Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Håll tummarna!

Publicerad 2014-02-28 10:43:50 i Baka,

Jag har anmält mig till Hela Sverige bakar. Mest på kul, vore kul att se hur man skulle klara av det. Tänkte inte så mycket mer på det efter anmälan.

Men i fredags ringde det i mobilen. Försäljare, tänkte jag och svarade nog något bryskt. Men det var ingen försäljare det var en trevlig tjej från hela Sverige bakar som gjorde en telefonintrevju med mig. Men jag tror tyvärr inte att jag gjorde så bra ifrån mig. Jag fnittrade och försökte lista ut vem det var som ringde och drev med mig under de första minuterna. När jag sedan fattade att de var de som ringde uppträdde jag nog bara förvirrat. Men jag håller tummarna ändå. Vore så kul. Jag vet antagligen inom ett par veckor om jag får komma på nästa intervju till Stockholm eller inte. 

Kul att gå vidare ett steg även om det gav mersmak. Nu vill jag gå vidare ett steg till. Håll tummarna för mig om ni vill se en glad, lagom rund, snubblande tjej i tv vill säga. 

Trevlig helg! 
/M

Några bilder jag skickade in i anmälan:
Smaklöst

Publicerad 2014-02-27 10:45:02 i Viktkampen,

Känner ingen smak just nu. Förkylningen har bedövat mina smaklökar. Det är värdelöst! Jag som vill äta tyckasyndommigglass och andra onyttigheter men det är ju inte lönt när det iaf inte smakar något! Vilket iof är bra för Viktkampen då träning uteblir just nu.

/M


Firat tvååring i dagarna två

Publicerad 2014-02-16 21:06:16 i Liten,

Vi har haft förmånen att ha vår lilla tjej hos oss i två hela år! Vi har haft kalas hela helgen. Socker sprutar ur öronen på mamman och pappan. My hade knappt tid att fika. Det var ju så mycket kul som hände. Vår lilla stora härliga tjej!
Härlig dag

Publicerad 2014-02-11 23:22:20 i Allmänt,

Vilken härlig dag vi har haft efter en turbulent natt. Mysan har varit piggelin i natt efter en hostattack så när hon äntligen somna kändes det onödigt att kliva upp. Så vi var hemma idag. Solen sken och det var riktig vårfeeling, helt galet det är ju bara den 11 februari! Nu snöar det dock vilket känns mer normalt.

Kvällen spenderade jag med härliga vänner. Det är så härligt med människor som är så fantastiska som dem! Super mysig kväll med många skratt! 

/M


Men gå och lägg mig!

Publicerad 2014-02-10 00:31:51 i Allmänt,

Mina hjärtan ligger och sover. Jag har fastnat i soffan framför en film, den är slut nu men jag ska ju bara...

Känner igen det här beteendet jag gömmer mig för mina tankar. Det är mycket tankar i det här huvudet just nu speciellt när jag ska sova. Så om jag inte lägger mig slipper jag tankarna också. Även om det är sådant jag borde fundera på så känns det bara som om jag vill dra täcket över huvudet när jag gör det. 

Det är så frustrerande att vara lycklig men inte fullt ut att det är något som ligger och gnager i bakhuvudet som en mask i ett äpple. Förbannande jäkla jobbsituation kan du inte bara lösa dig nu!

Ompysslad

Publicerad 2014-02-06 23:03:29 i Allmänt,

Under fyra timmar har jag blivit ompysslad ikväll. Så lyxigt. Klipp och färg av en tjej som håller på att utbilda sig till frisör. Jag gav henne fria händer men att jag ville  behålla lite längd pga kommande bröllop. Jag är mycket nöjd över resultatet så nöjd att jag lagt ut bilder här, på Facebook och instagram! :)

/M
Målningsprojektet avslutat

Publicerad 2014-02-01 14:00:17 i Huset, Pyssel,

Nu har vi fixat klart vår köpmansdisk. Tänk vad lite färg och nya beslag kan göra. Toknöjda med resultatet. Passade dessutom mycket bättre i hallen än den lilla svarta möbeln. :)

Om ni söker beslag kan jag rekommendera beslagsbutiken.se snygga och billiga (17 kr st + frakt) mycket nöjd att jag hittade den sidan.
Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela