Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Nu har semestern börjat..

Publicerad 2009-07-12 15:28:09 i Allmänt,

Idag är det söndag... men de gör INGET! För jag har semester... de är underbart om det var någon som hade missat de!

Semestern har börjat bra par i trevliga kvällar kan man säga...

Fredag
En av de bästa dagarna på året... när man stämplar ut och går på semester.. Den känslan är obeskrivlig!


 Lojsan kom till Gävle ungefär samtidigt som min semester började... sen sa de POFF (ljudet av en kork till mousserande vin) och så var det dags för skål....eller skålar kanske man ska säga.. Mycket att fira idag!



 Sen var de mat och öl på Brända bocken som gällde, vi var 13 personer som åt och drack och skålade.. Mycket trevlig kväll! .. :P






Måste bara nämna den söta och extremt duktiga servitrisen vi hade... vilken koll, och va trevlig hon var, de är sådana där gånger man märker vad mycket det gör att ha en härlig attityd! Efter lite stussa på HB, så blev de grilldisco och hamburgare på vägen hem....

Måste bara förklara grilldisco... De var en man som jobbade i grillen där Hamburgaren införskaffades.. Han drog igång hög musik och sa... HÖR.. de här är turkisk musik... Vet ni vad de här är? Så såg han jätte glad ut.  och sa... GRILLDISCO!

Lördag
Härlig dag med Lojsan... Kaffe på stan, promenad och färgning av mitt hår... Sen blev de lite bestyr när vi skulle få några flyttlådor till stationen när Lojsan skulle fara hem med tåget. De löste sig dock på bästa sätt:


Dagens goa energiintag var  grillat hos Tobbes föräldrar. Efter det så blev de spontangalej med öl och whiskey. Många skratt och bra susig i kupan :) Men kul var de.. lärt mig massa nya saker.. Men så går de kanske när man är på förfest och fest med en massa grabbar! :P

Nu är de tvätt och förberedelser inför semestern på dansbandsveckan i Malung som gäller!! De ska bli mycket roligt... Ser fram emot att umgås med vänner och förhoppningsvis andra härliga människor!

Ett par solglasögon har gått i graven denna  helg... de är tredje paret den här våren och sommaren.. duktigt ström... suck!


/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela