Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Tiden rusar!

Publicerad 2012-05-22 22:17:14 i Allmänt,

Det är som alla säger, när man är hemma med barn hinner man verkligen inget annat än mysa, gosa och underhålla det lilla underverket.

Men livet är såå härligt. Vi har fått en underbar liten tjej.

Dock har jag nog pruttat med munnen lite för många gånger.. för nu gör My det ungefär 100 gånger om dagen. Jaja, charmigt är det iaf! De börjar hända så mycket nu, hon börjar upptäcka sig själv.. sina händer och fötter.. Ja, tänk att man kan titta på någon i flera timmar hon är alldeles alldeles underbar!

Idag har hon fått sprutor också, My tyckte inte de var så farligt (hon skriker och grinar mer när vi tar på henne mössan) Men mamman tyckte de var värre, hon grät.

Status på mamman är dock lite sämre, hon är inte charmigt gravidtjock längre utan bara tjock. Mascara lyckas jag måla dit ibland innan vi ger oss ut. Då är de tur att My själ den största uppmärksamheten eller att man äger ett par stora solglasögon :)
Finns inget som värmer så mycket...

Publicerad 2012-05-06 12:43:18 i Allmänt,

...som när lilla hjärtat ler. De är höjden av lycka när hon ser på mig med kärlek och flinar.. Sen att hon egentligen skrattar åt att jag har konstig frisyr eller inte hinner duscha normallänge, det gör inget. De här är kärlek!

Något annat som värmer är vårsolen nu är Våren är här med lite bakslag då och då.. Vi ska måla huset då utbyggnaden bara är grundmålad. Vi passar på att måla hela huset även om det kanske inte behövs just nu. Men då är vi i fas så vi slipper måla halva huset var femte år eller så.. Men de är en liten ond cirkel de där med att måla.. först målar mad de vita på de röda och sen de röda på de vita.. hm! :)

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela