Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

Medmänsklighet...

Publicerad 2009-07-09 16:41:38 i Allmänt,

Idag tok regnar det.. de är helt galet vad mycket de har fallit från himmelen idag.. stackars alla som har semester! De sägs att de skulle komma 50 mm idag... (De brukar normalt komma 70 mm under HELA Juli) Men de gör inget.. bara de regnar idag och så är de klart sen! Inget regn på min semester tack... eller jo de kan regna mellan 3.00 - 6.00 på morgonkvisten..

När jag har varit så lat och tagit bilen till jobbet måste jag kliva ur bilen för att öppna garagedörren ner till vårat gemensamma garage i föreningen... Idag regnar det som sagt... När jag kom fram till porten drog upp luvan för att ge mig ut i forsen från himlen.. så var det en man påväg ut från garaget.. han vände gick in igen och öppnade porten till mig! De är medmänsklighet... Tänk att en sån liten grej kan förgylla hela min eftermiddag... (De få kalorier jag hade bränt på min rusch fram till porten och tillbaka igen kan jag ta igen genom att gå en extra gång i trapporna...)

Undra om de blir bio ikväll? De vore mysigt.. men den som lever får se!

Ha de bra
/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela