Fröken Ström..

Ny dag nya möjligheter....

All about EMMA 8.00 - 26.32

Publicerad 2009-07-05 19:48:25 i Allmänt,

Jaa då var helgen över och förbi... MÖHIPPA har varit temat denna helg... Vackra Emma ska gifta sig med sin älskade Fredrik!

Fredag
For och handlade de sista inför förberedelserna som skulle ske på kvällen hos Lojsan.. Man kan säga att efter 16 t-shirtar senare hade jag så att säga gröna fingrar... jaa.. inte gick de att bara spraya där de skulle utan även lite på mina egna händer... Tack och lov för att de finns starka medel som tar bort detta...

Lördag
Dagen D... Vi klev upp raska och pigga kl 6.00 kokade kaffe och stog i.. piffade och packade. Sen knallade vi ner till mötesplatsen. Något senare var kidnappningen ett faktum... Emma togs till Gammelgården i Tierp där vi åt frukost. Där hon även fick sin dagliga dos av morgongympa då hon fick ett tennispass i benen... Efter detta dök de upp en man som absolut vill lära Emma lite vals.


Vid kl elva öppnade Emmas Loppis nere i Tierps centrum. Hon sålde de mesta... fin fina grejor....Kramarna gick helt klart bäst! Förutom ett par svartsjuka tanter som nekade denna mysstund av sina män... haha....dock blev de en del KIRR i kassan!!
 

Bussen tog oss sedan till Relaxen på fyrishov... Mysigt.. bubbel, kex, ost och jordgubbar... Många skratt och Citypippi (fågel som bor i stan... helst nära damernas relax avdelningar där de finns många snåriga ställen att bygga bo på)...anfall senare var de fix och trix innan nästa anhalt..




Som var middag på stan i Uppsala... något utsvultna kom maten som smakade bra... sen blev de drinkar för hela slanten..


Vidare till flustret för mycket stussa och lite mingel... för att senare knalla till tåget som gick hem kl 1.19... eller Nä... just de ja banarbete tydligen... så vi hängde på stationen i Uppsala... åkte senare ersättningsbuss till Vattholma för att ta tåget som enligt den farligaste busschauffören i världen sa gick 26.32... antar att han menade 2.32 ... rätt logiskt tänkt av honom fast ändå inte...

Mycket härlig dag!

/M



Kommentarer

Postat av: P & L

Publicerad 2009-07-06 09:36:12

Trevligt att ni hade en trevlig helg.

Vi hoppas på en riktigt god grillad måltid någon dag under v. 31. ( Med riktigt god grillad måltid menas inte något från havet ).

Postat av: Maria

Publicerad 2009-07-06 11:25:10

Jo, jag hörde något om ett önskemål på mat där.. vi som hade tänkte skaldjur till förrätt.. grillad öring med kokt potatis till varmrätt ;) nää då.. klart vi ska svänga ihop något som alla gillar.. ! :P

Postat av: P & L

Publicerad 2009-07-06 17:56:29

Det låter bra det.

Ha nu en trevlig vecka på arbetet.

För vi är på en trevlig semester.

Ha det.

Postat av: emma

Publicerad 2009-07-06 23:01:47

åh, vad du e söt maria!!!

Vad fint du gjort och skrivit=)=)

Ni hade gjort allt så underbart för mig! E så tacksam=)

Jobba lugnt sista veckan nu, sen blir det härlig semester=)

Puss och kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

Bor på landet med min fantastiska familj! Älskar att baka, inredning och trädgård. Parallellt eller rättare sagt på grund av bakningen görs också en viktresa. Lyckan kommer till den som skrattar!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela