Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Helgens bravader..

Publicerad 2009-03-30 18:33:37 i Allmänt,

Helgen har varit underbar... inte speciellt lugn jag har haft en del för mig....

Hade en super mysig dag på stan med Lojsan.. vi shoppade åt lunch skrattade jag blev lite för fattig.. men men.. de är så dumt när man hittar massor med bra och ha grejor...(örhängen, klänning, underkläder, sånt man behöver helt enkelt)  Man blir lycklig av nya saker.. så är det bara! Sen hem och svidade om de snygga kläderna.. dock lite kroppsbekymmer när strumpbyxor och/eller byxor skulle på... hu!

Jaja med en öl i kroppen och uppblåsta ballonger (som liknade jätte tuttar) gick vi glada i hågen på 30-års skiva! Johan blev ett år äldre.. Kvällen bestod av vinprovning, rebus, god mat, glada vänner och musiklek..



Sen smet jag och Lojsan iväg på korgen.. Var dock lite för nykter för HB, Galet mycket folk.. usch! Träffade dock på en del goa glada människor de är ju alltid trevligt! Efter en stund knallade och fylleåt lite sen hem till mig .. då hade antalet personer ökat då jag fick nattligt besök! :P

Morgonen efter blev mysig curling, mys frukost, skidskytte.. Sen blev det bugg träning, vals, jive och så mer bugg...

De var de..

Kram
Maria

Tydligen inte...

Publicerad 2009-03-28 09:39:08 i Allmänt,

Snön har fallit över Gävle sen igår kväll... suck!

Jag som hade hoppats på vårväder idag när jag och lojsan ska ut på stan och härja! Jaja så kan det vara... Typiskt april som sagt..

Igår vart de tvkväll i soffan för mig... Magnus vann let´s dance... Han är rätt het, om jag får säga det själv.. Snacka om manlig... Jag tyckte det inte spelade riktigt någon roll vem som vann igår.. Lilia dansade grymt och magnus är en fantastisk människa.. så båda var lika bra tycker jag! Måste dock gnälla lite på buggen... Hade de dansat sådär på en vanlig buggtävling hade de åk ut direkt för stegfel...(eftersom då måste tjejen gå på varje takt) Samt att de inte riktigt dansade samma buggstil som vi dansar på Gävle rock ´n roll club....haha.. men du är det ett teveunderhållning så nu ska jag inte vara stegpolis...

Ha en härlig Lördag!!

Kramar
Maria

Är våren här för att stanna, denna gång?

Publicerad 2009-03-27 16:25:09 i Allmänt,

Nu är det sådär vårigt igen på vägarna.. snön smälter bort... är våren här för att stanna? Skulle inte tro de.. April är en väldigt instabil månad..

Ungefär så instabil som jag känner mig idag.. jag är trött, snorig och lite allmänt fundersam.
 
har varit på kundbesök idag, de gick riktigt bra de gillade displayen jag hade ritat. Roligt! Våren hade kommit en bit till i Stockholmsområdet kan jag säga men jag såg ingen tussilago i väggrenen!

Men de är verkligen underbara fredag..äntligen, igen.... vad har helgen att erbjuda för härliga aktiviteter? Jo i morgon blir de mys -lunch med Lojsan på stan ska även traska ett par varv och se om man kan finna nåe snyggt att ha på sig till kvällen. Som består av 30-års kalas.. ska bli riktigt skoj!

Söndag är det mycket dans som vanligt!

Jag önskar er en riktigt härlig helg med många godsaker!!
/snorgärsen

Dömmarnas värld...

Publicerad 2009-03-26 18:24:10 i Allmänt,

Oj vad jag har drömt sista tiden... helt sjukt... natten till igår drömde jag att jag hade inbrott i lilla puman.. De snodde bakdörren.. vilket är lite konstigt eftersom min lilla bil är en tvådörrars-bil :)

Idag är det en fantastisk dag... krasslig i halsen, dålig hårdag,handlat, betalat räkningarna och snart ska jag på möte... yippi yo..

Jag vägrar bli sjuk nu.. om jag vägrar borde jag inte bli det heller visst? ;)

Ha en underbar kväll!

Love
Maria


Dans, dans och förbannadejävlaskitsnö

Publicerad 2009-03-24 21:50:27 i Allmänt,

Vad är det här? I morse när jag gick till jobbet for snöflingorna in i ögonen, in under jackan, bak i nacken, upp i näsan... SÅ det blev höga knän hela vägen till jobbet... de hade tok snöat hela natten... Men eftersom jag hade bestämt mig för att ta en promenad till jobbet så pulsade jag dit... ingen snöröjning på långa vägar! Missförstå mig inte jag gillar snö.. Men nu vill jag har VÅR (är med all säkerhet inte ensam om detta)

Lördagen kväll blev det lite hjälp med en flytt sen blev det lördagsmys.. trevliga tider! Nykter och städad denna helg... vit helg för fröken ström!! Var nog ett smart drag för det lär bli ändring på detta framöver... 30 års kalas, medlemsfest, Påskhelgen och en massa annat bus står på schemat :P


Söndag, måndag och tisdag har bestått av dans! Roligt har det varit.. Jive, Vals, Rumba och så självfallet bugg. :)

Nu blir de till att krypa i säng.. i morgon är det lill-lördag! Puss och Kram på er.

//Snöängeln




 

Städdag...

Publicerad 2009-03-21 15:54:35 i Allmänt,

Sådär ja.. nu har man rent och fint igen.. de är verkligen inte kul innan man har börjat men när man väl kommit gång och är klart är de ju en super härlig känsla.. att ha nystädat... :)

Såå skönt med helg.. somnade tidigt igår som beräknat.. Vaknade till vid ett par sms som damp in med uppdateringar annars var det en skön nattsömn.. vaknade tidigt av mig själv i morse.. Finns inget bättre faktiskt.. eller jo, nu ljög jag... de gör de ju vid närmare eftertanke.. :P

Ikväll blir det nog date tror jag.. De ser jag fram mot.. ska bli mysigt..

Imorgon blir det dans som vanligt... har lite abstinens nu var ju en hel vecka sen jag dansade sist, tänk om jag glömt bort hur man gör ;)

Ha en härlig lördag..
gör inget jag inte skulle göra! 
Maria






Vår i söder, skratt och undercover på trav som ängel!

Publicerad 2009-03-20 17:06:12 i Allmänt,

Tjoho... minns ni mig?? Jag har inte slutat skriva det är bara det att jag har varit lite på resande fot denna veckan...

Våren hade kommit ganska mycket längre i Skåne än vad den har här... Solen strålade varmt och skönt men blåsigt!...


Jag har alltså varit i Skåne, Helsingborg närmare bestämt i början av den här veckan och jobbat. Hotellfrukost och riktigt roliga arbetsdagar, många skratt! Roligt att träffa alla skåningar igen.. riktigt roligt som sagt...Måste bara klaga lite på blåsten (igen) ja då stod man där på rummet och piffa och puffa med håret.... så klev man utanför dörren så SWICH så stod det iaf åt alla vindensriktningar.. haha... men så kan det vara...

Onsdagen for jag hem igen käkade den dyraste lasagnen jag ätit, iof var det på Arlanda!  Sedan kuskade jag hem med x2000 till Gävle central. Jag och puman for sen ut i skogen för lite onsdags mys i soffan. :)


På torsdagen var jag tillbaka på jobbet som vanligt grejade och fixade med wellpappen och annat sen blev det dags för tjejkväll på travet.


Eller tjejkväll och tjejkväll medelåldern var något högre än min.. ;P Men jag hade riktigt skoj! God mat (undrar bara hur de tänkte när de gjorde förrätten haha), rolig underhållning, galet sällskap, spel och sockerbitskrig! Fritt vin mellan lopp ett och fyra.. så det blev påfyllnad i vattenglasen av vin så vi hela tiden skulle få in en ny flaska ;) Temat var änglar och demoner... Alltså pris för bästa förklädnad.. alla goa människor på jobbet roade sig med att tycka att  jag skulle gå som jag var.. och då tror jag inte de syftade på ängel.. (Även om jag vet att de egentligen tycker att jag är en ängel.. ) SÅ vi smurfit kappa damer gick som smurf-änglar.. alla hade väldigt fina wellvingar.. :)





Idag har jag gasat till uppsala och pappersparadiset..(kundbesök) massor med fina vykort och kuvert och brevpapper.. haha.. jag ska göra en display.. de blir bra de!! :)

Nu sitter jag här och är jätte trött.. jobbigt att fara och flänga hela veckan lång.. ikväll blir de till att somna i soffan med en skål popcorn och en fredags whiskey eller cola..:P i morgon ska jag styra upp mitt hem lite.. har blivit lite lidande nu när en massa andra saker har hägrat :P

Som sagt soffan väntar... kanske ska slänga  in en tvätt i maskinen också...

Trevlig helg!
Ängeln-Maria

After work, potatisgratäng och Tävling

Publicerad 2009-03-15 12:25:45 i Allmänt,

Ujujuj... nu har tiden sprungit ifrån mig igen... just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen blir klar så jag kan hänga tvätten så den kan följa med till skåneland i morgon.. väldigt mycket tidigt i morgon, tåget går 5.30 från Gävle... Sen bär det av mot Helsingborg. Jag ska jobba där måndag, tisdag och onsdag.


Kort uppdatering om se senaste dagarna i mitt liv följer:

Torsdag
After work: vi käkade och drack nån öl på cheers, mycket trevligt. Många skratt senare begav jag mig hemåt ordentlig som jag är. Det var ju trots allt arbetsdag i fredags.

Fredag
Jobbe! sen fick jag besök så lagade vi mat grym potatisgratäng.. Smarrigt värre. Sen satte vi oss (med en lätt dimma av vitlöksdoft) i soffan och bara myste.


Lördag
Vaknade tidigt men fick ändå brottom iväg för tiden rann ifrån mig.(som vanligt) Tävlig i Hedemora jag var en del av en liten liten hejaklack som beslöt sig för att åka och heja på våra duktiga tävlande i klubben. Tre pallplatser blev det en 3.a  och 2 st 2:or. STORT grattis till dem!! Kvällen avslutades i goda vänners lag framför hör och häpna melodifestivalen.. (ja jag tittade på eländet för en gångs skull)






Söndag
Det har inte gått så mycket av den här dagen än... men jag har hunnit tvättat och plockat undan lite ska ner på dansträning nu och så blir det dans, dans och så lite dans hela långa dagen! Blandningen kommer bestå av allt från vals till bugg.. men de blir mest bugg.. :) Ikväll får vi se om de blir besök eller inte...eftersom jag ska upp så tidigt på måndag morgon kan de hända att sällskapet bangar ju.. men den som lever får se ;)

Veckan som kommer
Skåne måndag, tis och ons
Travkväll för tjejer Torsdag :)
Sen är det äntligen helg igen!

Nu tackar jag för mig några dagar framåt, få se om det blir nån uppdatering från fjärran land.. annars hörs vi i slutet av nästa vecka... :D

Ha de gött
Många kramar
Maria

Het förmiddag..

Publicerad 2009-03-10 17:33:57 i Allmänt,

Eller het och het... Idag har jag varit på brandskydds utbildning hela förmiddagen inget  jätte sexigt direkt om det nu var någon som trodde de... Overhead och lyssna  och lyssna och lyssna och bensträckare och så lyssna ännu mer.... Läskiga grejor det där med brand det tar inte lång stund innan det är för sent kan man säga... Man ska inte leka med elden!! 

På utbildningen var det en man som berättade en historia om hans dotter som hade en långhårig katt och hade myskväll med värmeljus.. Plötsligt tog katten glöd - eld.. For som skjuten ur en kanon upp in i soffan.. Kunde ha gått riktigt illa. Men allt hade gått bra förutom lite bränt hår på kattstackaren. Men snacka om panik!

Människor förundrar mig.. De finns verkligen puckos överallt! Speciellt i trafiken det går inte en gång som jag är ute och kör och de är någon idiot ute på vägen aningen i vägen för mig eller på något annat vis underlig.... De värsta jag varit med om är ett möte i en rondell... alltså hur tänker man då när man märker att man möter bilar? Inte alls antagligen!


Nu ska jag strax på dansträning i Kungsgården, Det ska bli riktigt kul.. Det har ni inte läst förut va? Att jag tycker det är kul att dansa menar jag :)

Trevlig kväll!
Maria



Mys, Makeup modell och mycket dans

Publicerad 2009-03-09 18:24:16 i Allmänt,

Fortsätter väl där jag slutade i fredags ungefär.. ;) Var ner på stan och käkade det var mycket gott.. Rekommenderar verkligen Mezopotamya på söder, stenkolsgrillad mat... själva stället är väl kanske lite omysigt men har man med mysigt sällskap funkar det ju ändå :D

Lördagen startades med härlig frukost och uppvärmning inför dansträningen...  Sedan for jag iväg för att vara makeup modell. Jag fick en brud-make.. väldigt rosa och väldigt stora ögon... Tyckte sen det var lite synd att ta bort det så jag åkte iväg på dansträningen så. Många var nog lite ovana att se mig i träningskläder och full sminkning. Lite väl rosa för min smak.. men det skulle ju vara romantiskt...




Specialträning denna lördag mycket teknik inte så jobbigt alls... Sen blev det en pizza i goda vännerslag för att sedan hamna i skogen på grogg kväll... :P

Söndagen började med smörgåstårta och Ipren mycket smarrigt... smörgåstårtan alltså. Sen for jag in på mitt första styrelsemöte (är sen årsmötet på Gävle rock ´n roll club invald som ersättare). Tyvärr var jag tvungen att avlägsna mig lite tidigare då jag även idag skulle vara makeup modell... Idag blev det sotning! Fick ett nice läppglans (till munnen) för besväret, även om jag bara tyckte det var roligt ;)


Efter ett otroligt nyttigt (host) mål mat så var det dags för min och Matts sista lektion som ledare i vår kurs. Sen var jag med på de två följande kurserna också.. Mycket roligt!

Efter danssöndagen vart det myssöndag på schemat, varma mackor och halva Beck innan strömmen gav upp där ute i skogen.. Pulsen ökade lite när det blev kolsvart och vinden piskade mot fönstret.. Är ju inte jätte kul att inte se nåt faktiskt. Men så fort ögonen ställt om sig till mörkersyn så vart jag bara lite bitter....Men idag har jag fått berättat för mig hur filmen slutade...

Måndag idag vad säger man om de.. det är jobb och de.. ikväll är det tävlingsträning som vanligt!

Trevlig kväll.
Kram
Maria








 

Investerat i mig själv...

Publicerad 2009-03-06 18:29:13 i Allmänt,

.. jaha då började man helgen med att gå på gratis hudvårds rådgivning... Gratis är gott tänkte jag och traskade dit.. ja rådgivningen var gratis.. Antagligen för att de var säkra att produkterna säljer sig själv.. satan jag blev ju som en bebisstjärt i ansiktet.. kände verkligen skillnaden.. så ja.. jag handlade.. spenderar byxorna på... Mary Kay (produkterna)... Trevliga tider..


Roligt var det också.. Resulterade även till att jag lovade att jag skulle vara modell i morgon och i övermorgon då blir de först färg och form i morgon och så fest-make på söndag... Jag har tydligen fina ögon.. Mycket fina drag för att sminka.. jaja.. vi får väl se vad det blir av det hela.. bilder kommer på de olika ansikten.. ska bli kul!



Min vecka är äntligen slut.. mycket skönt.. har mest varit jobb den här veckan usch och fy...

Ikväll blir det middag på stan, de blir bra de! Bordet är bokat och ölsuget har infunnit sig.. så nu blir stan osäker!

Trevlig helg!

Kramar
Maria

Trött, tröttare... tröttast och så lite mer trött..

Publicerad 2009-03-04 20:51:25 i Allmänt,

Om det var någon som missade de så är jag rätt trött idag.. är verkligen inne i en formsvacka.. det känns som om kroppen stängt av som om den bara vill sova... konstig känsla... Trött i ansiktet liksom..

Något som påverkar tröttheten tror jag är att de är full rulle på jobbet... Men så kan det vara ibland..I övrigt tycker jag att jag mår väldigt bra... om det var någon som tvivlade på detta.. :P

Så mycket mer spännande en så tror jag inte jag orkar förmedla ikväll.. Jag ska krypa ner i ett varmt bad och bara ha det bra nu tänkte jag... (alltså slappna av, fy alla som hade orena tankar, inte skulle väl jag) ;)


Så ha en underbar kväll!!


Kramar

Maria

Tjejgalej, jävla-skit-torkarblads-byte samt vibrationer.

Publicerad 2009-03-02 18:03:12 i Allmänt,

I lördags var det tjejgalej, GRYMT roligt var de. Jag har verkligen underbara vänner.. Snygga är de allihopa.. Dryck intogs och super god tacopaj. Godis under själva biljardspelet och så vitchokladtårta till efterrätt.. Allt visste precis var de skulle.. In i kroppen så nu sväller man väl ut, men de var de värt.. GOTT GOTT GOTT...

Ingen av oss är speciellt normal särskilt inte när vi kommer ihop inom stängda dörrar.. inga hämningar.. precis ALLT kan hända...  Tack tjejer för en underbar kväll!! Här kommer lite bilder... för er som är extra nyfikna finns det även bilder på Emelies blogg








Från den mycket trevliga lördagskvällen måste jag nu beklaga mig lite över en idiotisk konstruktion av torkarblad som jag köpt på en mack... Jag höll på igår kväll hur länge som helst för att få dit de.. När jag inte lyckades gav jag upp sur över att jag inte fick dit ett jävla torkarblad på bilen... snacka om tjejigt..

Men de visade sig att det kanske inte var mig det var fel på utan själva konstruktionen..  Har nämligen varit sex personer inblandade i detta torkarblad innan det var på plats efter en liten egen lösning av dit sättningen.... silvertejp.. haha nä skojade bara.. men vi var tvungna att plocka sär det för att få dit de.. De mest störande är att det står följande i beskrivningen ... "Du fäster dit torkarbladet på bara några sekunder" Säkert..



Söndagskvällen spenderades framför Beck med varma mackor och mysigt sällskap... Eller säger man att jag var sällskap jag hade ju faktiskt bortaplan...

Idag har det varit underbara måndag med jobb på schemat.. Jag gjort dock ett besök hos en gammal vän idag.. Massagestolen... Underbart var ordet... Efter en kvarts knådning och vibrationer så var jag på topp igen! :D



Ikväll är det dansträning sen ska jag sova.. är trött har nog något tok i kroppen... eller så är det att mitt nya liv inte går som jag tänkt mig.. eller är det bra för kroppen att äta mjukglass varje dag? (Som jag gjorde förra veckan...) hua... den här veckan måste jag skärpa mig... Men de är svårt när vi får gratis mjukglass från grannföretaget på jobbet... men ny vecka =nytt liv... nu jäklar... idag vart de ingen mjukglass... bra Maria.. duktig tjej.. haha...


Trevlig kväll!

Kram
Maria

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela