Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Då var påsken över...

Publicerad 2009-04-14 22:14:30 i Allmänt,

Långfredagen
Oj vad roligt de var.... öl dans och så lite mer öl... hårt knäckebröd till fylle mat och så camping i Lojsans vardagsrum! Kul och förvånande kväll!

Påskafton
Jag och Lojsan piffade till oss och for till Tobo till mina kära föräldrar för en fantastisk påskmiddag! Gott gott gott...Go mat och påsktårtan uppskattades verkligen.. Sen promenerade vi en sväng i solen.. Blåsipporna blommade och fåglarna kvittade man kände verkligen att de var vår! (är)

Påskdagen
Efter en del fix och tix med upphängningar och dylikt vart det dans.. idag var det bara 10-dans på schemat då vi inte hade några kurser uppe på Gävle rock n´roll club... Efter det blev det god mat på stan och ett par öl.. Vädret var underbart så kvällen avslutades med en balkong fest OJ vad trevligt de var!

Sen hade jag en jobbig måndag morgon...Turbulent... konstigt de där med känslor!
Tävlingsträning på kvällen gick riktigt bra..  kul var det också.. Bra kväll helt enkelt.

Ikväll (tisdag) har det varit dansträning i Kungsgården.. Kanske den bästa träningen jag och Peter gjort.. jäklar vad vi körde på! Svetten lackade!

Nu blir de bingen..

Sköt om er!!
Kram
Maria


Kommentarer

Postat av: Lojsan

Publicerad 2009-04-15 20:27:45

Det var dock inte vilket knäckebröd som helst: Falu Rågrut...=) Sämre fyllemat måste finnas haha...KRAMAR

Postat av: Maria

Publicerad 2009-04-16 07:36:09

hahahaha... jaaa sämre finns de absolut.. jag tyckte de var gott iaf.. och så pigg som jag var dagen efter, så fungerade det också.. mer hårt börd åt folket! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela