Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Minisemester i Eskilstuna

Publicerad 2009-04-10 01:12:59 i Allmänt,

Ja ombytt och klar stod jag ute och väntade tills Tobbe och Peter kom och hämtade mig och sedan Erika... mot Eskilstuna... Buggträning stod på schemat! Vi hade fått information att de skulle ta ungefär två timmar så vi åkte i god tid! (vi for iväg tre och träningen började halv sex...)

Karta och Gps var något som inte fanns i denna bil, inte heller kunde vi komma överens om vilken väg vi skulle ta.. Så vi ringde in en vän... Hon läste på kartan... Finaste vägen är över Strängnäs... så vi åkte där och följde sedan skyltarna.. Vacker natur, vacker natur, vacker natur och så lite vacker natur... Korv på en mack och så lite mer vacker natur.. solen strålade allsången var ett faktum när änglahund strömmade ur högtalarna..precis som en minisemester.. kändes inte alls som om vi skulle åka och träna utan mer som om vi skulle åka på en camping och knäppa en öl eller två!

De var då det slog oss? Va attans.. nu börjar tiden rinna iväg..?? var ÄR vi egentligen? Små vägar.. Men de var väldigt fint.. Tillslut kom vi iaf fram till självaste staden... jaha var skulle vi då då? Efter lite guidning på luren och några felkörningar senare.. sa de åt oss och stanna... så kom tränaren i egen hög person och hämtade oss.. Dags för träning..

Väldigt rolig och givande träning.. jag och peter har en hel del och träna på men vi fick beröm också.. Tränaren tyckte vi var ett intressant danspar.. SÅ nu är det bara att ligga i träningen så vi blir samdansta! Tävlings dags efter sommaren!

Hemresan innehöll minst lika många skratt som på dit resan.. Efter femhundratrettiosju runder i en rondell tog vi ungefär lika många i alla andra rondeller.. men resan hem var mer logisk.. Över Västerås.. precis så som jag hade propsat på att vi skulle åkt dit (fast åt andra håller denna gång)!

Underbart härlig och rolig kväll!
NU blir de bingen.. tror dock att sömnen kommer hålla sig borta då jag druckit kaffe samt att de är fullmåne..

Kram
Maria

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-04-10 17:44:12

Det var inte Tobbe som körde va? Haha...annars brukar han vara duktig på att hitta vägen...NOT =)

Postat av: Maria

Publicerad 2009-04-12 12:22:49

hahahaha... yes... tobbe var chafför.. men vi var inte direkt hjälpsamma vi "kartläsare" på sidan.. :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela