Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

1 ÅR!

Publicerad 2013-02-17 11:55:31 i Liten,

 
Vi friar flera dagar i rad. På självaste födelsedagen fick My smaka tårta för första gången, mycket gott även om det mesta hamnade på golvet. Kladda kanske var det roligaste när jag tänker efter.
 
Hon uppskattar paket vår lilla dam hon är mest intresserad vad som är i och inte så mycket av papper och snören som andra barn brukar kunna vara.
 
Vi började dagen med mysfrukost sedan öppnade vi paket i sängen. Busade och sedan tårtkalas med mormor, morfar, farmor, farfar och Josefin. Igår den 16 feb kom Jonas, Gita, Oliwer, Benajmin, Offa, Marie, Lova, Lotta och Jörgen och fikade. My gillar verkligen när det är folk här. Hon spexar, flirtar och skrattar.
 
Det är så trevligt med människor så vi fortsätter med festligheter hela veckan. Idag kommer Danne, Linda och Max på onsdag kommer Lojsan och Adde och på fredag ska vi eventuellt umgås med familjen Edström/Hellström. Kul att så många vill komma och mysa med vår lilla skönhet!  
 
/M
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela