Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Borskämd? nee inte jag inte? ;)

Publicerad 2008-11-30 19:23:41 i Allmänt,

Äntligen, hemma igen efter många olika bravader i veckan!


Snabb uppdatering kommer här..


Efter lunch i onsdags for jag och två kollegor från Smufit kappa iväg på förpacknings seminarium i soliga Karlstad. Många förpacknings nördar samlade på samma ställe under ett par dagar. Var riktigt skoj även om man kan fundera var vissa har lärt sig presentationsteknik någonstans. Bodde på hotell med mycket god hotellfrukost (som jag inte missade denna gång) rummet var dock ungefär lika stort som en hytt..;) funkade dock att sova i.. 


Brandlarmet gick  under onsdagskvällen.. precis när jag var halvvägs avklädd och i färd med att studsa i säng.. så började det toktjuta!! På med kjol och skor (hade de andra på mig redan) och med väskan i högsta hugg började jag knalla omkring i denna labyrint av gångar.. när jag tillslut hittade utgången mötte jag de människor som hade varit snabbare än mig.. De sa.. -falsk larm.. så jag vände! jaha, upp på rummet och försöka lugna ner sig.. hua säger jag bara.. Tänk om de hade brunnit på riktigt och varför tog jag med väskan? jaja..


Lördagen var det tävling! Det gick skit dåligt så jag tänker inte skriva så mycket mer om mina och Matts insatser..  Vi fick dock många finalplatser och ett 1.a pris samt ett 3.e pris för klubbens räkning! GRATTIS alla duktiga dansare!!


När jag kom ut till puman efter tävlingen så låg det ett stort paket i bakluckan? vaa? vad är det här... Kunde bara vara mamma och pappa som lagt det där (de var och tittade på tävlingen) Jag ringde och fick stänga order om att jag inte fick öppna förrän i morgon alltså söndag!




.. De första jag gjorde i morse var att öppna detta stora paket och vad låg där?? JOO en paketkalender.. : D Så nu kommer jag öppna ett paket om dagen fram till Julafton.. hehe.. Jag hade alltid sån när jag var liten och nu har jag fått en i år!! Mysigt.. dock en aning bortskämt kanske...  ;)

Eller de kan vara så att jag varit extra snäll i år också!




Dans har det varit resten av dagen idag och så nu ska jag ta mig lite glögg och bara lägga mig i soffan och ha de bra! Vara för mig själv och njuta av att det är fösta advent!  Glad advent på er! Hoppas ni har fått upp staken i fönstret för det har jag! :)



Puss och Kram

Maria

Jobb, dans och snö...

Publicerad 2008-11-24 22:56:38 i Allmänt,

... livet på en pinne!

Jaha ja då var det måndag igen..  de här blir en kort vecka för mig på jobbet på onsdag åker jag nämligen till Karlstad och så är jag borta tills på fredag kväll, då rullar jag åter igen in i Gävle..

Idag har de varit snö busväder här.. Men tapper som jag var gick jag till jobbet i morse. Klädde på mig FÖR mycket kläder bara, svettades relativt mycket innan jag var framme. Det är inte direkt läge att klä av sig något när snön yr runt omkring. Jag trodde väl att jag blivit förflyttad till Antarktis eller liknade! ¨

Snö är mysigt, dock lite tidigt än kanske bara det inte blir slask av allt! Jag HATAR slask...

Arbetsdagen flöt på bra. Ikväll har det varit dansträning på schemat riktig jobbigt var de.. men så förbaskat kul! Nu är de full fart mot tävlingen på lördag! Håller tummarna för alla par som ska tävla!

Så veckan kommer innehålla få uppdateringar.. den kommer se ut som följer
Måndag: Dansträning
Tisdag: Dansträning
Onsdag: Åker till Karlstad
Torsdag: Karlstad
Fredag: Hem från Karlstad
Lördag: Tävling nåe kul kvällstid? kanske...
Söndag: Danssöndag!

Vad ska jag då göra i Karlstad, jo jag ska på Förpacknings seminarium.. Ska bli riktigt skoj kolla läget lite vad som har hänt i branschen! Det är alltså jobb! Men jag har mobilen med mig om det var någon som mot förmodan skulle vilja mig något... :)

Ska även passa på och hälsa nya läsare välkomna.. och även gamla också självklart. Roligt att någon vill läsa mina förvirrande tankar! Dock är det just nu som ett ekorrhjul.. Jobb, dans, jobb, dans... men ja... jag kanske inte är intressantare än så! Slänger dock då och då in en liten twist!

Sen är det dax för att sätta upp staken i fönstret i helgen också! Mysigt.. Kul att det kommer finnas en sån även i mitt hem!


SNÖKRAM
Maria


Resultat och myshelg!

Publicerad 2008-11-23 10:58:53 i Allmänt,

Då var det söndag igen då...  Någon mer än jag som tycker att det är helt sjukt att det bara är en månad kvar till julafton i morgon? Jag som inte ens har hunnit skicka min önskelista till tomten än! ; )

Om det är någon som är nyfiken på hur det gick i företagsekonomi tävlingen så kom vi 2.a. det var bra ändå om man tänker på att vi inte tog in en ända order under år 3 (vi bytte säljare). Men vi tog igen det på allmänbildningen och problemlösningen! :P

När jag kom hem från utbildningen i fredags var jag så trött så trött.. Men jag hängde på Robban, Johan, Fredrik, Per och Anna ut och käkade. Mycket go ma,t det slank även i ett par öl meddans snön singlade ner utanför. Kom hem rätt tidigt så jag spenderade resterande timmar framför teven. Bra fredag helt enkelt!

Vaknade innan klockan på lördagen, klädde på mig och for till Tobo och käkade frukost med pappa. Gott och mysigt det hade kommit mycket snö i Tobo. Dax för julmarknad, på med långkalsonger och tomteluva och ner på byn. Sålde lotter, många vinster faktiskt. Finaste vinsten vann en liten pojke en tomte som nästan var lika stor som honom själv.. Det bara glittrade i ögonen på honom! Nästan lika mycket som det glittrade i alla andras barns ögon när tomten kom! Mysig julmarknad i Tobo helt enkelt!

Mamma skrattade åt mig när jag frågade henne om jag också fick gå och sitta i knät på tomten, sen sa hon ja du.. Då skulle han nog bli förvånad! :D Så jag gjorde inte de.. mest för att jag inte riktigt vet vad jag vill ha av tomten det här året! Hårt paket var inte att tänka på i gårdagens kyla! haha...



Sen plockade jag upp Lojsan i Tierp på vägen hem, vi for hit och hade myskväll, tanken var att vi skulle gått på bio men både hon och jag tyckte dansbandskampen var ett lika bra alternativ igår kväll! En mycket trevlig kväll Innhållandes många skratt som vanligt! :)

Nu sitter jag här efter mysfrukost, Lojsan är på väg hem på tåget och jag har packat väskan för danssöndag!

Så nu har den här helgen också sprungit iväg... Nästa helg är det Tävlingsdax!

Snökramar (trots att det inte är kramsnö)
//Maria

Nervöst sammanbrott...

Publicerad 2008-11-20 21:17:57 i Allmänt,

... Var jag väldigt nära idag.. haha.. tävlingsmänniskan i mig mår riktigt bra av dagens utmaning.. Har varit på företagsekonomi utbildning.. väldigt väldigt roligt! Säkert säger ni nu, hur kan + - fasta kostnader osv vara roligt...

Jo, man gör det till tävling, ett spel.. Vi blev indelade i lag och så fick vi starta varsitt företag.. och så var vi igång! Adrenalinet pumpade, Order får man med hjälp av aktion och man betalar och levererar om vart annat.. go mat fick vi också och den var faktiskt på riktigt..

Tror dock inte att jag är i det vinnande laget tyvärr, de kommer bli en knäpp på näsan för tävlingsmänniskan ström men det kan jag ta! Allt återstår och se i morgon...

De ända tråkiga med att utbildningen är idag är att jag missade/missar dansen som är ikväll på Estraden.. hade varit riktigt skoj att vara där men vad gör man? Bara att bita i de sura och gilla läget!

I morgon är det fredag, kan det bli bättre? Ska bli underbart med helg blir en lugn helg för mig. Jobb på julmarknad som sagt och så bio med Lojsan på lördag! Ska bli skoj..

Just nu är mitt liv lite på sparlåga händer inte direkt något annorlunda.. men men så får de väl vara vissa perioder.. Jag lovar roliga äventyr i framtiden så som ny tävling, Klungan, Jack & Jill och inte att förglömma JULafton.. hehe snart är vi där.. Glöggen är nära nu!! :)

Nä om man ska sluta sina grön-bruna ögon för kvällen då.. (ja jag vet att klockan är bara barnet)

Hej svejs i lingonskogen!

Ekonomen

Grattis på mig!

Publicerad 2008-11-19 20:07:41 i Allmänt,

Idag har jag namnsdag.. Jag heter nämligen Maria Elisabeth Ström. Hur mina föräldrar tänkte där vet jag inte riktigt mina initialer bildar nämligen ett väldigt osmickrande ord.... men vad gör de!   ; ) 

Dagen har inte varit direkt upphetsande jobb, jobb och så lite mer jobb.. Kom nyss hem! Jag  tog en extra promenad på  vägen hem snön föll ner sakta sakta.. Det var så väldigt vackert! Perfekt att det snöar nu till helgen. Det är nämligen julmarknad i TOBO på lördag! Brukar vara otroligt mysigt speciellt om det snöar..

Torsdag och Fredag kommer bestå av utbildning för mig.. Ska bli skoj faktiskt! Synd bara att jag är lite för trött i huvudet men man ska tänka positivt så förhoppningsvis har jag full kraft i morgon!

Ibland händer det små saker som förgyller vardagen. Idag hände de mig. När jag kom hem från jobbet hade det kommit ett vadderat kuvert till mig? Hm... vad kan de vara? tänkte jag.. Och när jag öppnade var det ett rör med vitaminer precis vad jag behöver i höstmörkret.. De var nog från Tomten.. fast apoteksmamma står även hon högt på misstänkt listan. ;)

Skål för vitaminer!

Kram
Maria E Ström

Trött men rastlös!?

Publicerad 2008-11-18 20:39:41 i Allmänt,

Vilken härlig dag de har varit idag.. alldeles alldeles underbar..? Eller nu ljög jag.. idag har de blivit lååååång pass på smurf-fabriken för fröken Ström.. Har dock gått över förväntan... rullat på bra.. fått mycket gjort.. Annars är stress något som är väldigt dåligt när man behöver ha mycket gjort.. men idag har det som sagt gått bra.. fy.. nu ska jag skriva om något annat än jobbet... jag har faktiskt stämplat ut..


haha.. just de ja när jag väl hade stämplat ut och skulle fara hem (åkte bil i morse latoxe) då var den som en igloo.. helt ihop frysen.. men vilka fina mönster de var på rutan... (inget ont som inte har nåt gott med sig)  Finns många vackra saker som man inte tänker på... som den här frusna rutan.. i vanliga fall hade jag svurit och tyckt de var lite jobbigt att skrapa.. men idag upptäckte jag detta fina mönster.. Jag måste nog bli bättre på att uppskatta små saker i min omgivning! Det tror jag alla behöver bli bättre på..


ja med de sagt ska jag väl ta och försöka reda ut varför jag är så rastlös?? De bara kryper i kroppen skit jobbig känsla.. TRÖTT, förkyld och rastlös.. väldigt dålig kombination.. Har dock ingen vidare bra förklaring på denna rastlöshet..


Idag var de badhair day.. igen.. är det rätt ofta sen den nya frisyren hamnade på min skalle.. Så idag var de hatt.. Jag trivs i hatt.. men jaa kanske inte varje dag ; ) haha.. ähh de växer väl ut men att gå om kring med FL är väl sådär skulle jag säga...




Ha en mysig tisdagskväll!


Kramar

Hattfröken

Då var det dax...

Publicerad 2008-11-17 22:36:27 i Allmänt,

vet inte vad de är med mig och slutet av veckor blir lixom dåligt med uppdateringar just då.. Full rulle på annat håll kan tänkas.. ;)

Vad har hänt sen sist? Jo... jag har ätit mycket tårta varit på två födelsedagskalas, bebis och dansat..


Lite mer nerbrutet kan man säga att pappsen fyllde 61 år i fredags så jag var där och firade. Jag blev också firad i efterskott av grannarna.. :) Fick frågan varför man lägger ut sig såhär på Internet.. jag hade inte riktigt något jätte bra svar på det mer än att de är kul.. Roligare än vad jag trodde de skulle vara faktiskt.. skoj att skriva ner alla snurrande tankar istället för att de bara försvinner.. Sen är de bra att kunna kolla upp vad man egentligen gjorde för en månad sen.. haha.. är ju lite förvirrad titt som tätt sägs de..


Lördagen var mysmorgon med Bisse. Mor o far var i älgskogen från tidiga morgonen.. Jag sov nämligen i Tobo vaknade till vid sju när de höll på att packa matsäck och skjutdonen.. låg och skrattade för mig själv för de var diskussion om vem som skulle sitta var.. -Ja, om du går till stolpen upp för kullen och du sätter dig vid sten.. HAHA.. ja för de finns ju bara EN sten i skogen.. men de var båda väldigt medvetna om vad det var de pratade om.. Jag är ju uppväxt med jagande föräldrar så jag är ju van vid allt jakt prat men jag vara bara tvungen att dela med mig lite av den härliga lördags morgonen..



Mitt på dagen i lördags fick jag ett infall att åka till Tierp, dels för att tanka då de har tagit bort tobomacken (idioter). Men till stor del för att hälsa på lilla Anton den nyaste bebisen i kompiskretsen.. Shit va söt han var och storasyster var såå stor.. hade växt så de knaka.. lite blyg var hon också inte så konstigt hon har inte sett mig på väldigt länge..

Hem och på med festblåsan.. Samma som jag haft de senaste festerna.. Borlänge, födelsedagsfest och så nu 40-års kalas i Östervåla.. Jag gillar klänningen så vad gör de? De är ju ingen som märker.. haha fast nu talade jag ju om de.. vilken klant Maja jag är...


 
40-års kalas på schemat som sagt.. De var  Helen som har fyllt 40 år  hon är min morbrors sambo och mina kusiners mamma! Mycket trevlig tillställning.. GO mat trevligt sällskap..



Hel nykter helg för mig.. Berodde kanske lite på att jag skulle köra bil hem lördag natt.. Men även på att de snart är hälsokontroll på jobbet igen.. gahh.. två år sen sist.. Då gick de bra.. Nu vet jag inte.. har nog inte fullt lika bra kondis är jag rädd.. men men så kan de vara ibland.. vet ju hur jag ska få upp den igen.. ;)... kondisen alltså...

Söndagen var dansdag som vanligt.. men jag kände mig såå bakis.. är inte de höjden, på grädden, på moset, på bägaren som rann över... Bakis fast man varit helt nykter?? hm!! Vi tränade och så hade vi kurs.. de är så roligt att ha kurs nu alla börjar bli så duktiga!! :D

Sen hade jag söndagsångest, ångest för att jag inte ville att de skulle bli måndag.. Nu har måndagen gått.. nu vill jag inte att de ska bli tisdag.. har lite väl mycket att göra på jobbet tycker jag.. alla behöver ha sina grejor NU.. som om de hänger på att världen ska gå under.. men men övertidstimmar tickar in.. de är ju inte tråkigt sen när lönen kommer direkt.. Sen går det inte lättare av att snälla (?!) kollegor skickar mms från Karibien där de är och solar och bara har de gött!! Men va attans.. jag var ju ute och reste i helgen så vad klagar jag för.. Jag hade ju borta/hemma match.. i TOBO.. :)

Dansträningen idag (måndag) Var grymt rolig.. Mycket nya inslag från Janne och Lenas sida.. Jobbigt men ack så skojsigt.. haha.. (jaaa man kan träna på olika saker när de gäller bugg).. Apropå de så är det snart tävligs dax igen.. Den 29 november i Alunda.. Kom och heja vettja..

Näää om man ska krypa ner mellan lakanen..

På återskrivelse..
Kramar
Maria

Arbetsdag och Ballonger

Publicerad 2008-11-13 21:04:34 i Allmänt,

Nä men se godkväll...

Idag har det varit jobb, jobb och så lite till jobb på schemat.. fy attans.. jobbade många timmar idag.. hua.. bara snurrar wellpapp i huvet nu! Fick dock till de tillslut tror jag... Ny display till tuggummi på ingång!

Nu har kommit hem sitter här och bara tar de lugnt.. skönt faktiskt.. Kan behövas det med ibland!

Haha. .Jag har även lärt mig ett nytt ord på jobbet. Det finns ju ballonger såna man har på barnkalas (det hoppas jag verkligen att alla vet vad det är för något). Sen finns det andra sorts ballonger har jag lärt mig, nämligen framstjärtsballonger: :) För den som inte förstod det är, Så är det uppblåsta kondomer.. HAHA...  Alltid kul att lära sig något nytt...

Just nu är det så många tankar som far runt i huvet så jag får inte riktigt till några bra meningar.. SÅ jag ger helt enkelt upp nu.. Tackar för mig denna kväll, och säger GOD NATT...


Kramar
Maria


Plötsligt en dag har det hänt...

Publicerad 2008-11-12 21:50:42 i Allmänt,

...tiden bara rullar på... helt sjukt.. NU är man sugosex år då... Känns inte direkt annorlunda måste jag säga.. Är samma gamla tjej.. Eller gammelgädda som jag även blivit kallad denna vecka... :)

Festligheterna i lördags var roliga, överraskande trevliga.. Jag hade kul som sagt, Hoppas verkligen inte jag var ensam om det. :) De var bål, snittar och tårta i många goda vänners lag. TACK för en skoj kväll!







Söndagen var lite tyngre, vart lite för lite sömn mellan lördag och söndag så när de var dags för danssöndag var tröttheten över mig. Men det gick ändå bra.. Efter dansen,hem och röja bland all bråte.. flaskor och överbliven bål.. Den stora frågan är bara hur kan de bli ÖVERBLIVEN bål på en fest? haha..

Måndagen var den stora dagen.. självaste födelsen... Hur firade jag då? JO, jag jobbade sen åkte jag ner på stan och käkade fem små rätter med Carina. Sen var det tävlingsträning på schemat.. Många goa kramar senare var jag hemma med en liten whiskey. En bra, lagom födelsedag. Så var man 26 år och mycket klokare...Eller hur var det nu det var..

Tisdagen var jobb, styrketräning och dansträning. Och idag har det varit jobb och hemmakväll.. samt utlämning av lämnade/kvarglömda väskor. Är de någon som saknar en ljusblå ryggsäck finns den här. :)

Nu är snart den här veckan också slut..  på fredag fyller min pappa år, han är skorpion precis som jag. SÅ helgen kommer spenderas i Norduppland.. Kalas för pappsen på fredag och så 40-års kalas för Helen i Östervåla på lördag. Som vanligt är det danssöndag på sista dagen den här veckan!

NU ska jag lägga mig i soffan nån timme innan jag kryper ner i sängen och drömmer mig bort!

Over and out!
Maria

FEST..

Publicerad 2008-11-08 16:00:58 i Allmänt,

Ölen är kall... det är fixat och städat.. tårtorna är på plats.. nu sitter jag bara och inväntar kvällen...

Ikväll är det festligheter på schemat!!

Återkommer antaglien med kvällens bravader..

Jag hoppas självklart på en skoj kväll med många skratt..

Kramar och SKÅL!
Maria

Impuls är inte alltid så bra för mig...

Publicerad 2008-11-07 21:59:16 i Allmänt,

... NU har jag gjort det igen.. klippt mig på impuls.. och jag blir ju sällan nöjd så jag förstår inte varför jag fortsätter göra detta.. iof det är ju  bara hår så det kommer ju växa ut igen.. men denna gången har nog frisören straffat mig eller något annat.. undra vad jag gjort för dumt... jaja.. jag har iaf en lugg på 5 mm nu.. som ni förstår så står den rätt upp?? varför.. och när han klippte av den gick på en sek så jag han inte riktigt med... De jag inte förstår är varför man klipper såhär när jag sa att jag inte vill ha för kort lugg då den bara står rätt ut då.. eftersom jag har en virvel precis i pannan.. hm.. ja han ville väl se själv... haha.. jaja de jag kan göra är att skratta åt eländet..  Haha nu kan de inte vara några problem att förbli singel iaf.. alla lär ju funderat om jag har skabb eller dyigt..
jag får väl ta o bjuda på en lite bild...
Nu undrar jag om man kan gå på krogen i mössa??.. ; )



Annars har det varit en bra dag måste jag säga..  Jobbat.. handlat inför morgondagens festligheter... och så har jag städat klart så nu har jag så fint så...

Har även hämtat ut biljetter idag.. så nu kommer jag och lojs med alla säkerhet in på juldagens galej i tierp...

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och svära lite över min fläckvisa stubb HAHA..

Ha en härlig fredag!

Många kramar
Maria

Snart är det helg!

Publicerad 2008-11-06 17:31:33 i Allmänt,

Nä men se godkväll!

I morgon är det fredag nästan slut på den här veckan nu.. skönt.. ska bli skönt med helg måste jag säga.. Nu skulle allt vara perfekt om det inte vore för min snoriga näsa som inte verkar vilja ge upp...

Igår fick jag min första födelsedagspresent..(jag blir sugosex på måndag) Ett vitrinskåp.. De blev såå fint.. så nu har jag två likadana i vardagsrummet i bredd.. perfekt, där kan jag ha mina glas och mina troll.. jaja.. ni som varit hem till mig förstår vad jag menar.. :) Tack snälla familjen Ström!

Ska jag ta de här med trollen nu när jag ändå har det uppe.. När jag växte upp läste jag böcker av Rolf Lidberg.. trollboken osv.. hans troll har getts ut som figurer.. och jag har ett par stycken.. Varför jag har dem vet jag inte, Kanske för att jag kallades trollunge när jag växte upp, kanske för att jag tycker de är fina..



SKÅL!

Ikväll är det dans på gång.. tänkte jag skulle åka ner en sväng och kolla läget.. Måste hem och plocka undan lite också ska ha festligheter här på lördag. De blir kul.. hoppas jag.. ;)

Jag måste bara dela med mig av vad jag skulle vilja klassa som äkta kärlek.. klicka på den här länken om ni har lust att kolla...

http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U

Ha en trevlig kväll!

Kramar Maria


Vila...

Publicerad 2008-11-04 20:05:03 i Allmänt,

.. varför är det så jobbigt att vila när man måste.. och så skönt att vila när man inte kan?

idag har jag tränings fritt... måste bli av med min förkylning nu... så här sitter jag.. Sugen som få...
på att träna alltså.. men men... så är de ibland bara att bita ihop!

Det är ju en hel del nyheter som kommer påverka mitt liv positivt som har hänt den här veckan..

Nyhet ett.. vi har äntligen ny lokal till klubben.. sååå NICE... kontrakt är skrivet nu är de bara en hel del pyssel innan allt är klart.. Men den kommer ligga på gångavstånd från mitt boende så de kommer bli kanoners!

Nyhet två.... Jag ska åka till fjällen.. Äntligen få lite färg på kroppen igen tyvärr blir de väl inte den önskade färgen brun.. utan mer blålila...Man kan säga att jag inte direkt är någon stjärna på att åka men jag ska göra ett gott försök! V.2 bär de av.. Jag har åkt förut men de var väldigt längesen och med en mycket dålig lärare.. hoppas på bättre tur denna gång.. Har hört att man ska ha tyngden på dalskidan.. får väl ladda med att kolla på sällskapsresan så jag vet var jag ska utsätta mig för..;) Annars har de väl öl där också har jag hört..; )



På lördag ska jag ha festligheter här.. sen blir de utgång i Gävle natten.. De ska bli skoj!! Ut o stussa.. Fuldansa.. de är något av de bästa jag vet.. lixom bara toka sig.. De är ritkigt skoj... :) Så ser ni nån galen tös på dansgolvet.. kan de kanske vara jag...

Nu ska jag krascha i soffan.. se om de är nåt att se..

Ha en mysig kväll
/snöia

B L O S S A

Publicerad 2008-11-03 17:17:05 i Allmänt,

Idag släppte de nya blossa glöggen på systemet.. Har du inte varit där och köpt någon idag så rekommenderar jag dig att åka i morgon. För de brukar ta slut väldigt fort. De är blåbärsmak i år.. Jag som är lite svag för förpackningar tycker ju att flaskan är grymt snygg också! Jag gjorde även ett inköp på choklad glögg.. Spännande och få se hur den smakar.. Men jag vägrar fuska ingen glögg innan första advent iaf!




De är helt sjuk hur det är nu full fart med julpyssel överallt, snart börjar de väl att spela julmusik i butikerna..  Jag älskar Julen missförstå mig inte.. men de är helt galet hur de är nu, med hur tidigt de börjar med allt. De har redan börjat sälja julkalendrar i butikerna jag menar en HEL månad innan man får öppna första luckan..


Måndagen har rustat förbi med jobb jobb och jobb.. och sen hem och nu sitter jag här och laddar för dansträning ikväll!


I morse hade jag ingen bra morgon många dispyter med mig själv....Jag vägrade kliva ur sängen när jag väl gjorde det så jag snubblade på allt som gick här hemma.. Sen vägrade jag kliva ur duschen. Sen gick allt i slow motion.. Konstig känsla. Sen flöt dagen på hyfsat iaf.. Har hunnit med ett besök till min vän massagestolen idag.. somnade igen.. såå skönt!


Sen har jag har äntligen lyckats få tummen ur, så snart är mitt gamla nummer överflyttat till min nya fina telefon... Så snart så behöver jag bara bära med mig en.. :) hehe..

Nä nu ska jag göra nåt annat än att sitta här och hänga!

Ha en trevlig kväll.

s e s
Kram
Maria

Kärlek åt min omgivning...

Publicerad 2008-11-02 22:18:47 i Allmänt,

Hej!


Söndagskväll och här sitter jag bara och ler... Jag har så underbara människor runtomkring mig överallt!!

Var jag än vänder mig, buggen, familjen, vänner, jobbet osv... överallt finns de underbara människor.


Svårt att utläsa att jag är på strålande humör och har haft en kanon helg?


Fredagen började med riktigt kort arbetsdag.. gick hem elva, busväder ute de gjorde att jag knallade hem och lag mig i soffan med en kanon film och popcorn..  ;) Sen satte jag fart och kammade håret och piffa lite och begav mig iväg och träffade några buggvänner... (haha de låter nästan som om vi är en sekt.. Buggvännerna haha) Vi å gott, skrattade och umgicks. Efter det knallade vi på Folkan och slog klackarna i taket till Martinez. Riktigt skoj! Sen gick jag hem och somnade gott...


Vaknade före klockan.. Upp, käkade frukost och så gav jag mig iväg mot Östervåla hälsa på min kära släkt, Bernt, Helen och mina goa kusiner Anna o Erik! Hade en riktig kanon dag. Fick däcken bytta STORT tack till min kära morbror... Medans han bytte mina däck så hoppade jag hopprep, pysslade såg film och kramades med mina kusiner.




Nu måste jag göra ett litet inlägg.. jag kan faktiskt byta däck själv om jag försöker.. måste bara säga de så ni inte tror jag är rädd för att få skit under naglarna...


Mammsen och Pappsen fick också däcken bytta sen åkte vi på rad hem till TOBO... Mamma först.. hon kör verkligen som en biltjuv.. men jag hängde på...;) Väl hemma knallade vi ut på promenad med Bisse sen vart de myskväll i Tobo. Fika, kramar och dansbandskampen (skam att Highlights åkte ur). Sa jag att jag har världens bästa föräldrar??



Idag är de söndag som säkert de flesta har koll på. Så efter jag vaknat och fått lyxfrukost i Tobo så for jag hem till min bosdad på söndagar som är Estraden.. Kurser hela dagen sen var de dans också.. jag var in dansade några danser sen for jag hem, var lite för mycket folk för att de skulle kunna gå smärtfritt att bugga...


Så nu sitter jag här och ler.. Ler för att de finns så mycket underbara människor! (Väljer att inte tänka på de mindre underbara)


Lyckan kommer till den som skrattar!


KRAM

Maria

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela