte fatta de än.. förstår som vanligt inte var tiden tar vägen..

Har varit i Tobo sen igår... Pysslat med paket inslagning, apelsiner samt bakat julgodis.. De blev knäck, Rocky road, rispuffar och klaras knäck. Husligt värre! Bisse och Pappa var också med.. så det var ett temaarbete för att få fram dessa söta söta söta godsaker... socker hög var ordet... :)

Har även varit ute och strosat i de fina vädret.. hörde nåt rykte om att de skulle komma snö under morgondagen.. HOPPAS!

Ska passa på och önska alla en riktigt GOD JUL!!
Hoppas ni varit snälla så tomten kommer med hårda klappar...

Många julmys kramar
Maria


Nu bär de av...

Publicerad 2008-12-22 13:07:32 i Allmänt,

...allt är packat (tror jag) Nu far jag till Tobo.. ska bara göra några stopp på vägen sen är jag där!!
Julen kommer firas hos mamma och pappa.. men oroa er inte de finns faktiskt Internet där så jag ska göra mitt bästa med uppdateringarna! :)

Igår kväll förlorade jag oskulden också.. alltså inte jungfruligheten.. de var ett tag sen.  ; ) Alltså såhär...igår var jag på dans och jag gnussade för fösta gången i mitt liv... Alltså det är foxtrot fast man har panna mot panna(något jag varit rädd för väldigt länge).. .. det var trevligt dock kommer jag inte göra det med vem som helst jag kan jag säga.. Den här killen visste verkligen hur man dansar... ohlalala.. :D

Nä har inte tid att sitta här nu... mot Tobo.. möta tomten halvvägs..

MÅNGA JULKRAMAR på er..
På återskrivelse..

Maria

Ovanligt!

Publicerad 2008-12-20 22:46:41 i Allmänt,

Hemmakväll och dag idag.. konstigt att inte ha några planer, dock bra för mig skulle jag tro...

Dammsugit, tvättat, diskat och så har jag skruvat fast sängbenen.. De satt väldigt löst, så nu är de fixat.. Inget mer gnäll från den sängen..

Blev promenix i morse.. var lite kallt och små regnade dåligt julväder tycker jag det är. SÅ ikväll har jag gjort min allra bästa snödans. Har även tittat på tv, säkert mer idag än vad jag gjort på hela månaden.

Har även haft eget spa idag.. bad, ljus, musik och krämer!

Men nu kryper det i kroppen, jag är inte van att ha så mycket tid.. I morgon ska jag slå in julklapparna.. Sen är de bara att fara hemåt Tobo.. på måndag bär det av. Jag och pappsen ska baka julgodis! Mysigt.. så mer snö tack så att julstämningen kan komma.

Ja de var väl de väldigt intressanta som har hänt i mitt liv idag.. Behövligt dock.. att varva ner lite..

KRAMAR
Maria

Tråkigt men sant, och så lite annat.

Publicerad 2008-12-19 21:14:13 i Allmänt,

Idag var sista arbetsdagen på det här året... nu är jag LEDIG i 3 veckor.. Dessa kommer bestå av Julskinka, äckligt mycket choklad och socker. För att efterföljas med skumpa och nyårsblåsa(om jag fortfarande kommer i den efter allt socker)!  Sedan avsluta med att sista veckan fara som ett yrväder i backen när jag ska försöka lära mig att åka skidor... HAHA...2009 jag är redo!  De var dock inte det tråkiga i det hela...

De tråkiga är att idag vart det bestämt att jag och min dansparter inte kommer dansa ihop nästa år. Det blev så nu pga av en speciell anledning som jag inte tänker gå in på, en som jag måste ta ställning till. Detta gör ju att bloggen kommer innehålla mindre dansuppdateringar då jag numer inte tävlar i bugg.. Men dansen kommer helt klart finnas kvar i mitt liv.. Måste landa lite nu få se vad som händer i framtiden.

Nytt på dansfronten är att jag förhoppningsvis (om jag kommer in) ska börja på 10-dans i Jul.. För er som inte vet vad det är så kan jag förklara det som att det är danserna de dansar i Let´s dance... Jive, tango osv... :D Har även lyckats lura in min goa vän Lojsan i dansvärlden.. :D

Mer dans: Julavslutning har det varit på klubben också, sista kvällen på Estraden.. fick dock tyvärr inte ner nån julskinkemacka då jag precis innan hade varit på middag hos min Morbror i Hille glögg slank de dock ner en del.

Idag har jag även varit och tjuvkikat i de nya lokalerna snacka om att vi kommer få det fint!! Grymt... oj vad jag längtar..

Underbara fredag! Träffat släkten från Östervåla idag. De var på besök fikade lite och myste jätte härligt! Ikväll blir det en lugn kväll känner jag.. Trött efter veckan, jag har sovit dåligt, en hel del att tänka på... Tur att man har underbara vänner och underbar familj runtomkring sig.. :)

Julklappen från jobbet bestod av förstahjälpen kit, glashammare till bilen, ficklampa samt en reflexväst. Jag har vetat vad vi ska få sen i november då jag gjort förpackningen. En väska i wellpapp med texten Just in Case.. Fyndigt va??? Sen fick vi handdukar från högsta smufchefen.

Vad mer? Vad ska jag taaa?... Ska nog sätta mig i soffan sjunga ikapp med tv.en när mamma mia rullar, hålla tummarna att ljudet inte går åt båda håll.. hehe..

Så ha en underbar fredag!

Kramar till er alla.
Maria



Om allt och ingenting...

Publicerad 2008-12-16 19:38:09 i Allmänt,

.... idag var jag väldigt trött på jobbet.. kunde inte gå och lägga mig igår.. somnade dock som en stock när jag väl lag mig.

Arg blir jag väldigt sällan. Man måste reta upp mig ordentligt innan jag blir förbannad... Vad hade nu det här med de senaste dagarna att göra tänkte ni?... Ja, jo jag har varit/är arg och irriterad och förvånad.. Människor förundrar mig!

Apropå irriterad så gick jag förbi frisören som gjort min djävulska frisyr idag ... fast det är en månad sen så är luggen fortfarande tokkort... fattar inte hur han tänkte.. Eller han gjorde väl inte det helt enkelt.. Nu börjar den dock stå ut mer... Förut när den bara var några mm så såg man den knappt.. men det nuvarande läget på min lugg är:  tak.. Jag kör med en liten takpanna.. (haha nu var jag lite fyndig också om det var någon som missade min otroligt dåliga ordvits)

Ikväll tänkte jag ställa upp tomtarna här i lägenheten så jag får lite sällskap.. Jag kan inte fatta att det är jul snart.. Galet.. Tiden springer ifrån mig! Min kollega Carina är i Egypten över jul... Jag tänkte åka till Tobo till mor och far. Käka lite julmat och umgås med släkten! Pepparkakshus ska också bakas! :)

I väntan på tomten...
Kram
/M



Annorlunda Luciatåg, julbord och VINST!

Publicerad 2008-12-15 21:17:18 i Allmänt,

Nu blir de blandad kompott må jag säga..


Tiden som har gått:

Fredagen bestod av Arbetsdag, full rulle men vi hade luciafika på förmiddagen.. In kommer ett minst sagt annorlunda Lucia tåg.. Jag har verkligen fantastiska arbetskamrater visst är väl de fina??




Sen gick jag ner på stan, hör och häpna det var väldigt lite folk där faktiskt så jag fick många julklappar inköpta så nu är det mesta klappat och klart som man säger!


Sen gick jag och mötte Lojsan och hennes packning på stationen.. Ja, jag måste säga att jag hade tur som såg henne där bland väskorna ;) haha nää då men hon hade en del väskor med sig. Sen gick vi hem inhandlade mat och lite godis och hade hemma kväll mycket trevligt som vanligt!


Vaknade efter en rejäl välbehövlig sovmorgon. Käkade frukost umgicks med lojsan sen  så var det julbordsdax ut till Walströmsfisk (ligger precis vid havet). Mycket gott.. Dock lär man tycka om fisk! Senapslaxen var grym, för att inte tala om efterrätterna (dessa smakade som tur var inte fisk).

 
Dock blev det julmust till eftersom jag skulle åka lite tidigare än alla andra till Estraden  på Jack & Jill tävling. (Jack & Jill är en tävlingsform när man lottar danspartner för varje heat) 
 
Jag gick och vann!!  Alltså jag var ju såklart inte själv om att vinna dansade i finalen med Tobbe ( En instruktör på dansklubben) och vi vann. :) GRATTIS på oss.. hehe! Efter tävlingen blev det mat, öl, whiskey och trubadur = dans. =) Mycket kul kväll som jag hoppades att den aldrig skulle ta slut.. men de gjorde den..

Så blev det då söndag.. Dans hela dagen! Åkte och käkade ett gäng och sen blev det tvkväll och instoppning av det överlevande godiset från fredagen!

Idag har det varit en vanlig arbetsdag. Sista veckan på jobbet för i år. Sen är jag ledig 3 veckor!! Nice.. Då blir de Jul, Nyår och så skidresa..  :) hehe... underbara bravader..

Nu blev det en väldigt uppräkning av allt som har hänt och inte alls så jätte flytande och lättläst text. Hoppas  att ni har lyckats ta er igenom det.  :D
 
Nedräkningen till ledigheten har börjat.
Kram
Maria

Va härligt...

Publicerad 2008-12-11 22:30:22 i Allmänt,

... badet var tisdags kväll. Jag hade mig ett alldeles eget litet spa...  :) massa tjejgrejor. Provade för första gången ansiktsmask samt en del insmörjnings jox..

Sen har det väl inte hänt sådär jätte spännande saker direkt.. Jobb och så jobb och så snö och så slask.

MEN igår klädde jag granen! Fusk jag vet, men jag kommer vara i Tobo hela julen och då missar jag ju att njuta av den. Så igår kom mamma och pappa med granen. Jag klädde den på en gång! Nu står den så grön och grann i vardagsrummet och doftar gran (hade varit konstigt om den doftat något annat)!


Idag har jag  varit på den fruktade hälsokontrollen.. De hitta inga fel alls faktiskt! Bra blodvärde, kolesterol samt blodsocker.. Och nu kommer de lite skryt jag hade mycket bra kondis.. haha.. ojsan...


Var på en likadan test för 2 år sen så nu jämfördes värdena med varandra.. jag hade gått ner 8 cm runt midjan mot då.. de är ju bra.. dock tror jag jag har gått upp om man jämför mot förra året.. men vaddå, jag vet ju vad jag ska göra åt saken... Mål för uppföljningen:

Fastare kropp, =) vi får väl se hur de utvecklas..

Ikväll var de dans uppe på klubben de var kul! Men jag ser verkligen fram mot flytten till Brynäs nu i januari det ska bli så bra! Alltså flytten av dansklubben, jag tänker inte flytta på mitt boende i första taget!

I morgon är det fredag, underbart värre! Lojsan kommer och så ska vi se film eller bio, beror lite på dagsformen. Sen på lördag är det julbord med jobbet, hem och svida om och så kvickt upp till Estraden på Jack & Jill tävling, knyt och trubadur! Kanske blir en öl den dagen om jag har tur.. :)

sängtime för mig..
Ha en härlig helg!

På återskrivelse
Maria

Klungan, dans och veckostart!

Publicerad 2008-12-09 19:57:15 i Allmänt,

Rubriken sammanfattar mina senaste dagar relativt perfekt.. Jag känner dock att jag vill utveckla en aning!

Lördag:
Sladdade med puman till Tierp för att sen ta tåget till stora staden sthlm med Lojsan.. Vi minglade med alla dessa människor under dagen.. Eller minglande var väl att försköna de hela.. Vi svor över alla som bara bufflar sig fram. Ännu en gång vart jag påmind om att jag verkligen är en lantlolla, möjligen en småstadsmänniska! Dagen gick fort så efter inköp av nya träningsdansbyxor och en mycket god middag och ett par (!) glas rödvin begav vi oss till södra teatern för att se Klungan. Mycket rolig föreställning!! Rekommenderas. Sen måste jag bara klaga på alltid eleganta SJ... inställda tåg är inte något positivt!

Söndag:
Efter mycket god frukost hos Lojsan for jag till Gävle för Dans, dans och så lite dans. Hem, svida om, och så for vi ett gäng till Möbeln ( i Tierp) och så lite mer dans till Zlips.

Måndag och Tisdag:
Jobb, jobb jobb.. och så tävlingsträning med mysfika i måndags det var sista gången för i år. På måndag är det dax för lite prova på för en grupp! Då ska jag fortsätta lära mig dansa kille!

Jag har blivit till knackad idag också. Jossa (naprapat) har gjort en insats för min huvudvärk har kommit tillbaka igen! Usch.. Nåe skit i kroppen! Vet inte varför de låser sig hela tiden.. Stress? Mår jag inte bra? Jag tror jag mår bra.. jaja.. Får väl domen på torsdag då jag ska på hälsoundersökning. HUA!! Ähh.. de är egentligen ingen fara på taket jag vet ju extakt vad som behövs!

Jag säger bara kom änglar kom älvor det börjar bli kallt....

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad!

Ha en super härlig kväll.
//M

Bad taste party

Publicerad 2008-12-06 00:58:22 i Allmänt,

Ikväll var det dax för galej... SÅÅÅ roligt.. sååå utspökade tjejer som träffades skrattade drack och käkade mycket god mat.. Olika uppdrag och lekar dök också upp under kvällen. Jag fick en guldstjärna :) Tänkte bara bjuda på lite underbara bilder.. jag undrar bara en sak?? Hur kommer det sig att jag är singel??? ;)







I morgon är det dax för klungan eller man säger kanske idag.. De ska bli så roligt... Jag och Lojs på äventyr.. uppdateringar kommer...

TREVLIG HELG!

Kramar
Maria

Reflex, trisslott, tändare och godis..

Publicerad 2008-12-04 20:50:04 i Allmänt,

....de är vad hittills har dykt upp i min omtalade paketkalender, dock tyvärr ingen vinst på trisslotten! :/

I morgon är det fredag, underbara dag.. skönt ska de bli, med helg.. idag blev det övertidstimmar för mig igen.. de här med träningen blir lite för mycket undanskuffat nu... suck.. jaja nya tag får tas när det är undan jobbat en del på  jobbet!


I morse hade jag engelska lektion på jobbet. En mycket trevlig gentleman från England är på besök hos oss för att förbättra vår engelska.. Mycket bra.. skoj var det också, fast jag var rätt nervös innan.. Jag använder min engelska lite för sällan för att den ska vara bra! Uttalet är lixom inte på topp kan man säga. Detta är även ett problem för mig i svenskan. De började när jag var liten och inte kunde säga Torgny.. utan sa Tongry...  Jag har också trott i många år att det lokala mejeriet heter Geoflers istället för Gefleortens.. Fråga mig inte varför.. har väl aldrig läst ordet ordentligt förut.. Nu vet jag att det heter Gefleortens! Några andra exempel är:
Till droga på allt = Till råga på allt
Yurin = Urin
Ibland behövs det alltså en ordlista för att förstå fröken ströms uttal.. går nog lite för fort ibland.. En riktigt konstig känsla är när man tänker en sak och så hör man att det kommer ut nåt annat ord ur munnen.. De händer ibland.. Hm?? HAHA det är kanske allvarliga fel på mig? Men det kan jag bjuda på.. Jag är ju Glad iaf.. HAHA!!

Igår hade jag fin besök från tobo, mamma, pappa och Bisse.. de hade med sig en en så nu har jag fin belysning på balkongen... fint sörru!! :)



Vet du vad höjden av förnedring är?
Jo, det är att gå in i en vägg med fullt stånd...
... och bryta näsan!!

Nu blir de soft i soffan som gäller!

Ha en mysig kväll!

Kramar

Varför stannade bilarna när jag gick hem?

Publicerad 2008-12-02 22:20:47 i Allmänt,

Igår när jag gick hem från jobbet stannade bilarna, jag undrade varför tills jag kom hem och gjorde upptäckten!! Jag hade nämligen ett stopplyse på läppen förstår att bilisterna blev en aning förvirrade ;) .. en ond ond finne har satt sig där! Varför?? Jaja.. med förhoppning att den går ner till festligheterna i helgen får jag väl försöka stå ut med finne på läppen! Tror nog jag ska överleva detta!

Måndagen och tisdagen har avlöpt bra trycker förutom min huvudvärk som kommer till och från, så har det varit i två veckors tid snart. Kanske är jag stressad,  trött eller kanske bara spänd.. Idag fick jag hjälp av en naprapat iaf, hon knäckte till nacken ordentligt! Håll tummarna för att det släpper!

Jag nämnde festligheter i början av det här inlägget.. och festligheter blir det i helgen! Under fredagen så ska jag på Bad taste party. Brudarna på jobbet ordnar, då gäller det att klä ner sig, inte upp sig!

Sen ska jag och Lojsan åka till Stockholm på lördag shoppa och sen blir de föreställning med Klungan. Ska bli skönt att komma bort skönt att få något annat att tänka på. Skratta och bara ha det bra!

Det tok regnar i Gävle skit väder skulle jag vilja säga.. Nu när bocken är på plats och stacken är i fönstret (då pratar jag inte om den lila) så ska det väl inte vara sånt här skit väder!! Jag vill ha vinter!  Julen närmar sig med stormsteg!

"Inget är tristare än att vakna på julaftons morgon och inte vara barn"                                                                                     
-Erma Bombeck

KRAM
Maria

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela