Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Krya på mig...

Publicerad 2009-01-31 11:17:51 i Allmänt,

.. varför säger man så? Alltså när man ligger där och är super sjuk och så pratar man med nära och kära så säger de.. Krya på dig! Hur fan gör man de?? Missförstå mig inte nu, Orden uppskattas.. jag säger dem också till nära och kära.. Men de slog mig.. Hur gör man denna uppmaning?

Jag är nämligen sjuk... eller idag är jag mycket piggare har ätit och suttit upp längre än 1 min.. igår trodde jag att jag skulle dö.. sov hela dagen.. ont i hela kroppen feber.. frossa, svettingar.. hosta.. huvudvärk.. ja allt.... klagar jag mycket ?? nää inte alls va ;) haha
jag är så ovan att vara sjuk är inte de så ofta och nu fick jag så att jag teg... Nån som känner sig manad att komma och ge mig massor med glass?

Helgen blir lugnare än vad som var planerat... mest sitta i soffan se på film och bara krya på mig!!

Trevlig helg till alla friska människor och alla sjuka också för den delen..

Kram
Maria


Onani...

Publicerad 2009-01-28 22:25:45 i Allmänt,

.... spännande titel va? De är faktiskt inte mer spännande än att jag tänkte återberätta lite vad jag hörde på  radion idag.. lyssnar numer på  lokalradion på jobbet då Morgonzoo har försvunnit från Gävleområdet och ersatts av en Rockkanal mycket bra musik där, dock tyvärr är det riktiga bloss som pratar mellan låtarna så nu mer är det lokalradion  som poppas i kreativa hörnan på Smurift Kappa.

Idag pratade de som sagt onani på lokalradion. Vilket fick mig att spetsa öronen ett uns...  90 % av killarna onanerade enligt en undersökning och 65 % av tjejerna... 65 % det är ju bara lite mer än hälften? Nästa mening som satte sig på min hjärna var att de som onanerade var tydligen mer intellektuella än de som inte gjorde detta.... hahaha... då undrar jag en stilla fundering... HUR kommer man fram till de??

Vad har mer hänt i fröken Ströms liv... ja... hon har jobbat och dansat.. haft en mysig helg med korv grillning och annan god mat. Hon har snubblat, hon har spillt kaffe... hon har skrattat hon har känt efter...,ja... allt möjligt som hör till min vardag. Till ovanligheterna hör dock att  jag har gråtit en skvätt dock inte över spillt kaffe :D

Betala räkningarna är verkligen inte roligt... Speciellt inte den här månaden. Kursavgifter, prenumerationer och massa annat tjafs... Jag som var behov av lite shopping... skulle vilja ha lite nya kläder... vem vill inte de?

Helgen närmar sig igen.. ska bli skönt med helg.. jag satsar på en vit lugn helg med lite föräldrabesök och dans... vi får väl se hur de går.. :)

Har ju utgång inplanerad framöver.. ett visst band vi festat med/till förut kommer till stan och vi tänkte slå två flugor på smällen och ut och röra oss lite i vimlet... helgen den 6-7 feb är det dax... nån som vill följa? (Med vi menar jag jag och Lojsan...)


Har även fått en utmaning av min vän Emelie... Den måste jag fundera på ett tag till men jag lägger ut den under helgen!

Trevlig kväll!

Många kramar
Maria -super skidåkaren... ;)
(vad vore livet om man inte bjöd på sig själv)





Tiden springer ifrån mig!

Publicerad 2009-01-21 21:14:53 i Allmänt,

Helt sjukt vad fort tiden går nu.. jag hinner inte ens skriva blogg inlägg... måste vara en otroligt upptagen kvinna ;)

Jobbet har dragit igång igen, tror jag är pigg i hjärnan efter min långvariga vintersemester... skönt!

Dansen är också igång för fullt... buggen rullar det är väldigt roligt. Sen har jag börjat på 10-dans också.. (alla let´s dance danstilar).. första lektionen avklarad cha-cha mycket roligt så nu kan jag grundstegen och en snurr de ni ;) Instruktörs galejet i fredags blev också lyckat.. Maten som jag ordnat från Ica Plus i Bomhus var super god! Mycket mat var det också! Rekommenderas verkligen att köpa exotiskplanka!



Ikväll har jag varit på bio Brad Pitts nya film Benjamin Buttons otroliga liv... Mycket bra får jag säga.. annorlunda rann ett par tårar för min kind kom även ett par skratt... Filmen handlar om en man som föds som en gammal man och dör som ett spädbarn... Man lär vara ostressad när man ser den. Lugnt tempo filmen igenom!

Igår tokstädade jag så nu har jag fint till helgen när jag får besök. Trevligt! Ska köpa mig tulpaner i morgon, jag vet inte vad det är med tulpaner men jag älskar dem! Så här sitter jag glad och nöjd över att mer än halva arbetsveckan har gått..



Vila kan man göra när man har en etta med jordvärme!
Lev livet!

Många kramar
Maria

Fjällsemester och underbara vardag!

Publicerad 2009-01-14 21:53:02 i Allmänt,

Jag hade en underbar semester uppe i Härjedalen. På vägen upp trodde jag att jag skulle frysa näsan av mig vid pauserna då det var -27 grader på sina ställen.. Mycket kallt, så kallt så toaletten hade frusit på matstället vi stannade på i Sveg (Sibylla). Detta gick dock över så vi hade i snitt -5 grader under veckan.


Uppresan gick bra. Robban hämtade mig kl halv nio från Textilgatan mot stationen för att hämta upp Louise. Sedan vidare mot Hamrånge för att byta bil och chaufför. Jag, Lojsan och Jörgen åkte en bil Maria, Johan, Robban och Zeb den andra.



När vi kom fram upptäckte vi till vår förtjusning att vi hade en kick ass grym stuga. Jätte fint inredd, öppen spis, grym utsikt, bastu och sist men inte minst en simbassäng.. eller nu överdrev jag en aning men vi hade en bubbelpool som vi alla sex fick plats i utan problem.






 Under måndagen tog Lojsan och Maria Y  längdspåret medans jag och Robban, Johan och Jörgen åkte till Ramundsberget för utförs "åkning", Jag hyrde allt, hade världens krångligaste familj framför mig (Varför väljer man alltid fel kö) Sen var de dax.. Robban min privata skidlärare baxade upp mig i backen (med lite hjälp av liften) och så var de dags.. Ohej... ohej ohej... efter några praktvurpor och många skratt trillade jag ordentligt och skidorna löste inte ur.. så jag lyckades såklart göra illa mig i benet.. jaha ja.. sen satt jag på värdshuset den eftermiddagen... drack choklad och hade de bra.. lite lagom arg för att jag inte kunde åka mer... Typiskt mig.. Kvällen bestod av god mat och umgänge med alla goa glada människor...

Måste säga att vi hade väldigt god mat hela veckan.. Vi har ätit allt från korvstronganoff, köttfärssås till öring , kyckling och fläskfilé.. dock inte allt på samma gång om de nu var någon som trodde de ;)


Sen blev de bara promenader i den underbara naturen för mig ett par dagar då de onda benet inte ville vara med på skidåkning.


Under veckan hann även med ett par stugfyllor, yatzy (jag vann båda gångerna) och Buzz... Det är underbart att vara ledig, vin till maten varje dag medans man är med goda vänner och ser ut över fjället... Livet är härligt!!


Men jag har även druckit alkoholfria drinkar i gott sällskap och åkt på skotertur.. Jag imponerade också med mina grymma körkunskaper.. började med att köra fast efter en meter, men sen så gick de galant =)


Åkte faktiskt lite mer skidor under skidsemestern... gick riktigt bra att åka i slutet av veckan..  Jag tackar Robban för sitt goda tålamod! Åkte utan att ramla och så upp i liften igen. Lite senare så gjorde jag en Anja iof (Sälen, dock gjorde jag denna i halva backen glidandes på mage med skidorna i luften).. Men eftersom det var pudersnö så gjorde det inte så mycket! Kameran åkte dock fram fort, så det finns med på bild.. När fröken ström kommer ner i ett snömoln ;)

Efter ett tag kom jag på vad jag gjorde för fel när jag ramlade, dels åkte jag tydligen för sakta och dels så höll jag inte riktigt ihop benen. Sen blev jag även lärd att man måste säga wooho,  när man åker i pudersnö så ni kan ju tänka er M.ström.. åker och skrattar och pratar med sig själv...

-wooohoo... whooohooo.. håll ihop benen whooooho... hahahahaha...

Grymt kul var de! Jag har åkt skidor förr, men de är inget jag lärt mig ordentligt och så var det många herrans års sen.. Så rolig som jag hade på den här resan har jag inte haft förut.. Galen tjej helt enkelt, kanske tur att det inte var högsäsong :)


Hemfärden gick också riktigt bra då var det ordlekar och många skratt...Stopp för pizza och så somnade jag och Louise här i Gävle nöjda efter en mycket lyckad fjällsemester!


..


 



Lördagskvällen så var Kicki i Gävle på besök från Stockholm så vi var ut ett gäng och käkade och umgicks mycket trevligt. De vart church street saloon... go go mat..=)


Nu har vardagen dragit igång igen.. Jobb jobb.. och så är dansen igång... Jag har börjat dansa med en kille som heter Peter nu på  tävlingsträningen för att hålla igång! Kul var det i måndags, kul att vara igång i de nya lokalerna!


I morgon kommer en ny storchef på besök till jobbet... Europa chefen så nu blir de till att piffa till sig lite igen då.. ;)


Sist men inte minst ber jag om ursäkt att det inte blivit uppdaterat så mycket.. men nu är det skärpning.. NU är vardagen igång.. NU blir de uppdaterat... NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER


Många kramar

Maria - se - upp- i -backen - håll -ihop - benen - snömonstret - Ström

Fredagkväll och så avresa..

Publicerad 2009-01-03 23:10:22 i Allmänt,

Flytten igår gick riktigt bra, nu har vi nya fina lokaler till Gävle Rock ´n roll och SWING klubb. Drack även flytt öl på eftermiddagen vilket sen satte standarden över resten av kvällen.. Förfest här och så iväg på dansen på Estraden, blev mest öl... Sen iväg och för första gången var jag på Bilagan i Gävle, helt sjukt... Galet ställe kan jag säga speciella människor där... Gjorde ett bejublat framträdande med Hönan Agda.. hu... så går de när nån annan anmäler en för karaoke sång..  Fick även frågan (eller påståendet) att jag var bisexuell...(detta var dock under dagen) Jag förnekar dock detta, jag är heterosexuell, de vill jag lova! :)

Idag på dagen har jag gjort.... inget alls... rekord i att ligga och dra sig i sängen kan man säga.. många skratt senare så var jag uppe och igång.. Ner på stan för middag med stora delar av skidsemestergänget.. :)

Hem igen och nu sitter jag här och laddar.. vad ska man ha med sig???  Håll tummarna för att jag fått allt med mig.. I morgon förmiddag bär det av.. Till Ramundsberget, återkommer på Lördag! Tills dess för jag önska alla en härlig vecka. Blir nog dåligt med uppdateringar under denna veckan men när jag väl är hemma igen så lovar jag att de kommer!!

Många kramar
Maria

Här iförd snyggis mössan... som jag fick i julklapp av mor och far på ren retsamhet! :)

Det sista dygnet!

Publicerad 2009-01-01 21:29:14 i Allmänt,

Jaha ja... då var det 2009 då... första dagen på det nya året spenderades hemma. Inte alls så bakfull faktiskt mest lite halv seg trött lixom.. Har ställt om dygnet. Tv, skratt och genomgång av kvällen. Lojsan for hem vid åtta.. nu laddar vi om inför vår fjällsemester.

Sista dagen/kvällen/natten på 2008 spenderades med mycket god mat och i goda vänners sällskap en smula alkohol var också inblandat.

Middag hos Josefin. Det var Johan, Peter,  jag, Lojsan, Josefin, Erika, Matts, och Malin. Kom dit efter brottningsmatchen med strumpbyxorna jag vann, inga skador på någon av oss. Käkade, pratade, drack och skålade.

Dansade in det nya året 5 min över tolv med Peter! GOTT NYTT 2009.. Jag önskar alla kvinnor gott nytt kukår..något fyndigt som vi kom på mitt i nyårsnatten.. Killarna var inte sämre och klämde i med Gott nytt hålår... sådär ja... Nytt år nya möjligheter sägs det.. Jag undrar är 2009 kärlekens år? De återstå att se...





Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela