Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Cykeltur...

Publicerad 2010-06-21 18:57:22 i Allmänt,

Nu är de luft i mina däck på cykeln så idag gjorde jag min karl sällskap in till stan på varsin stålhäst... ca 2 mil enkel resa.. De var skönt och lättare än vad jag trodde trots att de kändes som om man stod still i uppförsbackarna.. iof inte helt omöjligt att jag verkligen stod still heller... Konditionen är verkligen inte på topp!

Dock finns de en stor nackdel med att cykla när man inte gjort de på ett tag... pull-värk! Så ligga känns rätt långt bort om jag känner efter... Eller de är inte pullan och de är inte röven utan där emellan.. så nu gäller de att vänja sig burkar ju gå över!

Nu har jag iaf cyklat en gång!

/M

F R E D A G

Publicerad 2010-06-18 16:14:22 i Allmänt,

Underbara fredag... de är skönt! Grymt skönt.. dock springer tiden ifrån mig..

De slog mig idag att jag har blivit så pass gammal att jag inte direkt behöver tänka på att inte komma in på krogen.. jag har för längesen passerat 18.. men på senare tid har jag även knallat förbi 25 ... Så nu är man väl vuxen sägs de? Eller nja.. Barnslig kommer jag alltid vara.. that´s the way i like it!


På tisdag 12.00 - ska vi ha sommarfest med jobbet.. jag är så NYFIKEN.. vet nämligen inte va vi ska göra men vi har fått en inbjudan med packbeskrivning:


Varma och oömma kläder

3 st klädnypor

1 st kapsylöppnare

1 st plastpåse

Ett 23 cm lång snöre (valfritt) Mätning kommer ske innan avfärd

Klocka kan vara en fördel att ha med sig

Ett förseglat kuvert innehållande hemadress

badkläder


Nån som har något förslag på vad vi ska göra för att stilla min nyfikenhet ;).. klurigt va?


Ha en underbar helg!


/M

Falukorvsfredag!

Publicerad 2010-06-11 18:02:21 i Allmänt,

Ny tradition vi skaffat oss.. allt som oftast äter vi (medanans alla andra äter tacos) Korv och stuvade makaroner på fredagar! Gotto!

Har bakat idag.. har dock inte hunnit smaska på resultatet, provat ett nytt recept Kladdkaka med nersmält valfri marabo chokladkaka i.. jag har provat göra med den nya chokladen polka.. Den luktar åtminstone gott!


De regnar ute, de gör inte så mycket just nu då slipper man ha dåligt samvete för att man är inne och tittar på fotboll :P
Trevlig helg!


/m

Vitt i gräset..

Publicerad 2010-06-09 21:16:08 i Allmänt,

När jag tittar ut genom fönstret. Som tur är beror detta inte på frost eller snö.. utan de vita på hela framsidan är blomblad, blomblad som fallit ner från de högblommande äppelträden!

Tittar lite längre bort där strosar ett katt på grusvägen. Solen skiner och fåglarna kvittrar... ja livet på landet, där hör jag hemma!


Nä nu ska jag fortsätta skratta åt myggan på andra sidan rutan och återgå till soff-läge.. eller så kanske de blir till att surfa runt lite på webben.. hehe..


Läste föresten ett skämt i ett lokalblad idag:


Vet du vad man får om man korsar PMS och GPS, En grinig kärring som hittar dig överallt! HAHA den dåliga historien tyckte jag faktiskt var rolig... dålig humor, JAJAMÄN!


/M

Gammal??

Publicerad 2010-06-08 20:39:10 i Allmänt,

I fredags klippte jag mig inför fotografering i Lördags... Vad gör min frissa då??? JO, hon visar mig tre jaaaa... TRE vita hårstrån mitt i huvudet på ungefär samma fläck... Jaha, då har de börjat mammsen var vithårig vid 33.. så jag har inte sådär jätte många brunett-år kvar nu... Bara att gilla läget, kan ju inte göra något åt saken iaf..

Känns lite konstigt på nåt vis.. man känner att man blir äldre.. Gråa hår, sambo i hus och så har jag klippt gräset idag... Är inte de vuxenpoäng så säg..


Tur att man inte är äldre än vad man gör sig!


/M

Modell-Maria

Publicerad 2010-06-07 20:44:21 i Allmänt,

HAHA... livet är bra underligt.


Den senaste tiden har jag varit bikini-modell på nian och modell för en dag i Stockholm! Tobbe gjorde mig sällskap.. alltså i Stockholm, han var inte bikinimodell :)


KM har även detta gått av stapeln där jag och Peter gick och vann.. mallig är jag nu.. lite.. förvånad och väldigt glad!


Potatisen växer så de knakar.. håller tummen att jag får färskpotatis till midsommar... och till sillen och nubben
-sillen


Vill man se våra otroligt fina fotografier (eh?) från våran modelldag så är de bara att komma förbi Kjessmansbo på en kopp kaffe och bildspel!


Jag hade en idé att vi skulle få ett fint foto på oss att förstora och ha som tavla.. Sa idén till Tobbe varpå han sa en riktigt Tobbe sak...Jaha, ska vi ha ett foto på väggen, så går vi ner 10 kg.. ska vi ha ett foto på väggen där vi är tjockisar då?? Tack för den..... han kan han... Men jag fick iaf som jag ville och detta foto kommer snart pryda våran vägg:

Romantiskt va?

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela