Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Sista april

Publicerad 2014-04-30 13:20:37 i Allm�nt,

I min ungdom var detta en viktig dag. Full fart från morgon till kväll med alkohol hela dagen. Och obligatorisk grillning på kvällen.  Man kan säga att det ändrat sig. 

Hemma med lilla M idag som har feber och hosta. Ikväll blir det familjemys och chiliconcarne. Livet ändrar sig. Så är det bara. Våren firas på olika vis. Våren har ju dessutom varit här länge redan.. Upptäckte smultronblommor i mitt land på förmiddagen. Känns lite väl tidigt. 

Kram på er!Blandade känslor

Publicerad 2014-04-23 15:06:22 i Allm�nt,

Idag kom det äntligen samtalet jag väntat på.. Från Hela Sverige bakar. 

 Dock lite blandande känslor för informationen hon gav. Ni slipper mig i TV-rutan i höst jag gick inte vidare sista steget. Jag hade varit nära men inte gått hela vägen. Hon sa att jag var urhärlig och grym på att baka vilket kändes bra för egot. :) 

Det känns lite fan också även om det känns skönt på samma gång. Tre veckor borta från lilla M och massor av förberedelser innan slipper jag. Även om det hade varit en kul upplevelse är jag väldigt nöjd med min tillvaro just nu. Jobb som jag trivs på och vårkänslor och den härligaste familjen man kan tänka sig. Så det blir skönt med tid med dem istället för #panikkomiformsamtidigtsomjagövningsbakar. :)

Kram och tack för alla hejarop och peppning! 

Första jobbveckan

Publicerad 2014-04-12 22:54:27 i Allmänt,

En vecka avklarat på mitt nya jobb. Jag har varit en slagen hjälte kvällstid den här veckan. Mycket att ta in och mycket att lära sig. Men det känns bra, riktigt bra. :) 

I morgon firar och och Tobbe 5 år ett år som förlovade. Tiden har gått fort samtidigt som det känns som vi alltid varit ett par. Han är en del av mig. Vi firar nog med familjemys med god mat och massor av kärlek!

Hoppas ni har en trevlig helg!

/M

Nervositet

Publicerad 2014-04-05 13:31:33 i Baka,

Har varit nervös i flera dagar, men nu bestämde jag mig för stt inte vara det längre. Får se hur länge det håller i sig. 


Idag ska jag handla och förbereda inför bakningen på slutcastingen. I morgon bitti ska jag baka sen åker jag till Stockholm. Det ska bli så kul och spännande och se och uppleva hur det går till! Tobbe följer med, tur det för annars hade jag eventuellt varit en trafikfara ;)


Sen på måndag börjar jag på mitt nya jobb. Riktigt spännande det också. Så nu när jag bestämt mig för att inte vara nervös inför slutcastingen kanske jag kan börja bli nervös över det istället. 


Händer mycket i frökens Ströms liv nu. Det är bara att köra!


Kram!


/M1 av 48

Publicerad 2014-04-03 16:21:15 i Allm�nt,

Jag är så stolt att jag gått till slutcasting jag är en av 48 st. Jag ska verkligen göra mitt bästa och försöka visa vem jag är. Så hoppas jag baket går vägen också! Hoppas jag får träffa fler deltagare också. :)

Idag har vi bakat tårta och mazariner till min stora älskling som fyller 39 år idag! Hipp hipp hurra! Ikväll blir det kalas, nästa år blir det jättekalas!!

/M

Ännu ett steg

Publicerad 2014-04-01 16:35:52 i Baka,

Hahahahaha! Jag kan inte annat än att skratta. Varför händer allt samtidigt jämt för? Nytt jobb, vilket är helt fantastiskt. Sen så ringer Hela Sverige Bakar idag och vill att jag ska komma på slutcasting. Jaaaa!! Nu har jag gått vidare alla steg i uttagningen ett steg till och jag är med i programmet. Wiiiiiii!! Jag trodde faktiskt inte jag skulle gå vidare hit eftersom jag inte hört nåt förän idag men plötsligt händer det! Nu måste jag öva, jisses vad jag måste öva!

Så sa min nya arbetsgivare att jag kunde få ledigt under inspelningen, OM jag skulle komma med fast då tyckte hon att jag skulle se till att vinna. Pinsamt att behöva kolla om ledigt bland det första man gör. Fast jag tror hon förstod varför. Så nu går jag in med inställningen att vinna! Det är bara att köra! 

/M

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela