Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Ibland är livet ännu bättre.

Publicerad 2013-05-21 13:27:50 i Allmänt,

Sitter i soffan och har världens goaste My i famnen hon snusar så skönt! Såå mysigt!

Förmiddagen har bestått av dammtorkning, damsugningen blir ikväll när Tobbe kommer hem för lilla tjejen tycker inte om dammsugaren. Känner mig grymt duktig! Passade på när det är så tråkigt väder ute.

För övrigt skulle jag vilja ha ett jobb! Söker allt jag tycker verkar passa mig. Men det är mest chefstjjänster och Telefonförsäljar jobb lediga. Det känns sådär. Men jag jagar vidare. Har du nåt jobb över till mig??

/M

Leksak!

Publicerad 2013-05-20 09:15:00 i Huset,

Tobbe har haft en leksak hemma ihelgen,en liten behändig minigrävare. Jäklar vad hårt han jobbat i dagarna tre... Är så glad att jag fått äran att ha en sån fantastisk fästman! Han och min svärfar har grävt ner och isolerat vattnet till gäststugan så vi kan använda det där ute även på vintern. (Kan tänkas att en liten tjej flyttar ut dit när hon blir större) Sen har han grävt hål för plintarna till trädäcket också. Även om det ser jäkligare ut än förut i trädgården är det ett par stora steg i rätt riktning.

/M

Gräset växer och det slår ut...

Publicerad 2013-05-15 22:36:41 i Huset,

Men inte på vår gräsmatta. Vet inte vad som hänt. Känns som det fruset sönder i höstas. Tråkigt dock. Hade velat att Mysan skulle haft en gräsplätt och leka på nu när hon är en gunga och sandlåda rikare.

Till helgen har vi hyrt en minigrävare så förhoppningsvis lyckas vi gräva ned vattenledningen till gäststugan så vi kan ha vatten där ute på vintern också. Sen när och om det är fixat blir det till att äntligen göra klart grusgången och lyktstolpe.

Samtidigt planeras det ett trädäck också.. Mycket nu :) men det är det som är kul!

VÄX gräs VÄX!!

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela