Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Julaktion och "plastparty"

Publicerad 2009-11-30 22:50:09 i Allmänt,

fredags kväll gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag var på julaktion... gåvor till föreningen auktionerades ut till högst bjudande. Allt från paket och tomtar till bakverk och hantverk De fanns även lotterier där lyckliga jag vann bla en riktigt fin tomte. I pausen var de kaffe och massor med hembakt fikabröd. Några av "gubbarna" smet hem för att ta sig något lite starkare...  Riktigt mysigt! Kvällen avslutades med glögg, whiskey, Pleffe och godis hos Tobbes nya granne. En riktigt gemytlig mysig kväll!

I lördags gjorde jag något jag gjort förut, jag var på ett "vuxen plastparty"... eller dildoparty eller vad man nu vill kalla de... 12 frispråkiga tjejer klämde och kände och satte en del produkter på nästippen för att känna vibrationen...

MEN jag har skrivit om de förr och jag skriver om de igen... VARFÖR, jag menar VARFÖR måste allt vara rosa, lila eller ljusblått och se ut som något gullig litet djur.. Jag menar om man ska ha lite mysigt tillsammans med en karl med en vibrerande penisring... vill man då verkligen att den sa se ut som en gullig liten delfin???? Älskling... se nu trär jag ett vibrerande däggdjur på penis.. NÄÄÄ osexigt är ordet!

Riktigt kul kväll var det iaf som avslutades nere på stan där vi mötte upp några av våra grabbar som haft grabbkväll och varit på  Betnér, han hade varit riktigt bra enligt en säker källa!

/M

http://shop.himmelriket.se/
Juleljus....

Publicerad 2009-11-26 20:31:24 i Allmänt,

Jag har satt upp min fina vit/gula ljusslinga idag.. jag tycker de är lite för tidigt men jag fuskade lite i år!

Något som jag inte tål och är smått hatisk mot är färgade ljusslingor.. ok, om de är små lampor även om de är gränsfall.. men dessa otroligt fula plastslangar med färgade lampor i... VARFÖR??

Jag tycker de bara ser billigt ut! Än så länge är de ingen om satt upp någon färgad slinga på min innergård håller verkligen tummarna att de inte blir några sådana slingor heller...

Verkar jag traditionell och bakåtsträvande? Ok, de kan jag ta.. För de sista jag vill är att vi ska få samma ljushysteri som de har i Amerikat…

 God för-advent på er alla!

 /M


 

Fjompfia

Publicerad 2009-11-26 20:06:28 i Allmänt,

... gu vad jag är ynklig nu.. har förbaskat ont i ena armen faktiskt.. lokal förhårdnad är väl också en bivärkningar dock måste de vara något som drabbar killar mer än tjejer ;) haha..

Lite hängig och ont i armen är bivärkningarna som jag drabbats av.. men jag klagar mest.. tycker synd om mig själv och så...

Jag är fortfarande, trots att jag redan tagit sprutan skeptisk.. är de verkligen bra saker man sprutar in i kroppen.. Men då slog de mig.. Alkohol är inte heller speciellt bra för kroppen och de utsätter jag min kropp för oftare än jag sprutar in vaccin (de är ju tur iof)

/M

Sprutad..

Publicerad 2009-11-25 17:01:16 i Allmänt,

... sådär ja då har jag tagit sprutan... idag kl halv tre så vaccinerade jag mig! Rätt eller fel vet jag inte men jag tänkte.. Gratis är gott så... haha.. nä skämt och sido så tror jag att de kan vara bra.. jag är inte i någon riskgrupp men människor i min omgivning är... så för att inte sprida skiten vidare så...

Sprutor är verkligen inte roligt.. Kolla vilket jätte plåster jag fick.. ;)

/M

Velig...

Publicerad 2009-11-24 18:00:36 i Allmänt,

Är en egenskap hos mig som jag INTE gillar...Jag menar hur svårt kan de vara att bestämma sig??  Jag upptäcker fler och fler underliga saker som jag gör.. Man får många olater när man bor själv... jag gör så konstiga saker, jag är tydligen som en halv karl ibland, jag fäller tex inte ner toalocket...

Men idag har jag velat hela dagen om jag ska köpa mig en bärbardator eller inte.. jag var helt säker på att jag skulle åka och köpa en nyss (mycket bra pris på El-giganten just nu) .. men nu har jag bestämt mig för att strunta i de.. jag väntar, har ingen användning av den just nu iaf... om några månader kanske, men inte nu!

/M


Vaa??

Publicerad 2009-11-23 22:08:17 i Allmänt,

.... va?
säger jag nog lite för ofta har jag blivit informerad om.. och nu när någon har uppmärksammat mig på detta så är de faktiskt så... jag säger va? fast att jag hör... VARFÖR?

En annan sak jag funderar över är varför de ska vara så j*vla svårt att byta toarulle... Ett exempel på dett är på jobbet förra veckan.. jag hade .. gjort de jag skulle och skulle torka muffen... jaha.. då har man lämnat EN ruta på rullen kvar.. en ruta!!!.. Alltså den som är fast satt på själva rullen... som TUR vad så fanns de fler rullar inne på toaletten.. i protest bytte jag rulle och så klämde jag dit rullen över som satt i toarullshållaren.. i ren protest mot den som inte bytt fast de var slut!! SUCK, hur svårt kan de vara? De är verkligen sånt som jag ska skrika rakt ut och gorma om…

Annars känns de lite annorlunda att vara hemma tycker jag.. blivit en hel del hos min kära de senaste dagarna.. i lördags kväll var de romantik på  hög nivå.. Varsin öl och så satt vi i soffan och tittade in i en sprakande brasa... De är KÄRLEK!

/M


Förvirrad...

Publicerad 2009-11-21 16:09:15 i Allmänt,

Kursen gick bra.. tror jag... lite förvirrad sitter jag  här och försöker få ordning på tankarna... Ja, vi får se vad som blir av de hela... kort och gott tyckte jag de var roligt iaf de är huvudsaken...:)

En annan sak jag har funderat över är.... PRYLAR, pruttlar, saker.. ja kalla de vad du vill... När jag flyttade till Gävle för ca 3 år sen.. bestämde jag mig för att inte samla på mig så mycket saker.. och nu BARA tre år senare sitter jag här med fulla skåp och lådor... HUR KOMMER DE SIG? Jag är nog en samlare.. Jag har jätte svårt att kasta saker.. Jag menar om jag tänker efter, vad ska jag egentligen med ett örhänge till när jag har haft sönder eller tappat bort de andra.. Eller varför spar jag på papper som jag ALDRIG mer kommer titta på... Eller vad ska jag med den där trasiga ramen som jag aldrig kommer laga.. varför spara på saker bara för att de kan vara bra och ha?

/M

Underbara helg!

Publicerad 2009-11-20 16:33:41 i Allmänt,

Helgen står för dörren.... fredags ledigheten har kickat in... underbart!

Jag har spenderat eftermiddagen i soffan framför dåliga tv-program på tven.. laddad inför en kväll med packning och förberedelser inför Tobbes flytt från Tredjetvärgatan... Sen är han lantis... åhh va härligt.. Hus och gräsmatta! Jag har faktiskt fått nyckel till min käras hus.... Men han är ju precis sådär go som han alltid är.. gav mig nyckeln, jag blev jätte glad.. tack sa jag.. sen sa min gobit efter några minuter..
-jag måste byta lås här också...
hahaha.. dock menade han att de är olika nycklar till alla dörrar och att de var därför.. håller tummarna att de inte var så att han ångrade sig minuten efter han gett mig en nyckel och att jag får en ny när låset är utbytt i så fall.. :D

i morgon blir de dock ingen flyttgubbe av mig. Jag ska på utbildning.. ska se om jag är rätt för att utbilda mig som instruktör i bugg.. om de är något som skulle passa mig.. vet inte än.. återkommer i detta ärende efter provapå kursen!

Ha en riktigt trevlig helg!

/M


                                             Tobbes fina hus


Ballong i för trånga byxor...

Publicerad 2009-11-20 07:35:50 i Allmänt,

Idag känner jag mig uppblåst... väldigt uppblåst! Mensvärk och som en boll? Jaaa, vad gör smarta fröken då? Jo, vi tar de tightaste och mest osköna byxorna jag har i garderoben och tar på mig... Vilken härlig dag jag har framför mig! TUR att de är fredag!

/M

Schampo svider..

Publicerad 2009-11-19 18:33:11 i Allmänt,

i pullan... De lärde jag mig den hårda vägen. Dock är de rätt många år sen eller väldigt många år sen.. de måste ha varit när jag gick i tobosmåskola... Det inträffade efter en badlektion då hade jag glömt min milda tvål (som jag fått av min apoteks mamma) hemma så jag fick låna av mina klasskamrater.. Jag tvålade in som vanligt, och OHHH jag minns fortfarande hur de sved... satan, säger jag bara!

Eller rätt många år senare och då under min fotbollkariärr..  Hade jag inte lärt mig av mina misstag...jag skulle byta plopp under flickveckan och då glömt att jag just smörjt in mig med hästliniment... Ja, den smärtan finner jag inga ord för... Men attans vilket fotarbete jag hade den matchen ;)

Nu undrar ni säkert varför jag berättade de här?? HAHA.. jo jag bara kom på den historen för ett tag sen.. och idag hade jag inte så mycket annat spännade att komma med så....

/M


Äntligen lite bra nyheter...

Publicerad 2009-11-18 21:43:15 i Allmänt,

... pappsen är piggare... blodtrycker är normalt igen.. känns skönt som om en sten lämnade mitt hjärta ungefär..

Nu ska jag smaska i mig en välförtjänt räkmacka (rekmacka som jag utalar det)

Sen har jag ett litet tips, om man är less på sitt kakel och inte har tid eller råd att byta ut de... kakeldekor är riktigt bra.. blir stor skillnad på ett väldigt enkelt sätt.. :)

God kväll
/M

Det heter LÅDOR!

Publicerad 2009-11-17 23:41:37 i Allmänt,

Ikväll har jag hjälpt min kära att börja med att packa hem hans hem då han efter helgen är en lantis och hör hemma i den mysiga byn Kessmansbo... Efter en del kvistlack, målning och lite tapeter så har han ett underbart fint hus där!

Dock måste jag påpeka ännu en gång att de heter flyttLÅDA och inte flyttkartonger... :)

Pappsen är dock rasslig vilket inte riktigt hör till plus sidan i mitt liv just nu! Snarare till den extrema minussidan... hatar när nära och kära inte mår bra!

/M

VARFÖR?

Publicerad 2009-11-16 22:06:11 i Allmänt,

Jag verkligen hatar när någon i min omgivning inte mår bra... jag hatar sjukdomar! Fröken ström har inte haft någon kul kväll... tur att jag var iväg och dansade lite så jag fick tänka på annat... Älskar min kära familj!

/M

Hjärtstopp...

Publicerad 2009-11-14 12:16:12 i Allmänt,

I veckan trodde jag att mitt hjärta skulle stanna när jag kom hem från jobbet. Klev innan för dörren plockade upp posten och fick se ett brev från Gävle sjukhus...

Min hjärna spolade då tillbaka till mitt besök för cellprovstagning se de inlägget här. Då sa barnmorskan till mig att ser de bra ut så kommer du inte höra något...

Därför kände jag mig lite darrig när jag nu öppnade kuvertet som kommit på posten... Men när jag fick upp det upp det såg jag texten... Ditt prov var helt NORMALT... phu... då undrar jag varför man skickat ut detta brev när man sagt att det inte ska komma något...

jaja.. nu var de ingen fara.. hjärtat stannade inte och livet leker!

Idag blir de födelsedagskalas i Tobo då min kära far fyller år... ikväll blir de styrdans i goda vänners lag..

/m

slut på sugosex...

Publicerad 2009-11-12 21:42:01 i Allmänt,

Är numer 1 år äldre.. i Tisdags fyllde jag 27. Måste erkänna att hua vad jag har lite åldersnoja... 27, vad är de för ålder? Känns inge speciellt att fylla år heller förutom att mobilen plingade i ett.. tackar för alla fina gratulationer riktigt imponerad av alla som har sån grym koll.. fick till och med gratulationshälsning ända från södra afrika!! :)

Annars är de inte så mycket mer som händer i mitt liv nu när jag är ett år klokare... mest dans, målning och tårt- ätning de senaste dagarna.. smaskens..

Nu när jag är äldre och klokare har jag nog faktiskt bestämt mig för att jag ska ta sprutan för baconfeber... trots att jag är jätte skeptisk och trots att jag är livrädd för sprutor. SÅ tror jag de kan vara klokt.. eller? Ähh jag kan inte bestämma mig...

/M

Maria, de finns något som heter pensel....

Publicerad 2009-11-09 22:09:06 i Allmänt,

... var en av många kommentarer som fälldes idag då jag i helgen lyckats färga lite vita slingor i håret... Så nu har jag haft kvistlack och äggskalsvit färg i håret.. vackert var ordet!

Hur hamnade färgen där då...  jo jag stod och målade väggen i godanro ... slut på färg i penseln.. vad gör man då? jo, man böjer sig framåt och doppar den i hinken.. bara de att väggen var lite för nära.. opps...Klantig var ordet! Men resultatet blev fint iaf.. HAHA!

Nya livet var de längesen jag uppdaterade om... måste ju skryta... Jag har gått ner 7 kg och 6 cm runt om! Bra jobbat till mig, skönt om inte annat man blir ju ett uns smidigare.. tänk er 7 st mjölkpaket... De är tungt...

nää om man ska sluta mina unga ögon!

/M

Kvistlack....

Publicerad 2009-11-07 09:53:22 i Allmänt,

I håret, på kläderna, på händerna men även på väggen faktiskt... Har varit ute i Tobbes hus i veckan och kvistlackat. Målat en lack på varje kvist i väggar och tack två gånger... Jag tycker de var rätt kul måste jag säga förutom i taket. Att jobba över huvudet är inte direkt någon höjdare ;)

Dock är all lackning över och förbi och färgen börjar komma på väggarna, vilken skillnad... de kommer nog bli riktigt bra!

Annars då? Ja man är uppgraderad till C-dansare.. vilket betyder tuffare motstånd och högre tempo på musiken.

/M

En svag doft av citron

Publicerad 2009-11-03 21:03:19 i Allmänt,

sprider sig i mitt hem.. ett rum i taget har ändrat doft från damm till en doft av citron. De är UNDERBART när de är nystädat...

Mörkret smyger sig på i höstrusket. November är en riktig mellan månad med mycket regn och rusk.. MEN jag gillar November jag gillar att Sverige har sina årstidsskiftningar alla har sin charm! Tända ljus och bara mysa! Härligt :)

Annars har jag de oförskämt bra just nu. Mitt liv är härligt!

/M
Prispallen från helgen, tack Martina för bilden!

VINST!!

Publicerad 2009-11-01 08:59:40 i Allmänt,

... igen... nu är jag sådär dryg och lite mallig igen.. Jag och Peter fick nämligen två pris igår! Först vann vi klassen och fick 3 nya poäng nu har vi 6 st vilket betyder att vi går upp en klass från BVD till BVC... (Bugg- vuxen- och så vilken klass man är) JIPPIE! Dock lite hårdare motstånd där kan man säga.. Men riktigt kul att gå upp iaf!

Eftersom de var glitter och glamor tema så var vi jätte glittriga igår... jag skippade dock de långa handskarna då de blev för hala att dansa i.. MEN vi vann även en varsin twistpåse för bästa kläder.. Tror Peters glitter kavaj (Som han fått låna av snälla Tony) och mina blingbling lös- ögonfransar gjorde mycket till där! :)

GRATTIS på oss.. bilder kommer väl om jag lyckas få ett par av nån snäll människa ;)

Tack alla gulliga människor som var med och hejade på och för alla fina Lycka till

/MOm

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela