Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Vi har förstört vårt fina hus!

Publicerad 2011-05-02 09:58:36 i Huset,

Nu är vi igång, än sålänge har vi inte direkt förskönat huset. Farstukvisten har plockats ner i helgen. Tobbe och Seved (pappa till Tobbe) Har rivit ner den. Jag har skött marktjänst, burit plankor, sågat och flyttat rhododendron så den inte är ivägen när grävaren kommer.

Tanken var att vi eventuellt skulle börja gräva idag. Så vi är lediga denna måndag den 2 maj. I morse kom han som har ritat huset och han som kommer vara ansvarig för vår tillbyggnad ht. Vi kom överens om att de kommer bli en gjuten platta vilken kommer behöva gå in i huset då vi ska bygga ut vårt våtrum och då får man inte ha delad platta. Så ingen grävning idag, men vi börjar riva badrummet snart. Så nu blir de till att knalla ut till gäststugan när behov behöver göras. Jag kan lova att kissnödigheten kommer vara påmind nattid jämt nu bara för att man måste gå ut. Men de är ju "bara" under ett par, tre månader förhoppningsvis.

Dock har slangen till vattnet ut till gäststugan spruckit i vinter så den lär fixas idag! Annars får de bli utedass hela sommaren.. haha!

Vattenfall kommer också ut vilken dag som helst och märker ut var elkablarna går i backen, till bra pris, alltså gratis!

Själva tillbyggnaden planeras vara klar till sista juni. Sen är de altanbygge, målning och invändigt kvar för oss att pyssla med. Prio på badrummet.

Så detta är vad vi kommer syssla med i sommar.. förhoppningsvis går allt som planerat. Håll tummarna för att vi slipper spränga stenar i backen.

 Är det någon som känner att de kommer ha massor med tid över i början av Juli är ni självklart välkommna hit för fix och trix på vår tillbyggnad! :)





 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela